Dodaj do ulubionych

Wizzair - chwalę

IP: *.aster.pl 01.07.07, 12:26
Dużo latam. Nigdy do tej pory tanimi liniami (chociaż nie, raz Centralwings
do Rzymu). Bałam sie leciec do Burgas (+powrót) wizzairem ale wykupiłam
wycieczke lotnicza w neckermannie i nie było wyjścia. Okazało sie, ze
wszystko ok. Bez opoznień, obsługa milsza niz w LOT-cie. Przynajmniej sie
starali. Bez zastrzeżen. Moze miałam szczęscie? Wylot był z Wwy. Nie moge
złego słowa powiedzieć . A jestem troche wybredna i upierdliwa. Pomijam
pewien "dyskomfort" w budynku etiudy.
Obserwuj wątek
    • Gość: AR Re: Wizzair - chwalę IP: *.mmj.pl 01.07.07, 17:59
      Jak dla mnie WizzAir to najlepszy (biorąc pod uwagę wszelkie kryteria) low
      coast jaki działa na naszym rynku. Jeszcze nigdy się nie zawiodłem (nie
      leciałem jedynie z Ryanairem) Więc reasumując- też chwalę
      • Gość: pan ortografia Re: Wizzair - chwalę IP: *.c27.msk.pl 01.07.07, 19:11
        "low coast"

Hehehe. To mnie rozbawiłeś. Pisze się "low cost". Tanie wybrzeże. Ciekawe.
        • peter775 Re: Wizzair - chwalę 01.07.07, 20:14
          Panie ortografia jesteś pan żałosny, Nie zaśmiecaj forum
          głupimi uwagami a jeśli bardzo potrzebujesz podbudowywac swoje ego załóż na
          portalu własne prywatne forum "ortografia a raczej poprawna pisownia wyrazów
          języków obcych" i tam się udzielaj. Tutaj jest to zbędne i nieporządane
          • Gość: frequentflyer Re: Wizzair - chwalę IP: *.acn.waw.pl 01.07.07, 21:58
            peter775 napisał że poprawne pisanie jest:

> nieporządane.
            Dyskósyjne.
    • cysiekk1 Re: Wizzair - chwalę 01.07.07, 20:55
      Ja też mogę stwierdzić, że Wizz to porządna firma. na moje 3 loty wszystko było
      100% ok
      • miron1977 A co z Norwegian??? 01.07.07, 21:46
        Jak dotąd leciałem wyłacznie z EasyJet i było ok. Ostatnio kupiłem bilety w
        Norwegian i nie polecam. Bilety kupione w styczniu, więc wiele mogło sie stać i
        stało się. Najpierw zmienili godzinę wylotu, ale zagwarantowanie zmiany daty
        wylotu za darmo a o zmianie poinformowali w j. polskim (co nie jest takie
        oczywiste), więc jakoś poszło. Ok. 2 tyg. temu dostałem mail'a (po norwesku!!!)
        z załączonymi ponownie dokumentami podróży. Dopiero dziś zosreintowałem się, że
        tajemniczo zniknęla rezerwacja miejsc, która duuużo wcześniej zamówiłem i
        opłaciłem. Zadzwoniłem na infolinię, ale pani poinformowała mnie, że zna
        sytuację, lecz nic nie może zrobić poza przełączeniem mnie do... Norwegii a tam
        kontakt jest mozliwy albo w j.norweskim, albo angielskim. Załatwiłem całą
        sprawę po angielsku, ale zastanawia mnie co z tymi podróżnymi, którzy nie znają
        żadnego z w/w języków???!!! Tak więc, dla nie-angielsko mówiących, odradzam!!!
        • hrabia_potocki Re: A co z Norwegian??? 02.07.07, 09:54
          Był jeden lot, tam i z powrotem, wszystko grało!
          W tym roku będą dwa, Budpeszt i Oslo, więc zobaczymy, a terminy napiętę!

a iberia.pl? lata wizz-em
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka