pawelturysta 11.04.11, 23:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voyager747 Re: Najtańsze bilety na loty wszechczasów - ranki 12.04.11, 00:24 jak się doliczy 20 mln, które Rzeszów wydaje na reklamę w Ryainair, to już tak tanio nie będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
cornish1 Re: Najtańsze bilety na loty wszechczasów - ranki 12.04.11, 12:44 Ryanair Bristol - Barcelona 0.02 GBP we dwie strony, później Bristol - Dublin w tej samej cenie. Ale to było ponad rok temu, dzisiaj już takich promocji nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LH_SEN Re: Najtańsze bilety na loty wszechczasów - ranki IP: 109.255.9.* 12.04.11, 16:28 Dublin - Stansted - Dublin: 0,02 EUR; Dublin - Birmingham - Dublin: 0,02 EUR. Loty odbyte w 2009 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Najtańsze bilety na loty wszechczasów - ranki IP: *.play-internet.pl 12.04.11, 19:41 Warszawa - Yangoon za 1100 zł RT - marzec br Katowice - Kuala Lumpur za 580 zł RT - długi weekend majowy br :) Warszawa - Dehli za 880 zł - listopad br :) Odpowiedz Link Zgłoś
ago-ya Re: Najtańsze bilety na loty wszechczasów - ranki 13.04.11, 16:19 napisz jeszcze jak bo tak to ja napisze dokoła świata z 60 stopoverami za 6 zyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Najtańsze bilety na loty wszechczasów - ranki IP: *.play-internet.pl 13.04.11, 16:38 błędy taryfowe przewoźników - zdarzają się kilka razy w roku. Jest kilka serwisów które wyszukają je dla ciebie i poinformują na swojej stronie -> gazeta.pl również współpracuje z jednym z nich. Problem polega na tym, iż coraz więcej osób dodaje te strony do swoim fan pejdży więc coraz trudniej coś uchwycić :) ale taka Gran Canaria za 500 zł na 14 dni nadal dostępna bez problemu :) www.ryanair.com, lot Magdeburg - Gran Canaria - w maju wszystkie terminy za 130 zł w dwie strony, w czerwcu większość. Apartament rezerwujesz na booking.com Odpowiedz Link Zgłoś
ago-ya Re: Najtańsze bilety na loty wszechczasów - ranki 14.04.11, 23:02 gran canaria z magdeburga to akurat nie błąd tylko taka cena Moje najtańsze loty to niestety tylko ryanair. Kilka lat temu londyn stn - sztokholm vaxjio za 10funtów rtn. w tym roku w lutym krk-rome ciampino za 50 pln rtn. na bilety po 1grosz w ryanie w czasie sławetnej promocji sie nie załapałem bo nie miałem akurat czasu. Aha, jeszcze w swoim czasie fajne ceny były w air asia - pamiętam lot kota kinabalu - tawau na borneo za 30PLN, choć to już nie takie promo wielkie bo właśnie kupiłem też bilet (co prawda akurat nie dla siebie tym razem) łódź - bergamo za 59 rtn na 30maj-2 czerwca (32 w jedną i 27 w drugą strone). są jeszcze dostępne dla zainteresowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astrid Re: Najtańsze bilety na loty wszechczasów - ranki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.04.11, 18:06 Poznań - Girona - Poznań całość 48 zł październik 2010 Odpowiedz Link Zgłoś
ago-ya Re: Najtańsze bilety na loty wszechczasów - ranki 14.04.11, 23:09 aha zapomniałem jeszcze o jednym - w tym roku w stycznie madryt - marrakesh - madryt za 12 euro czyli po 6 euro w każdą stronę. cena kraków - madryt też była niczego sobie na tej trasie - 40PLN w każdą stronę. ps. niestety LOT zawiódł tym razem (nota bene za trase waw-krk-waw płaciłem więcej niz za krk-mad-marrakesh-mad-krk) i odwołał mój lot waw-krk z powodu pogody a tym samym nie zdążyłem na samolot ryana i musiałem kupić oddzielnie dodatkowy bilet waw-agadir za 880PLN one way. Tak się czasem kończy kombinowanie z tanimi lotami. Przy okazji dla niezorientowanych warto zauważyć że ryan jest chyba jedyną na świecie linią która honoruje reszte biletu mimo że pierwszy odcinek nie został wykorzystany. W zasadzie we wszystkich innych liniach jakie znam cały bilet się kasuje automatycznie przy niewykorzystaniu pierwszego odcinka). Odpowiedz Link Zgłoś
flyboom ago-ya napisał 15.04.11, 00:03 ago-ya napisała: "...Przy okazji dla niezorientowanych warto zauważyć że ryan jest chyba jedyną na ś > wiecie linią która honoruje reszte biletu mimo że pierwszy odcinek nie został w > ykorzystany..."<<<<< ta reszta biletu ,to co ?...według ciebie?powrót? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Loty IP: *.ups.com 15.04.11, 08:54 Za dobrych starych czasow...;) : Wroclaw - Frankfurt Hahn - Sardynia (Alghero) rtrn za 14zl. Smialam sie ze lot do Frankfurtu (1zl) byl 2 razy tanszy niz moj bilet autobusowy na lotnisko. Mialam tez kupione bilety do Brukseli rtrn za 2gr, ale nie polecialam, bo termin nie pasowal. Nieco pozniej Liverpool za 19zl. Pozniej Marrakesh rtn z/do Wroc za 300zl. W tym roku z Pl na Wyspy kanaryjskie (przez Liverpool, powrot przez Bruksele) 400zl rtn, ale to juz oczywiscie nie te przedzialy cenowe co kiedys... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agoya Re: ago-ya napisał IP: *.play-internet.pl 19.04.11, 01:03 A reszta biletu to zazwyczaj powrót, chyba że są jeszcze jakieś stopovery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: encepence Re: Najtańsze bilety na loty wszechczasów - ranki IP: *.multi-play.net.pl 15.04.11, 22:01 Kraków - Londyn - Kraków za darmo. Kiedyś w 2009 roku miała być promocja w Ryanairze "bilety za 0 zł, płacisz tylko za odprawę 20 zł" (tak było na banerze). Jednak loty były za 20 zł, a odprawa była za darmo. Jednak dla sporej części lotów coś się im pomieszało i zarówno bilet jak i odprawa były za 0 zł. Nawet nie trzeba było podawać numeru karty kredytowej w ostatnim etapie rezerwacji. Promocja zaczęła się o północy a koło 9 rano został błąd naprawiony (pewnie zauważyli, jak przyszli rano do pracy). Ale kto siedział w nocy, to swoje upolował. Poza tym kiedyś, też w 2009 roku byłem w Dublinie za 1 polski grosz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Najtańsze bilety na loty wszechczasów -ranking IP: *.181.41.215.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.04.11, 09:29 Łódź-Sandefjord (zwane Oslo Torp) za 11 zł (Ryanair). Bangkok-Surat Thani za ok. 110 zł (RT), ale już z bagażem (15kg), jedzeniem i wybranym miejscem. Odpowiedz Link Zgłoś
imw 0,00 zł :) 16.04.11, 12:09 ITINERARY/RECEIPT - All times are local. GOING OUT From Krakow (KRK) to London Stansted (STN) Sat, 05Dec09 Flight FR2433 Depart KRK at 10:00 and arrive STN at 11:30 PASSENGERS 1. MR xxx yyy ADT 2. MSTR zzz yyy CHD PAYMENT DETAILS *********0.00 PLN Total Fare *********0.00 PLN Taxes, Fees & Charges *********0.00 PLN Total Paid Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kenzo.indigo Free flight IP: *.phil.east.verizon.net 19.04.11, 05:38 Z Nowego Jorku do Nowego Orleanu www.youtube.com/watch?v=fWq-S1_1vnc Powrot za pietnascie lat. Odpowiedz Link Zgłoś