Dodaj do ulubionych

lotnisko Katowice

IP: 80.51.237.* 16.08.10, 14:26
Czy ktoś korzystał z parkingu strzeżonego BP na lotnisku w
Katowicach-czy jest bezpiecznie, jaka odległość do portu lotn?
Obserwuj wątek
    • Gość: ludzzmgly Re: lotnisko Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 20:59
      Witam!!

Parking BP jest ok 1 km od lotniska, ale pewnie zapewniają transport.

Bliżej natomiast (tak ze nawet na spacerek można się przejść) jest wiele innych
      dużo tańszych parkingów. Ja kilka razy korzystałem z parkingu EDAM, ale tego
      typu jest sporo.

Pozdrawiam

darek
      • Gość: jozefa1 Re: lotnisko Katowice IP: 80.51.237.* 18.08.10, 13:20
        O dzięki za informację, bo BP reklamuje się że jest 400 m od
        lotniska.
        • Gość: ludzzmgly Re: lotnisko Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 18:09
          Wszystko się zgadza, 400 metrów od lotniska to jest :) Tylko nie napisali że od
          nie bramy wjazdowej lub od hali odpraw :)

Pozdrawiam

Darek
          • Gość: david82 Re: lotnisko Katowice IP: 213.25.173.* 21.08.10, 16:20
            Najtaniej i najpewniej można zaparkować samolot na parkingu lotniskowym P2.
            Koszt to 69 zł zarówno na 7 jak i na 14 dni. Parking jest zamknięty i ogrodzony
            płotem wysokim na 2,5 metra.
    • Gość: kalinkowe25 Re: lotnisko Katowice IP: *.ists.pl 31.08.13, 16:56
      Paryż dobry kierunek na lot samolotem. Romantycznie i cenowo też nie najgorzej, bo przecież nie jedzie się tam na miesiąc. Mój mąż zabrał mnie tam na romantycznego Sylwestra i było super. Uwielbiam tą atmosferę ciasne uliczki ah...
      • Gość: Magda Re: lotnisko Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.13, 22:52
        A co komentarz powyżej wnosi do treści wątku?
    • Gość: malinkowa Re: lotnisko Katowice IP: *.ists.pl 01.09.13, 16:03
      ja często korzystam z Katowic kiedy lecę do Liverpoolu. Wszystko jest ok ale wybór w sklepie wolnocłowym jest jak dla mnie za mały - brakuje mi kilku win które z chęcią kupiłabym w większej ilości.
      • Gość: ian Re: lotnisko Katowice IP: *.ists.pl 09.09.13, 20:34
        ja też często korzystam z katowic, a czasami nawet z hoteli w tym mieście kiedy wracam późno z delegacji i nie mam już sił jechac autem do domu to wolę zostać na noc w hotelu i odpoczać. ostatnio fajny hotel znalazłem na: www.fajnewczasy.pl/noclegi/katowice/apartamenty/55871
        • Gość: ciekawaswiata Re: lotnisko Katowice IP: *.devs.futuro.pl 10.09.13, 13:39
          Że też ludzie potrafią zaspamowac reklamami każdy wątek, masakra.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka