boeing747 06.06.06, 17:18 To w miarę nowa linia na naszym rynku, ja się dopiero wybieram w wakacje, chciałam zapytać o wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czytelnik Norwegian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 17:59 Norwegian bardziej niz OK. Nie moze byc zreszta inaczej, skoro przewioza w tym roku ponad 5 mln pasazerow, w przeciweinstwwie do wiekszosci low-costow maja zyski (!), a punktualnosc niewiele gorsza od Ryanaira, ktory bije na glowe wszystkich w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aam Re: Norwegian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 21:21 oprócz tego, że demo przed startem jest po norwesku, wszystko gra :) [spokojnie- po angielsku też jest]. no chyba, że od lutego coś się zmieniło.. Odpowiedz Link Zgłoś
boeing747 Re: wyszukiwarka nie gryzie:-), n/t 07.06.06, 12:44 Pewnie że nie gryzie, ale chciałam mieć info nie z archiwum, tylko z ostatnich lotów. Leciałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: wyszukiwarka nie gryzie:-), n/t 07.06.06, 13:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=711&w=42709972&a=42710984 archiwum nie oznacza ery dinozaurow...... Odpowiedz Link Zgłoś
boeing747 Re: wyszukiwarka nie gryzie:-), n/t 08.06.06, 19:48 1. nie lecę z dzećmi 2. tam jest tylko jeden komentarz! prawdopodobnie gdyż tytuł nie interesuje wszystkich Ok, nadal zapraszam do opisywania wrażeń z norwegianem. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: wyszukiwarka nie gryzie:-), n/t 08.06.06, 22:48 boeing747 napisała: > 1. nie lecę z dzećmi baaardzo istotna informacja > 2. tam jest tylko jeden komentarz! prawdopodobnie gdyż tytuł nie interesuje > wszystkich > wez pod uwage, ze Norwegian jest malopopularny z roznych wzgledow. > Ok, nadal zapraszam do opisywania wrażeń z norwegianem. no to chyba sobie chwile poczekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
boeing747 Re: wyszukiwarka nie gryzie:-), n/t 09.06.06, 17:09 > wez pod uwage, ze Norwegian jest malopopularny z roznych wzgledow. Jakich? Po dokładnych analizach okazuje się, że Norwegian ma najlepszą (w znaczeniu: najtańszą) ofertę lotów do Hiszpanii, a to akurat dość popularna destynacja. > no to chyba sobie chwile poczekasz. Ja też życzę ci miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: wyszukiwarka nie gryzie:-), n/t 09.06.06, 18:05 boeing747 napisała: > Jakich? bo w porownaniu z innymi tanimi liniami maja niewiele destynacji. Akurat dosc czesto kupuje (kilka razy w tyg) bilety na tanie linie, i najczesciej jest to...Wizzair, Centralwings, Ryanair. Moze Ty na pytanie :jakie znasz tanie linie na dzien dobry wymienisz Norwegiana, ale nalezysz do mniejszosci. Poza tym wystarczy przejrzec to forum o Norwegianie nie ma zbyt duzo... > > Po dokładnych analizach okazuje się, że Norwegian ma najlepszą (w znaczeniu: > najtańszą) ofertę lotów do Hiszpanii, a to akurat dość popularna destynacja. tego nie kwestionuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aam Re: wyszukiwarka nie gryzie:-), n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 00:31 znam tylko trasę WAW-OSL i nazad, więc w razie czego pytaj, to odpowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś