Dodaj do ulubionych

Easy jet podreczny ile kilo?

IP: *.itcomp.pl 21.12.13, 01:31
w tym bagazu podrecznym w cenie ile kilo mozna miec bo nie znajduje info ? dzieki. Czy sa restrykcyjni na trasie KRA-EDI?
Obserwuj wątek
    • Gość: ogarnij sie Re: Easy jet podreczny ile kilo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.13, 11:01

Nie ma restrykcji. Mozesz wniesc ile chcesz. A ty jeszcze wiecej.
      • Gość: kroks Re: Easy jet podreczny ile kilo? IP: *.20-2.cable.virginm.net 21.12.13, 12:39
        ogarnij sie - dzieki za poprawna odpowiedz tej osobie ktora pytala. Ci co w dobie internetu nie moga znalezc PODSTAWOWYCH informacji o lotach itp nie powinni nawet zblizac sie do lotnisk!
        • Gość: papasowa Re: Easy jet podreczny ile kilo? IP: *.itcomp.pl 22.12.13, 12:19
          a ci co pisza glupoty a nie odpowiadaja na pytania po co w ogole sie odzywaja kroks???? Ja moze nie mam czasu na wlepianie sie godzinami w info malymi literkami bo dzieci placza bo mi kipi w garnku bo nie!!!!. Forum jest- to pytam po to ono jest madralo, po to tez jest internet.
          • karoleena3 Re: Easy jet podreczny ile kilo? 22.12.13, 14:44
            papasowa, po takich atakach nikt Ci nie odpowie, a jeszcze mogą Ci zrobić na złość i podać złe informacje. Potem na lotnisku powiesz "Ależ ależ, dzieci mi krzyczały i kipiało w garnku więc nie przeczytałam".
            P.S. Jak masz regulamin to na 100% zadziała ctrl + f.
            Pozdrawiam!
            • Gość: lol Re: Easy jet podreczny ile kilo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.13, 18:23
              Papasowo, w lewej rence mozesz miec 7 kg a w prawej rence mozesz miec 10 kg.
              Chyba, ze jestes leworenczna. Co ci kipi w garnku?
    • Gość: Piotr Re: Easy jet podreczny ile kilo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.13, 19:19
      Nie KRA tylko KRK.
    • Gość: Piotr Re: Easy jet podreczny ile kilo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.13, 19:25
      Litości!!! Nie rozumiem jak można być tak nierozgarniętym i nie znaleźć na stronie przewoźnika informacji o bagażu. Idą święta, więc będę jednak miły, info o podręcznym masz tu www.easyjet.com/pl/o/bagaz-podreczny
      • Gość: idioci sa wszedzie Re: Easy jet podreczny ile kilo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.13, 21:04

To zalosna idiotka. Jutro ktos zapyta co mozna miec w bagazu podrecznym.
        Idioci sa wszedzie.
        • Gość: Papasowa Re: Easy jet podreczny ile kilo? IP: *.itcomp.pl 22.12.13, 21:54
          Ja zalosna idiotka oswiadczam ze glupota bylo wejscie na to forum bo zamiast konkretnej odpowiedzi czytam wypociny zajadlych madrych i doswiadczonych jakze madrych i swiatlych ale pelnych nienawisci. Wiec do dupy do forum. Dzieki za linka ale z niego wlasnie po raz drugi wracam do was bez odpowiedzi ile kilo. A w garnku coz wloska pasta i w tym temacie basta. Spadam stad bo szkoda czasu. Merry Xmas tym milym i niemilym
          • Gość: sw mikolaj Re: Easy jet podreczny ile kilo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.13, 09:13
            Papasowo, bycie idiotka nie boli. Troche wstyd ale juz sie pewnie przyzwyczailas.
            Dzieci tez za duzo nie miej - po co zwiekszac populacje idiotow. Z twoim poziomem
            przedsiebiorczosci i inteligencji podrozowanie moze byc niebezpieczne.
            Ugotowany makaron nawin sobie na uszy i zostan w domu. Znasz sie na zegarku?

• hachis Waga bagazu podrecznego 23.12.13, 10:01

Papasowa, ja Ciebie lubie. I wyjasnie Tobie wage bagazu podrecznego. Przez makareon
              Ciebie lubie. Jak tez makaron lubie. Dodajesz pesto do pasty? Makaron z pesto moge
              jesc piec razy w tygodniu. Przez dwa moge nie jesc. Co jeszcze gotujesz na swieta?

Acha, waga bagazu w Easy Jet. Przez ten makaron z pesto o malo nie zapomnialem.
              EasyJet zniosl ograniczenia wagi bagazu recznego. Bagaz musi odpowiadac
              okreslonym wymiarom tzn. ich nie przekraczac (wymiary znajdziesz?:) Musisz tylko
              uniesc swoj bagaz bez pomocy kilku osob i wlozyc do schowka albo wepchnac pod
              siedzenie. O wage wiec sie nie martw. Spoko.

I dla Ciebie specjalnie www.youtube.com/watch?v=InYvRyX2Fu4

Zdrowych i pogodnych Swiat zycze. Happy cooking:)
              • Gość: Papasowa Re: Waga bagazu podrecznego IP: *.itcomp.pl 23.12.13, 11:58
                Dzieki dzieki hachis za konkretne info i za boski teledysk swiateczny!!! Makaron

uwielbiam alio olio najbadziej lub z krewetkami ale pesto tez!!!! Wszytkiego smacznego na Swieta i Nowy Rok i szampanskiej zabawy!!!!
                • hachis Pasta e gamberi 23.12.13, 22:13
                  Gość portalu: Papasowa napisał(a):

>uwielbiam alio olio najbadziej lub z krewetkami ale pesto tez<

O to to! Zaslinilem sie i nie napisze nic wiecej. Pokaze www.google.pl/search?q=pasta+e+gamberi&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=jaS4Up-oEsrEswbQ8oCgDQ&ved=0CDIQsAQ&biw=1366&bih=634

Milych Swiat i takiego samego Nowego Roku

Ciao!
                  • Gość: papasowa Re: Pasta e gamberi IP: *.itcomp.pl 23.12.13, 22:31
                    ACHHHHH co za fotki, co za kolory, co za smaki...... wiem co chce zjesc, wiem ile kilo moge wziac ;-)))) wiec lece na fresh sea food..... dzieki hachis i jeszcze raz tak juz na koniec Wszystkiego dobrego swiatecznie,a w Nowym Roku podrozy, samych dobrych smakow i milych ludzi po drodze!!!! MERRY XMAS!!!!
          • Gość: Piotr Re: Easy jet podreczny ile kilo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.13, 10:11
            Człowiek Ci linka wysyła, a Tobie nie chce się nawet przeczytać co w nim jest, pod tym linkiem jest informacja o bagażu - nie ma limitu kilogramów. Trzeba być mega nierozgarniętym albo mega leniem, zeby nie zadać sobie trudu przeczytania. Pretensje miej do siebie a nie do ludzi na forum. Jak ktoś zadaje kretyńskie pytania to takie też odpowiedzi dostaje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka