humanitor 02.01.03, 16:03 Najlepsze życzenia na nowy rok. PS. Kope czasu mnie nie było Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awronia Re: Kope lat!! 02.01.03, 16:06 Próbuj dalej! A póki co przyznaj, że jestem mądrzejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
humanitor Re: Kope lat!! 02.01.03, 16:08 jako wielbiciel kobiet bez wahania stwierdzam: JESTEŚ mądrzejsza. A dlaczego mam dalej próbować?? Odpowiedz Link Zgłoś
awronia Re: Kope lat!! 02.01.03, 16:10 Sorry humaniTor, myślałam, że ktoś się pod ciebie podszywa. Ale ten ktoś nawet w obliczu śmierci nie przyznałby ,że jestem mądrzejsza. I ten ktoś nie ma prawa byc wielbicielem kobiet. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
awronia Re: Kope lat!! 02.01.03, 16:17 Zapomnij!!! Nigdy!!! Jak będzie trzeba to do Admina pójdę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
awronia Re: Kope lat!! 02.01.03, 16:23 Boisz się, że wyjdzie na jaw, że podszywasz sie pod inne osoby? No to jednak miałam rację, co??? Lijalnie ostrzegam, że ten Twój błąd będę wyciągać przy kazdej okazji. Musi Ci wystarczyć, że z piętrami w wieżowcu obok OBI miałeś rację. Odpowiedz Link Zgłoś