mudah 26.06.07, 19:44 Czy ktos zna ta impreze z pierwszej reki? Warto zaplacic pare tysiecy za pare metrow kwadratowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozczarowana-torunianka Re: Targi konserwatorskie 26.06.07, 23:06 kiedyś poszłam sobie zobaczyć co ciekawego mają na tych targach. Było sporo stoisk, a także dużo ludzi się przewijało. Ale czy warto zapłacić kilka tysięcy, to nie wiem. Nigdy jednak nie wiadomo co się opłaci. Przeczytałam sobie artykuł o polskiej malarce, która portretuje rodzinę królewską w Anglii. Przez przypadek, po prostu. Wystawiała swoje obrazy w małym ośrodku polskim w Londynie. W prasie pokazało się zdjęcie z tej wystawy, którym zainteresowała się rodzina królewska. Odpowiedz Link Zgłoś
mudah Re: Targi konserwatorskie 26.06.07, 23:26 Dzieki, czyli nie jest to martwa impreza? Czyli pewno warto. Choc swoja droga sa baaardzo drodzy, w przeliczeniu na metry i dni zadaja tyle ile placilem za kiosk w Metro Toronto Convention Center. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Targi konserwatorskie 26.06.07, 23:49 chciwość ludzka nie zna granic;) gdybyś nie wiedział to tu jest ich strona: www.targitorunskie.pl/index.php?news_id=976&kat=tartor_akt&status=0 Odpowiedz Link Zgłoś
mudah Re: Targi konserwatorskie 26.06.07, 23:51 Strone znalem ale organizatorzy zawsze klamia wiec szukalem kogos z drugiej strony. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Targi konserwatorskie 26.06.07, 23:54 no tak;) ale ja byłam na takich targach kilka lat temu i mogłam trafić na wyjątkowy ruch:)) a poza tym... nic nie kupiłam;) Ale ogólnie mi się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
mudah Re: Targi konserwatorskie 26.06.07, 23:55 > a poza tym... nic nie kupiłam;) Ja wcale nic nie chce sprzedac a juz na pewno nikomu z "ulicy". Chodzi o kontakty w branzy. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Targi konserwatorskie 26.06.07, 23:56 e! to ja tu z sercem na dłoni, a Ty mi tak się odpłacasz?!;) Odpowiedz Link Zgłoś
mudah Re: Targi konserwatorskie 26.06.07, 23:57 No nie, teraz mi glupio. Co Tobie sprzedac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Targi konserwatorskie 26.06.07, 23:58 a skoro tak, to może być kot w worku:) Odpowiedz Link Zgłoś
mudah Re: Targi konserwatorskie 26.06.07, 23:59 To moge sprzedac za darmo :) Zapraszam na targi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Targi konserwatorskie 27.06.07, 00:00 mudah napisała: > To moge sprzedac za darmo :) skoro tak, to ten produkt nic nie wart chyba;) Odpowiedz Link Zgłoś
mudah Re: Targi konserwatorskie 27.06.07, 00:04 To ja z glebi serca a Ty ... Teraz jetesmy kwita. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Targi konserwatorskie 27.06.07, 00:07 skoro tak uważasz, to żegnam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mudah Re: Targi konserwatorskie 27.06.07, 00:11 Pozdrawiam, a na Targi i tak zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
bartolini-bartuomiej Re: Targi konserwatorskie 27.06.07, 11:07 No, i sobie pogadali :-) Odpowiedz Link Zgłoś
looka8 Re: Targi konserwatorskie 27.06.07, 11:30 Byłem na tych targach rok temu i rzeczywiście spory ruch (chociaż byłem w dzień otwarcia, trudno wyczuć jak jest w normalne dni). Te targi organizowane są razem z targami kościelnymi, jest mnóstwo duchownych, a to teraz bardzo dobrzy klienci w branży konserwatorskiej, więc polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mudah Re: Targi konserwatorskie 27.06.07, 14:38 > z targami kościelnymi, jest mnóstwo duchownych, a to teraz bardzo dobrzy klienc > i > w branży konserwatorskiej, więc polecam. Szukam raczej kontaktow wsrod scislej branzy muzealnej ale kto wie. :) dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś