Gość: ciekawa IP: 212.160.203.* 05.05.07, 16:48 witam czy ktos zamawiał bilety lotnicze do stockholmu z tej stronki www.skyscanner.net (chodzi mi o linie norwegian air?) jak jest z płatnościa i ogolnie chodzi mi o te linie lotnicze jakies wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: <> Re: skyscanner IP: *.mmj.pl 05.05.07, 16:53 Na tej stronce wyszukujesz lotów, masz orientacyjne ceny ale sam zakup biletu odbywa się po przekierowaniu na stronę interesującej Cię linii lotniczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: skyscanner IP: 212.160.203.* 05.05.07, 16:56 to znaczy ze jesli juz wybieram sobie lot, dzien i cena mi wyskakuje atrakcyjan (jak dla mnie) itd. to gdzie mam zapłacic pieniadze?i czy cena sie zmnieni od tej pokazanej na scanner.net? sorki moze to głupie pytanie ale nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <> Re: skyscanner IP: *.mmj.pl 05.05.07, 21:55 Jeśli znajdziesz połączenie które Cię interesuje, sprawdz sobie czy cena jest aktualna (trzeba aktualizowac-BYWA że cena na skyscannerze jest już nieaktualna...) Jeśli wszystko jest ok zaznaczasz opcję rezerwacji biletu. Zostaniesz przekierowana na stronę linii i tam załatwisz resztę (płatność kartą itd) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: skyscanner IP: 212.160.203.* 05.05.07, 16:54 lub bilet z tej stronki:www.norwegian.info.pl Odpowiedz Link Zgłoś