Dodaj do ulubionych

rezerwacje :-)

IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 21:33
Mam pytanie, może błahe, może nie, ale chodzi mi o to, że zrobiłam rezerwację, i zamiast w tytule "mrs" wstawiłam "ms" - czy to robi jakąkolwiek różnicę dla przewoźnika? :)
Chodzi mi konkretnie o wizz air.
Obserwuj wątek
    • Gość: wizzair Re: rezerwacje :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 22:16
      ABSOLUTNIE nie robi. Dopłacisz 100 euro
      • af-bcn nie rób sobie żartów - ew. nie pisz głupot 14.01.11, 22:31
        fly4free.pl/forum/viewtopic.php?f=15&t=1574&p=8604&hilit=b%C5%82%C4%85d#p8604----------
        pozdrawiam
        A.
    • Gość: mm Re: rezerwacje :-) IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.01.11, 11:24
      to kompletnie nie ma zadnego znaczenia, wizzair na 100% nie bedzie dociekac, czy jestes mezatka, czy tez nie...
      • jorn Re: rezerwacje :-) 16.01.11, 16:47
        Gość portalu: mm napisał(a):
        > to kompletnie nie ma zadnego znaczenia, wizzair na 100% nie bedzie dociekac, czy jestes mezatka, czy tez nie...

Zwłaszcza, że Ms nie jest skrótem od Miss, lecz oznacza kobietę bez wskazania na stan cywilny.

Pozdrawiam
    • akaba0 Re: rezerwacje :-) 16.01.11, 00:53
      Kretym z nickeim Wizzair jest kretynem. TO NIE MA ŻADNEGO ZNACZENIA. Nie zapłacisz żadnej kary. Mówiąc prosto: baba to baba. I niech ktoś spróbuje sprawdzić!!! :)
    • Gość: sky4fly Re: rezerwacje :-) IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.11, 12:18
      Taki błąd nie ma żadnego znaczenia. Skrót "ms." nie informuje czy jesteś zamężna czy nie. Ze względu na neutralność jest najczęściej stosowanym skrótem przed nazwiskami kobiet - można zatem stwierdzić, że nie popełniłaś żadnej pomyłki.
      ------
      sky4fly.net

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka