Gość: jozefa1 IP: 80.51.237.* 16.08.10, 14:26 Czy ktoś korzystał z parkingu strzeżonego BP na lotnisku w Katowicach-czy jest bezpiecznie, jaka odległość do portu lotn? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ludzzmgly Re: lotnisko Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 20:59 Witam!! Parking BP jest ok 1 km od lotniska, ale pewnie zapewniają transport. Bliżej natomiast (tak ze nawet na spacerek można się przejść) jest wiele innych dużo tańszych parkingów. Ja kilka razy korzystałem z parkingu EDAM, ale tego typu jest sporo. Pozdrawiam darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefa1 Re: lotnisko Katowice IP: 80.51.237.* 18.08.10, 13:20 O dzięki za informację, bo BP reklamuje się że jest 400 m od lotniska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzzmgly Re: lotnisko Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 18:09 Wszystko się zgadza, 400 metrów od lotniska to jest :) Tylko nie napisali że od nie bramy wjazdowej lub od hali odpraw :) Pozdrawiam Darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: david82 Re: lotnisko Katowice IP: 213.25.173.* 21.08.10, 16:20 Najtaniej i najpewniej można zaparkować samolot na parkingu lotniskowym P2. Koszt to 69 zł zarówno na 7 jak i na 14 dni. Parking jest zamknięty i ogrodzony płotem wysokim na 2,5 metra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinkowe25 Re: lotnisko Katowice IP: *.ists.pl 31.08.13, 16:56 Paryż dobry kierunek na lot samolotem. Romantycznie i cenowo też nie najgorzej, bo przecież nie jedzie się tam na miesiąc. Mój mąż zabrał mnie tam na romantycznego Sylwestra i było super. Uwielbiam tą atmosferę ciasne uliczki ah... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: lotnisko Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.13, 22:52 A co komentarz powyżej wnosi do treści wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinkowa Re: lotnisko Katowice IP: *.ists.pl 01.09.13, 16:03 ja często korzystam z Katowic kiedy lecę do Liverpoolu. Wszystko jest ok ale wybór w sklepie wolnocłowym jest jak dla mnie za mały - brakuje mi kilku win które z chęcią kupiłabym w większej ilości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ian Re: lotnisko Katowice IP: *.ists.pl 09.09.13, 20:34 ja też często korzystam z katowic, a czasami nawet z hoteli w tym mieście kiedy wracam późno z delegacji i nie mam już sił jechac autem do domu to wolę zostać na noc w hotelu i odpoczać. ostatnio fajny hotel znalazłem na: www.fajnewczasy.pl/noclegi/katowice/apartamenty/55871 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawaswiata Re: lotnisko Katowice IP: *.devs.futuro.pl 10.09.13, 13:39 Że też ludzie potrafią zaspamowac reklamami każdy wątek, masakra. Odpowiedz Link Zgłoś