barbaraanna3 09.07.07, 15:48 Chcę pojechać tam z koleżankami na początku września. Nie mam jednak pojęcia, czym mogę poleciec. I co zrobić, czyby taniej było :(( ktoś był/słyszał cokolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koleżanka Re: Portoryko - jak się tam dostać??? IP: *.c27.msk.pl 09.07.07, 16:26 Polecieć możesz samolotem. Taniej od czego? Podaj liczbę osób, czas i miejsce z którego chcesz wylecieć i na jak długo. Odpowiedz Link Zgłoś
barbaraanna3 Re: Portoryko - jak się tam dostać??? 10.07.07, 21:40 dostałam ofertę za 2500 10 dni, w obie strony (tj. sam przelot) Odpowiedz Link Zgłoś
dmj1 Re: Portoryko - jak się tam dostać??? 10.07.07, 22:58 barbaraanna3 napisała: > Chcę pojechać tam z koleżankami na początku września. Nie mam jednak pojęcia, > czym mogę poleciec. I co zrobić, czyby taniej było :(( > ktoś był/słyszał cokolwiek? Nie wiem czy jesteś pewien gdzie chcesz / planujesz jechać. Puerto Rico w Ameryce Śr czy kurort na Gran Canarii? W każdym jednak przypadku samolot a jeśli chodzi o wariant II to z niemieckich lotnisk wylotów ci pod dostatek, z naszych czartery. darek Odpowiedz Link Zgłoś