Gość: ania IP: *.multimo.gtsenergis.pl 09.09.08, 07:40 www.msz.gov.pl/index.php?document=21395 Szkoda, bo z punktu widzenia pasażera, to solidna firma. Loty bezpieczne i bez opóźnień. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glos_z_sali_obok Re: FUTURA - zawiesiła loty 09.09.08, 09:44 Błagam Was wszystkich - przestancie się wypowiadać na temat bezpieczeńśtwa lotów, bo macie o tym takie takie pojęcie jak ksiądz o wychowywaniu dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AirTek Re: FUTURA - zawiesiła loty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 16:12 Następna linia która może podzielić los Futury to LTE ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: FUTURA - zawiesiła loty IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.08, 22:12 A skąd to niby wiesz, że LTE podzielą los FUTURY? Nie siej paniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: FUTURA - zawiesiła loty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 08:34 niestety AirTek może mieć rację - takie słuchy chodzą w Hiszpanii. LTE zaczeło zwalniac ludzi a ich rosnące długi nie są już tajemnicą Odpowiedz Link Zgłoś
nikita1983 Re: FUTURA - zawiesiła loty 11.09.08, 08:12 Czy tylko loty na trasie Polska - Majorka zostały zawieszone? W listopadzie mam leciec FUTURĄ do Sharm w Egipcie, więc nie wiem czy tez się coś nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
glos_z_sali_obok Re: FUTURA - zawiesiła loty 11.09.08, 19:17 Futurą do Sharmu? Na pewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
glos_z_sali_obok Re: FUTURA - zawiesiła loty 11.09.08, 19:18 Nie ma mozliwości lecieć Futurą do Sharmu, bo do Sharmu możesz lecieć tylko liniami które mają bazę w Polsce lub w Egipcie. Futura nie ma bazy w żadnym z tych krajów. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita1983 Re: FUTURA - zawiesiła loty 11.09.08, 21:23 Biuro podróży ITAKA podało mi informacje, że będziemy lecieć właśnie FUTURĄ - zresztą nie tylko ja otrzymałam takie informacje. Oto dowód (ostanie posty wątku) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=83914809&v=2&s=0 Możliwe, że biuro wprowadziło nas w błąd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HiHi Re: FUTURA - zawiesiła loty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 22:55 >Nie ma mozliwości lecieć Futurą do Sharmu, bo do Sharmu możesz lecieć tylko liniami które mają bazę w Polsce lub w Egipcie. Futura nie ma bazy w żadnym z tych krajów. Teraz nie ma bo i nie ma Futury. Ale mozliwosc latania Futura na trasie Poska - Egipt byla pod warunkiem ze futura latalaby na kodach np. linii egipskiej. W zimie itaka do Egiptu latala EuroCypria na kodach AMC Odpowiedz Link Zgłoś