yaris900 10.01.10, 12:40 Próbował już ktoś "zapalic" e-fajkę na pokładzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orange_tail Re: E-papierosy 10.01.10, 20:04 sam/a spróbuj i powiedz, jak było :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: E-papierosy 10.01.10, 20:09 probowane w Ryanair. wspoltowarzysze lotu byli nieco zmieszani, nie wiedzieli za bardzo o co chodzi, personel nie zauwazyl, bo palilam kiedy ich nie bylo w zasiegu wzroku. nie chcialam po raz setny tlumaczyc co, z czym i dlaczego. ciekawa jestem jak to wyglada podczas lotow transatlantyckich np. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: E-papierosy 11.01.10, 17:36 w ogole problemu byc nie powinno z paleniem gdziekolwiek, ale problememm tutaj jest nieznajomosc tematu i stad moga wynikac drobne trudnosci i brak natychmiastowego przyzwolenia. ale mi by do glowy nie przyszlo zeby sie gleboko zaciagac w pomieszczeniu jakim jest toaleta...fffujj... Odpowiedz Link Zgłoś
orange_tail Re: E-papierosy 11.01.10, 19:04 > ale mi by do glowy nie przyszlo zeby sie gleboko zaciagac w > pomieszczeniu jakim jest toaleta...fffujj... ludzie w toaletach robią wiele rzeczy. w seksem włącznie. także poczucie estetyki nie każdy ma rozwinięte w stopniu wysokim. Odpowiedz Link Zgłoś