spoko-spoko Test za kasę i... - Kochanie, jestem w ciąży. C... 21.09.13, 18:06 Oszustwo to oszustwo, nie ma co uzasadniac bo sie oszust tylko poglebia. Odpowiedz Link Zgłoś
saves -kochanie!!!! jestem w ciąży!!!! 21.09.13, 18:07 -KOCHANIE!!!! JESTEM BEZPŁODNY!!!! Mina bezcenna... Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Test za kasę i... - Kochanie, jestem w ciąży. C... 22.09.13, 18:50 swiat sie wali. nie wiem, jak bardzo zdesperowana musi byc kobieta, zeby faceta nabierac na falszywy test ciazowy. raz, ze i tak w koncu prawda wyjdzie na raz, a dwa, po co zawracac sobie glowe zemsta, ktorej smak bedzie odczuwalny przez 5 minut, a potem i tak nastapi powrot do korzeni - poczucia wykorzystana, potraktowana jak smiec. zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
funkenschlag Test za kasę i... - Kochanie, jestem w ciąży. C... 23.09.13, 01:52 Za rok będą sprzedawać testy typu "kochanie, mam raka". :/ Odpowiedz Link Zgłoś
emigrant.z.przymusu Test za kasę i... - Kochanie, jestem w ciąży. C... 23.09.13, 03:54 a czym to się rożni od akcji typu: "biorę tabletki', których nie bierze plus kupione przez nią prezerwatywy, które są dziurawe (?)/sama się zapładnia nasieniem, które w nich pozostają (?) a potem jest Kinderniespodzianka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sokzgrejpfruta Test za kasę i... - Kochanie, jestem w ciąży. C... 23.09.13, 13:09 Taka historia (wprawdzie bez lewego testu): - (Ona) Kochanie, jestem w ciąży... - (On) No to pięknie, bo ja jestem bezpłodny. Jakiś czas temu zrobiłem wasektomię, więc wychodzi, na to że walisz mnie po rogach. Kto jest naprawdę ojcem? - (Ona, blada jak ściana) Ale ja nie, ale ja wcale... :) P.S. Zarówno ciąża jak i wasektomia były ściemą :) Odpowiedz Link Zgłoś
apollo111 Skręcił bym babie kark za taki numer 23.09.13, 14:23 innej opcji nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
espe-to-ja Re: Skręcił bym babie kark za taki numer 23.09.13, 18:47 apollo111 napisał: > innej opcji nie ma I trafiłyś do pierdla. Warto za kogoś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
midnight_lightning Kobiety 23.09.13, 17:27 Cóż można powiedzieć o takich paniach, które dla ŻARTU, dla dla głupawego TESTOWANIA, dla ZEMSTY posuwają się do takiego łajdactwa? "- Wiem, jak mężczyźni kłamią. Obiecują złote góry" - "tłumaczy" Kasia - czyżby oszukana sponsorantka? Gdyby to mi ktoś obiecywał "złote góry", to taki osobnik poleciałby na mordę ze schodów, bo od razu wiadomo, że to jest oszust. Obiecują "złote góry"? widać właśnie to chcą usłyszeć kobiety chciwe i małostkowe, widzące w facecie jedynie jego pieniądze i mieszkanie. Kobiety kochają KŁAMSTWO, uwielbiają być okłamywane i same chętnie kłamią. I odwrotnie, nie znoszą facetów szczerych, solidnych i przewidywalnych, tacy są NUDNI. Odpowiedz Link Zgłoś
espe-to-ja Re: Kobiety 23.09.13, 18:53 midnight_lightning napisał: > Cóż można powiedzieć o takich paniach, które dla ŻARTU, dla dla głupawego TESTO > WANIA, dla ZEMSTY posuwają się do takiego łajdactwa? > > > "- Wiem, jak mężczyźni kłamią. Obiecują złote góry" - "tłumaczy" Kasia - > czyżby oszukana sponsorantka? > > Gdyby to mi ktoś obiecywał "złote góry", to taki osobnik poleciałby na mordę ze > schodów, bo od razu wiadomo, że to jest oszust. > > Obiecują "złote góry"? widać właśnie to chcą usłyszeć kobiety chciwe i małostko > we, widzące w facecie jedynie jego pieniądze i mieszkanie. Kobiety kochają KŁAM > STWO, uwielbiają być okłamywane i same chętnie kłamią. > I odwrotnie, nie znoszą facetów szczerych, solidnych i przewidywalnych, tacy są > NUDNI. > No widzisz. Czytałaś "Noce i dnie" Marii Dąbrowskiej? Albo oglądałaś film? Jak Barbara wyszła za solidnego, przewidywalnego, szczerego, opiekuńczego, i co tam jeszcze Bogumiła, ale do końca życia marzyła o Tolibowskim, który co prawda był nieodpowiedzialnym lekkoduchem, ale dla niej był gotów wejść w eleganckim garniturze do bajora, aby jej narwać nenufarów. A ty kogo byś wybrała? Romantyka Tolibowskiego czy nudziarza Niechcica? Odpowiedz Link Zgłoś
welcometopoland zaradność polskich picz sięga sufitu :) 23.09.13, 18:18 ... testują a po ślubie hipoteka, nowa fura, dzieciarnia i ... celibat. Facet oczywiście do zajęć domowych i w nagrodę raz na miesiąc bierny numerek Odpowiedz Link Zgłoś
delfina77 Włos się na głowie jeży 23.09.13, 21:45 I tacy ludzie mają stworzyć udane, trwałe związki? Mają być rodzicami, odpowiedzialnymi ludźmi? Przecież to zwykła głupota i manipulacja, brzydzę się czymś takim i ludźmi, którzy po to sięgają, a to, czy mężczyzna jest wartościowy widać po wielu sprawach, np. po tym, jak traktuje własnych rodziców, innych ludzi itp. Nie trzeba udawać ciąży, a już zmuszanie ciążą do małżeństwa to jakaś desperacja. Takie brzydkie jesteście, dziewczyny, czy takie głupie? Odpowiedz Link Zgłoś
ktos.madrzejszy Re: Włos się na głowie jeży 23.09.13, 22:50 takich jest teraz wiekszosc 'kobiet' - to tak naprawde worki na sperme i trzeba je sciemniac, bzyknac i zostawic zapiekle w swojej urazonej dumie i pysze... Wydaje im sie prawie wszystkim ze sa niewiadomo kim a tymczasem zdania poprawnie sklecic nie potrafia... O innych umiejetnosciach juz nawet nie wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
end_of_job przedostatni akt desperacji 24.09.13, 10:20 oczywiscie ostatnim aktem ratowania "zwiazku" jest prawdziwa ciaza. Wiadomo jak to sie konczy Odpowiedz Link Zgłoś
agulia Test za kasę i... - Kochanie, jestem w ciąży. C... 24.09.13, 10:22 Po raz kolejny zgłaszam się na ochotnika, rozważę nawet wolontariat, na korektora tekstów w gazecie! Czy naprawdę tak trudno jest przeczytać z uwagą tekst zanim się do opublikuje??? "Inne szukają kobiet, które są w bardzo zaawansowanej ciąży, np. w 14. czy nawet 18. tygodniu, kiedy brzuch jest już całkiem spory i trzeba niezłych kombinacji i kamuflażu, by był widoczny gołym okiem." 14- 18 tydzień - to bardzo zaawansowana ciąża?? To w takim razie jaka jest ciąża np. 38-miotygodniowa? Bardzo, bardzo, bardzo zaawansowana?? Kiedy brzuch jest całkiem spory i trzeba kamuflażu, żeby był widoczny?? Że co proszę?? W 14 tygodniu ciąży brzuch jest spory? Na prawdę?? W połowie 4 miesiąca?? Widać, że pisała to osoba, która ciężę widziała tylko na obrazu w podręczniku od biologii. I jaki to kamuflaż, który polega na tym, żeby całkiem spory brzuch był widoczny?? Idzie się po prostu załamać... Odpowiedz Link Zgłoś
monop2 Test za kasę i... - Kochanie, jestem w ciąży. C... 01.10.13, 11:24 Piszemy "szwindel" a nie "szfindel". Odpowiedz Link Zgłoś
miguel1977 A tu zonk, bo facet jest bezpłodny... 01.10.13, 16:57 - Kochanie, jestem w ciąży. - W takim razie żegnaj. Nie wiem z kim się puściłaś, bo ja jestem bezpłodny. I z pozoru śmieszny żarcik staje się przyczyną rozstania. Odpowiedz Link Zgłoś
patriotaa Test za kasę i... - Kochanie, jestem w ciąży. C... 18.10.13, 05:25 HA HA HA kobitki najpierw chcecie się pie przyć, a potem na siłę zaciągnąć do ołtarza. A może z tym seksem byście poczekały do nocki poślubnej i swą czystość oddały mężowi? Nigdy nie wlazę na kobietę używaną bo takich kobiet i dziewczyn po prostu się brzydzę bo śmierdzą spermą brudasów. Odpowiedz Link Zgłoś
blackagula Test za kasę i... - Kochanie, jestem w ciąży. C... 15.01.14, 13:38 Jeśli chciałaś sprawdzić jak postąpi Twój partner, gdy dowie się o ciąży? A może chciałaś mu zrobić żart czy zemścić się na nim lub po prostu „utrzeć” mu nosa? Zakupiłaś w tym celu "pozytywny test ciążowy" w Internecie, chciałabyś o tym opowiedzieć napisz a.lubawska@tvn.pl lub zadzwoń 516444962 Odpowiedz Link Zgłoś