Gość: az IP: *.e-wro.net.pl 10.06.07, 14:39 do hahn przylatuje ok 22, odlot dalej mam dopiero o 7 rano, macie namiary na jakies "tanie spedzenie czasu" na/przy lotnisku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Frankfurt-Hahn - nocleg 10.06.07, 15:19 www.hahn-airport.de/default.aspx?menu=hotels&cc=en nie wiem jakie maja ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: Frankfurt-Hahn - nocleg IP: *.as.kn.pl 10.06.07, 19:41 Hotel Strassberger. Za dwójkę płaciłem trzydzieści kilka eurosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: Frankfurt-Hahn - nocleg IP: *.acn.waw.pl 10.06.07, 20:53 Na przylotach jest punkt hotelowy. Tam za cenę do 40 Euro za dwójkę z transferem na i z lotniska przenocujecie w odległości do 10 km od lotniska. Możesz też przejrzec wyszukiwarki w necie. My nocowaliśmy w miejscowości Buchenbeuren. 7 km od lotniska. 38 Euro z transferem. Dobre warunki, własna łazienka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Frankfurt-Hahn - nocleg IP: *.e-wro.net.pl 10.06.07, 23:47 juz znalazlem za 41 euro nocka jakis hotel na samym lotnisku (no, 600 metrow niby). troche drogo jak na pare godzin spania no ale nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Frankfurt-Hahn - nocleg IP: *.e-wro.net.pl 10.06.07, 23:49 chociaz widze ze ten strassberger lepiej wychodzi, dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Frankfurt-Hahn - nocleg IP: 83.143.161.* 12.06.07, 10:53 Spałem kiedyś na krzesłach w terminalu - nawet spoko było, pełno ludzi tak tam koczuje - to jest zdecydowanie najtańszy sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
kedolf Re: Frankfurt-Hahn - nocleg 17.06.07, 12:58 Gość portalu: az napisał(a): > do hahn przylatuje ok 22, odlot dalej mam dopiero o 7 rano, macie namiary na > jakies "tanie spedzenie czasu" na/przy lotnisku ? Miałem taką sytuaccję na Hahn w zeszłym roku. Biorą pod uwagę,żę najpóźniej o 6 musisz być na lotnisku możesz spać nie dłużej niż 5-6 godzin, czy to warto za 30-40 Euro. Najlepiej zdrzemnąć się na lotnisku, są do tego warunki, dobrze mieć karimatę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahn Re: Frankfurt-Hahn - nocleg IP: *.cust.tele2.lu 17.06.07, 13:00 I byc obiektem smiechu reszty podroznych... Jak to jest ze koczujacy w Hahn to w 99% Polacy, skapiacy 30 Euro na normalne lozko i lazienke? Najgorsze jest to, ze jak sie leci rano, to od tych ludzi smierdzi - bo jak tu sie umyc porzadnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomili Re: Frankfurt-Hahn - nocleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 13:53 ....nie reszty podróżnych, tylko takich jak TY! Spędziłem dwa razy noc na lotnisku HAHN ,przylot miałem po 23,a o 6 rano już śmigałem dalej.Nocuje tam mnóstwo ludzi; i jeśli Polacy między sobą mówią po francusku, angielsku,szwedzku itp to masz racje- 99% TO MY POLACY! Po za tym na lotnisku są prysznice i jak ktoś z natury nie lubi się myć, to choćby spał w hotelu to też się rano nie wykąpie! Jak lecisz gdzieś na 3-4 dni i całość z przelotem kosztuje nie więcej niż 150 euro, to trochę ciężko wydać kolejne za 5 godzin snu w hotelu, bo za tą kasę można już kupić kolejny bilet na kolejny wylot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Spis hoteli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 22:53 www.booking.com/airport/de/HHN.html?aid=309737 - tu tez sa jakies hotele. Odpowiedz Link Zgłoś