Gość: idsjid IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 18:36 witam po jakim czasie dostaliscie na maila potwierdzenie rezerwacji? Bo nie wiem czy sie nie powinnam zaczac niepokoic ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: wizzair 06.05.07, 18:43 z reguly tego samego dnia przysylaja e-ticket. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjndskjd Re: wizzair IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 18:48 hm, dzis mija czwarty dzien i zero wiadomosci na skrzynce. Ale mialam odczekac tydzien i dac znac jesli do tego czasu nie dostane maila, wiec postaram sie byc cierpliwa ;) chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: wizzair 06.05.07, 19:43 to faktycznie dziwne.....moze mieli jakis problem techniczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: wizzair IP: *.centertel.pl 07.05.07, 20:01 Mam tak czasami, antyspam kasuje mi maila. Nie przejmuj się, jeśli pamiętasz kod to na stronie możesz sprawdźić swój lot, jak nie - dzwoń na infolinię. Aby polecieć żaden mail lub eticket nie jest Ci potrzebny, wystarczy zgłośić się o czasie z ważnym paszportem lub dowodem osobistym. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś