flying-fisia 01.02.08, 22:56 Czy wizz air ma jakieś oferty/promocje itp dla ludzi, którzy latają z nimi częściej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: wizz air dba stałych klientów 02.02.08, 09:58 jesli na ich stronie nie ma stosownej informacji to sprawa jest jasna. Ja nie slyszalam zeby wlasnie ta linia miala jakis program lojalnosciowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: wizz air dba stałych klientów IP: *.cpe.vektor.net 02.02.08, 12:20 Oj szkoda, bo wlasnie wizzair ma oferte dla czesto latajacych z nimi pasazerow. Nie powiem, zeby byla super atrakcyjna i naprawde trzeba duuuuzo z nimi wylatac, zeby sie oplacalo, ale program lojalnosciowy jest. Dostepny na stronach wizzaira, tylko trzeba umiec czytac: book.wizzair.com/online_booking/wizzplus_booking/ Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: wizz air dba stałych klientów 02.02.08, 14:37 "WizzPlus jest Twoim osobistym kontem w Wizz Air. Przy wpłacie określonej kwoty na to konto, automatycznie otrzymujesz 15% lub 25% bonus. Ze środków znajdujących się na koncie można dokonać dowolnej rezerwacji na lot Wizz Air - również w ramach ofert promocyjnych. " WizzPlus 1 WizzPlus 2 wpłacona kwota 1200 PLN 2400 PLN kredyt 1380 PLN 3000 PLN bonus 15% 25% ze jak?Mam im kase wplacic i wtedy bede miala rabat?:-DDDDDDno coz, dosc osobliwy program lojalnosciowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: wizz air dba stałych klientów IP: *.cpe.vektor.net 02.02.08, 15:04 Przeciez napisalam, ze to zadna rewelacja :DDDD. Ale autorka watku, tudziez autor, pytala czy wizzair ma program dla stalych klientow. Odpowiedz jest, ze ma :-). Generalnie musisz wplacic kase na ich konto i potem tylko kupujac bilet na stronie podawac, ze placisz z tego konta. Dostajesz ten rabat w zaleznosci ile kasy wplacilas, plus omija Cie prowizja za platnosc karta platnicza. A to juz jest cos, o ile faktycznie latasz czesto. Nie pamietam tylko dokladnie czy ten rabat to od calego kosztu biletu czy tylko od ceny. No i jeszcze musisz te kase wykorzystac w ciagu roku, oraz jesli jej nie wykorzystasz, to przepada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biniou Wizzair NIE dba o nikogo IP: *.net81-64-173.noos.fr 10.02.08, 17:26 moje doswiadczenia z Wizzairem: 1. Ostanie wakacje: odwolany w ostatniej chwili lot Paryz-Katowice, brak jakichkolwiek informacji, mozliwosc przebukowania lotu, na... za tydzien i dluuuuuuuuuuuuugie oczekiwanie na zwrot pieniedzy. oprocz tego zero posilku telefonu i noclegu, ludzie zostali zdani sami na siebie o tydzien dluzej w Paryzu. 2. Jakis czas pozniej: wielogodzinne opoznienie lotu na tej samej trasie. 3.Grudzien: ta sama trasa: pod pretekstem warunkow meteorologicznych, wielogodzinne opoznienie i podroz na odlegle lotnisko w Lille (mial byc wylot z Paryza). Zadzwonilem do biura w W-wie, domagajac sie posilku (przepisy), bezczelna baba zbywala mnie przez kilkanascie minut, ze ona nic nie wie i nie moze mi pomoc, a ma obowiazek! oprocz tego to samo traktowanie przez zle wychowane kelnerko- sprzataczki w samolocie, kiedy domagalem sie darmowego posilku, i jeszcze jedno, bilet w dwie strony za 430 (czterysta trzydziesci euro). 3. Lot Katowice-Paryz, 27/12, odwolany w ostatniej chwili! Pasazerze radz se sam! (na szccescie mialem bilet na ten dwa dni pozniej) 4. Notoryczne opoznienia, brud w samolocie i nieuprzejmosc kelnerko- sprzataczek samolotowych, powszechnie zwanych stewardesami. Jednym slowem, byla to moja ostatnia podroz Wizzairem, roz i fiolet kojarza mi sie z chamstwem, niekompetencja i zlodziejstwem. Easyjet i Transavia otworzyly polaczenia Paryz-Krakow, bede mial dalej, ale do ich samolotu juz nie wsiade. Zapraszam wszystkich do bojkotu a Wizzairowej ekipie zycze szybkiego bankructwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoń afrykański moja historia z wizzair tutaj IP: *.fbx.proxad.net 10.02.08, 22:12 było to na poczatku października 2006 - poniedzialek, wylot, zaplanowany o 9.00 z pól kapusty pod Paryżem, do W-wy. Przyjeżdżam na lotnisko na 7.30, najpierw informacja, ze spoźnienie godzine, a potem, że lot odwolany. Nie wiadomo z jakich przyczyn. Poinformowali, że wylot bedzie w Lille o godz. 3.00 w nocy, czyli za 18 godzin. Do Lille miał zawiesc miał autobus o godz. 21.00. Zebysmy nie umarli z glodu, to dali na voucher o wartości 15 euro, zeby cos sobie kupic w bufecie. Za 15 euro raczej sie najesc nie da na tyle godzin. Na własny koszt pojechalam TGV do Lille, zeby nie zniesc jajka na tym polu kapusty, nazywanym potocznie lotniskiem. Ps. i tak mialam szczescie, bo w koncu udalo mi sie wylecieć we wtorek o 3.00 nad ranem, ale było duzo pasażerów, którzy usilowali sie wydostac z FR od srody, przyjezdzali na kazdym razem na lotnisko,a tu informacja, ze kolejne loty odwolane. Niektorzy mieli wydłuzone wakacje od środy do wtorku w nocy. Zabilabym chyba... Odpowiedz Link Zgłoś