Gość: Renata IP: *.quarto.pl 14.03.10, 17:30 Witam. W maju lece do Rzymu, podobno jest obowiazek odprawy oneline, ale na stronie Wizz, od kiedy obowiazuje nia ma takiej informacji.Bede wdzieczna czy ktos wie cos na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zozolica Re: Wizz- odprawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.10, 12:05 Odprawa on line obowiązkowa od 1 kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAZA Re: Wizz- odprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 15:27 Czy jeżeli bilet wykupiłam w marcu a lecę w czerwcu to odprawę on line mam obowiązkową czy odprawią mnie za darmo na lotnisku? Wiem że odprawa on line jest obowiązkowa od 1.04 ale pisze co z rezerwacjami zrobionymi wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Wizz- odprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 17:25 Teoria: Prawo nie działa wstecz. Należy Ci się odprawa za darmo. Praktyka (jak przypuszczam): Nikomu się nie będzie chciało sprawdzać przed wylotem, kiedy zrobiłeś rezerwację. A jeśli nawet, to do obsługi w check-in nie dotarły stosowne polecenia i będą się upierali, że masz zapłacić. Wniosek: Wydrukuj sobie karty pokładowe dla świętego spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wizz- odprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 22:14 a co z bagazem rejestrowanym? drukuje jakas kartelunke na a4 i przyczepiam do walizki??? czy drukuje karte pokladowa a bagaz rejestrowany idzie jak zawsze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Wizz- odprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 22:56 Aż tak źle nie jest. Bagaż rejestrowany oddajesz normalnie na stanowisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wizz- odprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 23:02 to gdzie tu oszczednosc??? i tak zajmuje czas przy tradycyjnym okienku ... a w WizzAir czas to pieniadz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sah Re: Wizz- odprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 20:52 book.wizzair.com/useful_information/web_check-in/ Odpowiedz Link Zgłoś