patologiczni.oszusci 24.06.09, 23:19 Kolejny do kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZED banialuki IP: *.mysmart.ie 24.06.09, 23:23 jak nie przeszkadza mu to w wykonywaniu obowiazkow to moze byc nawet papiezem na drugim etacie i nie mozna mu tego zabronic. jesli jacyna ma jakies dowody, ze faworyzowal swoj szpital to niech je po prostu pokaze i to rozwiaze wszystkie watpliwosci. a tak to jedynie wyglada na to, ze robi szum by od siebie odwrocic uwage w zwiazku z oskarzeniami o zlecenia z urzedow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ZAD, tempy hooyu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 23:36 Gość portalu: ZED napisał(a): > jak nie przeszkadza mu to w wykonywaniu obowiazkow to moze byc nawet > papiezem na drugim etacie i nie mozna mu tego zabronic. Hok ciągnie kasę z placówki która podlega urzędowi w którym Hok jest wiceszefem. Poniał? To wasz powolny koniec, nic tu nie poradzisz, gebelsiku forumowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imgr Kojarze zeda... IP: 89.124.235.* 24.06.09, 23:45 Widywalem go na lotnisku w Goleniowie i Dublinie. "Informatyk" czy tez inny "programista"... Dupek jakich malo. Menda w okularkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: super IP: *.mysmart.ie 25.06.09, 03:54 mialem koszulke z napisem "ZED" a z tylu "smierc frajerom"? jak nie to nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: IP: *.mysmart.ie 25.06.09, 03:56 i co z tego glupku skoro pracowal tam juz wczesniej na tym etacie. lekarze maja po kilka etatow dlaczego w jego wypadku mialoby cie to dziwic i byc skandalem? bardzo chcesz sie przyjebac, ale nie wiesz za co i pieprzysz bzdury jak MJW ktora odbija pileczke do Hoka byle tylko sprawa okien ucichla. pod stol piesku, pod stol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 07:17 zdenerwowales sie, the billku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ZED p.i.z.d.o forumowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 08:00 Gość portalu: ZED napisał(a): > i co z tego glupku skoro pracowal tam juz wczesniej na tym etacie. > lekarze maja po kilka etatow dlaczego w jego wypadku mialoby cie to > dziwic i byc skandalem? > > bardzo chcesz sie przyjebac, ale nie wiesz za co i pieprzysz bzdury jak > MJW ktora odbija pileczke do Hoka byle tylko sprawa okien ucichla. > > pod stol piesku, pod stol. a ty już odszczekałeś wszysktkie swoje "pomyłki" w sprawach przestępców z peo? Podobno taki jeden marihuainista nie miał zostać posłem, bo przysiągł to swoim kumplom z partii. Firma Jacyny uczciwie wygrała przetarg i wykonała usługę za co wzięła uczciwie zapłatę, za to Hok okrada podatników bo w godzinach urzędowania jako wicemarszałek pracuje gdzie indziej, i do tego w jednostce podległej urzędowi w którym jest wiceszefem. Tego się nie da przykryć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z nie wiesz nawet o czym piszesz piesku IP: *.mysmart.ie 25.06.09, 15:32 nie wygrala przetargu a dostala zlecenie. nie znasz roznicy to nie wypowiadaj sie pajacu. hok ma elastyczny czas pracy i to nie jest okradanie, tylko kretyn nie wiedzacy co to znaczy moze tak myslec. poszukaj sobie w google. urzad marszalkowski to nie jest fabryka w ktorej odrabiasz godziny na tasmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu Re: nie wiesz nawet o czym piszesz piesku IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 25.06.09, 20:24 przeciez to ty jestes najwiekszym kretynem tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierotka Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 08:29 Nie no z całyn szacunkiem Zed, ale przecież Jacyna nie jest u władzy, a u Hoka to nie pierwsza wpadka, była przecież akcja z piciem alkoholu, ze szkoleniami a teraz to. Zauważ że jak Nitrasowcy strzelają to zazwyczaj dostają odłamkiem, jak zrobili kontrolę u Obryckiego to otrzymali aferę kalendarzową w prezencie. Teraz Hok może podziękować Łuczakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: IP: *.mysmart.ie 25.06.09, 15:30 a skad wiesz, ze urzednik decydujacy o zleceniu dla jacyny nie zrobil tego by zabezpieczyc sie na wszelki wypadek gdy zmieni sie wiatr? ile jest firm z oknami w szczecinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . to niemoralne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 07:21 'te "pomowienia" okazaly sie prawda. tyle, ze okazalo sie, ze to watpliwy moralnie walek, ale nic za niego nie mozna zrobic bo prawo tego nie uwzglednia.' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierotka Re: to niemoralne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 08:32 niemoralny wałek w mojej opinii to kłamstwa Łuczaka że Atamańczuk nic nie wiedział że on częstuje się jego marihuaną i amfetaminą. Niestety prokuratura kupuje takie bzdury.. Chamski bezczelny ruch, ale nic za niego nie mozna zrobic bo prawo tego nie uwzglednia.. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance szmata! 25.06.09, 08:37 Zed! Już raz Ci udowodniłem, że jesteś pizdą. Teraz udowodnię Ci, że jesteś po prostu zwykłą szmatą. Teraz Wam POwskim szmatom nie przeszkadza fakt, że marszałek zajmuje się po godzinach swoją wyuczoną praktyką lekarską. A pamietasz śmieciu jaką jazdę urządziła banda Nitrasa i Łuczaka Meyerowi, "ujawniając" rewelację iż prof. Meyer szefuje jednej z katedr na Politechnice. Nigdy nie zapomnę Jolancie "flaneli" Kowalewskiej, zeszmacenie GW (i siebie samej) uprzejmymi artykułami opisującymi tą i inne "rewelacje" na zlecenie jednego szwaba! W dzisiejszym artykule trudno dopatrzeć się tamtych "ochów" i "achów". Anyway! - Zed jesteś po prostu szmatą! PS. Politechnika nie podlega samorządowi województwa! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Co to znaczy, że "godzi"? 25.06.09, 09:03 Jezeli zatrudniałbym pracownika, to gdyby nie było go w pracy dwa dni w tygodniu, to znaczy, ze go nie ma dwa dni... A pamietajhmy, ze to jest dojezdzanie 160 km, czyli min. 2,5 godz. Praktycznie wiec nie ma wczesniej, bo trzeba zatankowac, cos zabrac, moze czasami jeszcze jakies sprawy zalatwic... Jezeli zas zatrudniam na umowe-zlecenie, a wiec na konkretna prace, to tez jak go nie ma dwa dni, to robota idzie wolniej! On moze i godzi, ale na pewno robi to kosztem urzedu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypopulista Re: szmata! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.09, 09:05 No to macie styl wymiany poglądów na poziomie naszych polityków. Jedni warci drugich. Poza kilkoma uczciwymi samorządowcami którzy z mojej wiedzy już więcej nie będą kandydować do rad reszta to banda która pcha się do władzy po kasę, po sławę bo nic innego nie potrafi!!!! I poziom inteligencji jest tak wysoki jak banalne są ich wpadki MJW, CA czy MŁ, DW i inni to są tylko nieliczne nagłośnione przypadki. Dopóki naród będzie głosować na NIE a tak to z reguły wygląda dopóty będą nami rządzić nieudacznicy. I jeszcze jedno. To co wczoraj przeczytałem na blogu przy okazji narodzin córki Prezydenta (szczere gratulacje!!!) pokazuje poziom uczestników blogu. Przy takich okazjach każdy oczekiwałby trochę kultury i szacunku a nie tego typu wpisów.Ale nasze małomiasteczkowe podejście po raz wtóry pokazuje zawsze będziemy zaściankiem w którym politycy regionu są na poziomie części społeczeństwa które jedynie co potrafi to tylko narzekać i szukać dziury w całym tak jak na przykład niejaka Małgorzata Golfistka-Pieniaczka. Broń na Panie przed takimi ludźmi jak Ona i jej podobni. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Dziura w całym - precz z szukaniem dziur! 25.06.09, 09:38 Gość portalu: antypopulista napisał(a): na poziomie części społeczeństwa które jedynie co potrafi to tylko narzekać i szukać dziury w całym tak jak na przykład niejaka Małgorzata Golfistka-Pieniaczka. Broń na Panie przed takimi ludźmi jak Ona i jej podobni. ===================== Najbardziej dziury w całym to szuka prokuratura, a takze rózne instytucje kontrolne - dajmy na to skarbówka! Przychodza biora dokumenty i szukaja dziury w całym! Panowie Atamanczuk i Łuczak tez padli ofiara szukania dziury w całym, przeciez spokojnie sobie palili, jechali nic sie nie stało! A tu przyszli policjanci i szukali dziury w całym! Teraz pan Hok spokojnie sobie dwa dni w tygodniu pracuje w Koszalinie, toz to tylko 3 godzinki ostrej jazdy, a tu szukaja dziury w całym - kazdy prywatny przedsiebiorca powinien pracownikowi pozwolic, ze zeby dwa dni w tygodniu sobie gdzies indziej dorabiał... jak ma taka ochote i potrzebe! Moze pan Atamanczuk jako poseł zrobi z tym porzadek! Zmieni sie prawo, zeby nie szukac dziury w całym... czasami stoja sobie chłopaki w bramie, a tu przychodzi policja... sprawdza dokumenty, czasami przeszukuje kieszenie i pytam PO CO, albo takie zatrzymywanie kierowców do kontroli - tez szukaja dziury w calym! Dość tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: szmata! IP: *.mysmart.ie 25.06.09, 15:38 1. nie udowodniles mi, ze jestem "pi..." tylko wygrales to w zakladzie. poszczescilo ci sie ale nie mysl, ze dalem ci prawo bys mnie wyzywal bo odpowiem ci tym samym i zrobi ci sie przykro. 2. o ile wiem nie chodzilo o politechnike tylko o WSIE, i o to, ze prywatny wlasciciel WSIE - firma inbit, dostawala w cholere kasy z urzedu marszalkowskiego wiec twoje info jest odrobine nieadekwatne. poczekaj co zadecyduja w sprawie hoka zamiast juz teraz krzyczec. miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34959,2240690.html nie wiem czy jestes szmata ale wiem, ze ci sie cos popieprzyli i strasz sie to przylepic do sytuacji. a teraz przepros za swoja pomylke. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: szmata! 25.06.09, 16:22 Zedziu! Powyzywaliśmy się to teraz przejdźmy do meritum.:) Meyer był rektorem WSIE a jak został marszałkiem to pierwsze co zrobił to zrezygnował z rektorowania. WSIE w sumie nie dostała dotacji, choć ich wniosek był poprawny, otrzymał odpowiednią ilość punktów. Najbardziej obiektywne info nt INBiTu masz tutaj: forum.gazeta.pl/forum/w,70,15031491,15046373,Re_To_nie_Meyer_to_komitet.html oraz forum.gazeta.pl/forum/w,$f,$t,$a,$seot.html?f=70&w=46732594&a=46884250 Ale ta prawda była niewygodna dla Kowalewskiej, która wtedy była tubą propagandową PO. I nikim więcej. Taką dziennikarską szmatą! Jednakże przecież nie idzie o to czy sprawa dot. INBiTu czy PS a o Twoją dwulicowość - bo Meyer jako profesor szefował katedrze mają jeden- góra dwa wykłady w tygodniu (zresztą często prowadzone przez adiunkta). PS jest oddalona od zamku jakies 10 minut jazdy samochodem. Ale wtedy był rwetes, bo chodziło o Meyera. Hok ma dwa razy w tygodniu kilkugodzinne dyżury w podległęj sobie instytucji oddalonej o 160 km od biurka. Nitras i reszta chołoty jeździła po Meyerze jak po burej kobyle, a o Hoku mówisz, że "skoro mu to nie przeszkadza w wypełnianiu obowiązków....." Wybacz zedzik - ale hipokryzją śmierdzi na kilometr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED . IP: *.mysmart.ie 25.06.09, 21:34 ale hok nie jest marszalkiem i sam sobie nie ogranicza czasu pracy tylko ma to dogadane ze swoim szefem. a meyer z kim dogadywal? nie mam czasu teraz pisac na reszte. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance yebani hipokryci! 25.06.09, 09:31 Włąśnie czytam sobie Wasze wpisy pod artykułem Kowalewskiej o "Tajnych" (hehe) zajęciach Meyera na Politechnice. Pamiętacie wasze baranie wpisy? To sobie poczytajcie i porównajcie Wasze ówczesne święte oburzenie z dzisiejszym artykułem. forum.gazeta.pl/forum/w,70,16926521,,Tajne_zajecia_Meyera_na_Politechnice.html?v=2 Kilka fragmentów Waszych komentarzy warto przytoczyć. Tym bardziej, że dość sporo z Was zostało do dzisiaj na tut. forum. Piotr 33k2 - pamietasz jak pisałeś o "oligarhizacji państwa"? No to napisz dzisiaj to samo:) Roy sugeruje, że zajęcia Meyera na POlitechnice to swgo rodzaju zapłata za doatcje unijne dla PS i WSIE. Dzisiaj Roy tego samego nie napisze o Hoku. Bo Roy jest świnią! A świni jak się pluje w twarz to mówi, że deszcz pada! Albert sugestie Roy'a nazywa wprost "łapówką". No Albert! Gdzie Twoje święte burzenie dzisiaj? Andreas pisał o Meyerze prześmiewczo, że ten "produkuje bezrobocie"; Andre przynajmniej dzisiaj dojrzał, że PO jest sto tysięcy razy podlejsza niż SLD; Germanus- komicznie brzmi Twoja ówczesna "rozmówka z misiem" w świetle dzisiejszych zachowań Hoka:) Ale Ty już nie piszesz. Ty już swoje zrobiłeś. Rozumie! Po prostu i wstyd! Jednym słowem jesteście barany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: yebani hipokryci! 25.06.09, 09:57 White, w kazdym takim przypadku bede wypowiadał sie tak samo! Nie zmieniam zdania w zaleznosci od opcji politycznej, jaka reprezentuje podmiot. Nie wiem czy PO jest gorsza od SLD, na pewno sa siebie warte - natomiast dzialacze SLD powiedzmy krygowali sie, a PO nie maja skrupułów! Zdaje mi sie, ze jak w kapitalizmie jest faza drapiezna, cechujaca sie bezwglednoscia i parciem na zysk za wszelka cene, tak teraz przechodzimy taki czas demokracji drapieznej - gdy wykształceni na politologii politycy uczeni sa metod oddziaływania, skutecznosci przez socjotechnike, a ludzie jeszcze nie potrafia odróznic moralnie czystych od zwykłych chamskich zagrywek na ciemna mase! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: yebani hipokryci! 25.06.09, 10:00 Najlepiej widac róznice w SLD i PO, gdy jednak "dół" zadziałał i zmieniono kolejnosc na liscie SLD, znaczy jednak sa bardziej demokratyczni wewnatrz! Natomiast, jak widac w szeregach PO sa osoby, ktore nawet majac konkretne zarzuty prokuratorskie, ewidentne łamanie prawa - spokojnie wykorzystuja sytuacje. Ale to nic osobistego, to tylko biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca? norma... IP: *.chello.pl 25.06.09, 11:49 gggggggggggggggośka! byłaś fajna ale zestarzałaś się i jako babcia podajesz nieświeże newsy...MJW! JAK CHCESZ ZOSTAC NASZYM PREZYDENTEM WEŹ SIĘ W GARŚĆ! JAK ZA DAWNYCH LAT! wiceprezydent Szczecina Jarmoliński pracuje tak od kilku lat i nikt się tego nie czepia...i nie czepiał Hok jest też lekarzem i po zdjęciu go z posady w UM musi gdzieś wrócić...nie znam faceta i takie "rewelacje" nie interesują mnie. Czemu M. Jacyna-Witt nie poda np. co robi(ł) ten i ów - czerwony dyrektor w Szczecinie? Tata komuszek pewnie wiele o kumplach jej przekazał! a inne sprawy czemu nie nagłośni? bezpieka, urzędy, układy gospodarcze (była szefową marketingu w słynnej firmie SOLO) itd.... czemu? wyjaśniam: Małgosia jest handlowcem i wszystko co robi czyni dla zysku...ale tylko własnego. Jeśli nawet pomaga to z wyrachowania... Nie ma interesu nagłaśniać afer - chyba że coś na tym zarobi podobnie tu...w sejmiku jej występy są często nagradzane salwami śmiechu (przykro mi!) i gdyby nie układ z Lichotą (TVP) czy Kowalewską (GW) to nikt nie pisałby o bzdurach i nikt nie oglądałby ich. wniosek: ani Jarmoliński ani Witt nie nadaje się na prezydenta wybierzmy obywatela z Niemiec zameldowanego w Sz. bogatego i z układami w UE - wszyscy dotychczasowi (20 lat) to kompromitacja i zastój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyściema Re: Podwójna rola wicemarszałka Marka Hoka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 12:04 Skoro Hok chce zachować prawo do leczenia to może na przykłąd pracować w ramach prywatnej praktyki w soboty. Prywatnej bo nie byłoby to na majątku województwa a w sobotę bo wtedy Urząd Marszałkowski jest zamknięty.Niech Hok nie ściemnia Odpowiedz Link Zgłoś