Dodaj do ulubionych

zdjecie w paszporcie

IP: *.toya.net.pl 22.01.07, 16:48
Witam 31 stycznia wybieram sie do londynu... wszystko bylo by ok gdy nie to
ze mam w paszporcie zdjecie w dreadach a akutalnie (od miesiaca) ich nie
mam.. czy moge miec problem na lotnisku przy odprawie? prosze o rady!
Obserwuj wątek
    • Gość: bdzibdzionka. don't be nervous IP: *.41-151.net24.it 22.01.07, 17:28
      Nie no, wladze chyba nie wymagaja od nas zebysmy nie zmieniali fryzury (i calej
      twarzy) przez 10 lat, jak wyrobimy sobie paszport.
      Luzik:)
      Przecież nie patrzy się na fryzurę, tylko na rysy twarzy.
    • iberia.pl Re: zdjecie w paszporcie 22.01.07, 17:55
      a nie mozesz leciec na dowod?
      • Gość: nervous Re: zdjecie w paszporcie IP: *.toya.net.pl 22.01.07, 18:02
        nie stety dowod mam w wyrobieniu i po odbior mam sie zglosic 19 lutego a wiec
        za pozno ;/ czym moge sie bronic jak powiedza ze mnie nie przepuszczza? ;/
        • Gość: olka fasolka Re: zdjecie w paszporcie IP: *.euro-net.pl 22.01.07, 18:58
          jaja sobie robisz ? dlaczego mają cię nie przepuścić ? bo zmieniłeś fryzure?
          • nervousik Re: zdjecie w paszporcie 22.01.07, 19:16
            mam wyznaczony termin odioru dowodu na 19 lutego moge to jakos przyspieszyc ze
            wzgledu na podroz?
            • Gość: luv Re: zdjecie w paszporcie IP: 91.90.179.* 22.01.07, 20:07
              przyspieszyć nie, ale może się okazać, że samo się przyspieszyło tzn. kolejka
              była krótsza i wcześniej wydrukowali. najlepiej podejdź tam ,dgzie się masz
              zgłosić po odbiór i wypytaj czy twój może już jest
        • Gość: bdzibdzionka. Re: zdjecie w paszporcie IP: *.41-151.net24.it 22.01.07, 19:24
          Po pierwsze NA PEWNO cię przepuszczą. Nigdzie nie jest napisane że na żywo
          trzeba mieć tą samą fryzurę co na zdjęciu w paszporcie, ba, ludzie nawet
          nabywają blizny(np. powypadkowe) które też trochę zmieniają wygląd twarzy, a nie
          sądzę, żeby od razu wymieniali dokumenty.
          Z całym szacunkiem, ale nie wiem skąd wytrzasnąłeś ten problem.
          Nie takie przypadki widzieli na granicy.
          • nervousik Re: zdjecie w paszporcie 22.01.07, 19:30
            Trzymam Cie z slowo :)
            • Gość: bdzibdzionka. Re: zdjecie w paszporcie IP: *.41-151.net24.it 22.01.07, 20:03
              I dobrze robisz :)

BTW ścięcie dredów to tak jak u normalnej kobiety ścięcie włosów - a nie
              spotkałam się jeszcze z przypadkiem wymiany dokumentów z tego powodu :)
    • Gość: nervous Re: zdjecie w paszporcie IP: *.toya.net.pl 22.01.07, 20:28
      ale i tak sie obawiam ;/ kurcze mam tydzien ciglego myslenia ;/ niech mi ktos
      napisze kto pracuje przy odprawie cos na ten temat
      • Gość: bdzibdzionka. Re: zdjecie w paszporcie IP: *.41-151.net24.it 22.01.07, 20:36
        Moim zdaniem stwarzasz sztuczny problem. Lepiej się wyluzuj prezz ten tydzień i
        pomyśl o przyjemnej podróży.
        • Gość: nervous Re: zdjecie w paszporcie IP: *.toya.net.pl 22.01.07, 20:54
          moja dziewczyna dzwonila na stasted i powiedzieli jej ze moge miec klopot z tym
          i dla tego tak sie tym stresuje ;/ ten dowud kurcze jutro sprubuje przyspieszyc ;/
          • bdzibdzionka Re: zdjecie w paszporcie 22.01.07, 21:06
            Dla mnie to są wolne żarty :)
            Ja mam w paszporcie zdjęcie sprzed 9 lat, inny kolor włosów, inna długość,
            dziecinna twarz. Nie sądzę żeby dredy zmieniały człowieka jeszcze bardziej.
            • Gość: nervous Re: zdjecie w paszporcie IP: *.toya.net.pl 22.01.07, 21:22
              dzieki za to pocieszanie wszytkim :)
              wkoncu jestem facetem wiec bede twardy :P Zeby sedzic troche czasu z moja
              ukochana zrobie wszystko zeby mnie puscili ;P
          • zwirekiwigura Re: zdjecie w paszporcie 22.01.07, 21:12
            Ja mam w paszporcie lysa glowe. Teraz mam dosc dlugie wlosy. I nigdy nikt nic
            nie powiedzial. Czasami jedynie pogranicznicy zartuja rzucajac teksty "ale sie
            pan zmienil". Nic wiecej.
            Naprawde, nie stwarzaj problemu! :)
    • Gość: nervous Re: zdjecie w paszporcie IP: *.toya.net.pl 23.01.07, 18:59
      kuzwa boje sie nadal ze nici beda z tego wyjazdu ;/
      • Gość: bdzibdzionka. Re: zdjecie w paszporcie IP: *.41-151.net24.it 23.01.07, 20:15
        A ty nadal o tym?
        Nie wiem, czy ty tak specjalnie, czy na serio... Nawet by mi się nie chciało
        myżleć o takim "problemie".
        Przeczytaj jeszcze raz co ci wyżej napisaliśmy.
    • brtlmj Re: zdjecie w paszporcie 25.01.07, 22:05
      Jesli sie boisz - zabierz jakis inny dokument. Prawo jazdy, legitymacja szkolna,
      cokolwiek. Nawet jezeli bedzie tam stare zdjecie.
      Ale nie powinno byc problemow, ja do 26 roku zycia latalem na paszporcie, w
      ktorym bylo moje zdjecie, zrobione gdy mialem lat 14 albo 14 :-)

Bartek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka