Dodaj do ulubionych

Pomocy! Linie Travel Service?

26.04.09, 06:59
Witam! Bardzo prosze o opinie nt. czeskich linii lotniczych Travel
Service, lece nimi 30.04 do Sousse. Niestety mam aerofobie i takie
informacje będą dla mnie bardzo pomocne. Jak oceniacie, stan
samolotu, lot i profesjonalizm? Latałam już kilkanaście razy, ale
niestety podczas każdego następnego lotu mój strach się zwiększa.
Zazdrosze tym, którzy nie muszą przed każdym lotem pic alkoholu.
Nadmieniam, że picie o 6 rano, to nic przyjemnego (ale inaczej nie
ma mowy, żebym wsiadła :,-(
Obserwuj wątek
    • imw Re: Pomocy! Linie Travel Service? 26.04.09, 07:46
      użyj funkcji
      szukaj
      • renataooo Re: Pomocy! Linie Travel Service? 26.04.09, 11:49
        Dzięki za odpowiedź. Może Cie to zdziwi, ale przeszukaiwałam już
        forum w tym temacie wcześniej i jedyna informacja jaką wyszykałam,
        to że latają kilkuletnimi boeingami 737 i kika że ktoś leciał - ale
        nic na temat.
        • imw Re: Pomocy! Linie Travel Service? 26.04.09, 12:42
          ich flota
          • renataooo Re: Pomocy! Linie Travel Service? 26.04.09, 14:01
            Jeszcze raz dziękuje, znalazłam ich strone (jest tam tyko kika
            zdjec). Na tej od Ciebie jest więcej. Serdecznie pozdrawiam!!
            • Gość: ewik Re: Pomocy! Linie Travel Service? IP: *.nsa.gov.pl 13.05.09, 09:36
              ja lece tymi liniami na Kos. jestem dobrej mysli!
              • Gość: trebor Re: Pomocy! Linie Travel Service? IP: *.net.stream.pl 16.06.09, 22:45
                też lecę na Kos z Krakowa 27.06 a ty ?
                • Gość: pmk Re: Pomocy! Linie Travel Service? IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.09, 23:34
                  Ja z nimi lecę w niedzielę na Fuerteventurę. Jakieś opinie?
                  • Gość: mrsmoon Re: Pomocy! Linie Travel Service? IP: 193.201.167.* 03.07.09, 15:04
                    Nie ma się czego obawiać. Leciałam z nimi na Wyspy Kanaryjskie,
                    samoloty w dobrym stanie, przylot przed planowaną godziną.
                    W drodze powrotnej nad Łodzią wlecieliśmy w burzowe chmury, były
                    koszmarne turbulencje, trafialiśmy na dziury powietrzne i spadaliśmy
                    po kilka metrów (jak nie po kilkanaście - ciężko wyczuć jak się ma
                    szaro za oknami) i tak aż do Warszawy. Podziwiam pilotow za spokój i
                    opanowanie i za bezporblemowe lądowanie w takich warunkach. Wśród
                    pasażerow zaczynała już wybuchać panika. Na koniec kapitan
                    przeprosił wszystkich za tą ostatnią godzinę lotu - nie dalo się
                    tego uniknąć, bo musieliśmy zejść jakoś do lądowania. Samolot Boeing
                    737-800
                    • cross.52 Re: Pomocy! Linie Travel Service? 06.07.09, 00:58
                      Witam,

ja też lecę liniami Travel Service z Pyrzowic (niestety nie latają z Krakowa) na Majorkę. Chciałbym zapytać się czy ktoś jeszcze nimi leciał bo wiem że Smart Wings należy do Travel Service, a są to zupełnie inne typy Boeingów. Proszę o opinię niekoniecznie o typach samolotu :D

Pozdraiam

PS: Jeśli już ktoś wie że leci Travel Service to mogę powiedzieć, że od strony samolotu Boeing 737-800 nie ma się czego obawiać. Są to najnowsze typy 737 jakie Boeing produkuje. Leciałem nimi i było spokojnie i bezproblemowo.
                      • helka25 Re: Pomocy! Linie Travel Service? 06.10.09, 13:22
                        Wybieramy się na Sri Lanke i dowiedziałam się , że loty odbywają się
                        wlaśnie tymi liniami (najprawdopodobniej 737-800). Mam pytanie
                        odnośnie odległości między fotelami czy jest tak samo mało miejsca
                        jak np. w Air Italy Polska? Mąż ma prawie 190 cm i dłuugie nogi więc
                        podobnie jak spora część osób ma problem, a lot niestety też będzie
                        długi:))
                        • Gość: gosiakz Re: Pomocy! Linie Travel Service? IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.10.09, 12:32
                          Lecielismy tymi liniami do Sharm el Sheikh i lot naszym zdaniem
                          bardzo w porządku. Aczkolwiek faktycznie między fotelami bardzo
                          malo miejsca, moj maz tez ma ok 190cm i nie bylo mu zbyt wygodnie,
                          ale 4,5h lotu jest do zniesienia. Zawsze mozna przyjsc na poczatku
                          na odprawe i poprosic o miejsca przy wyjsciach ewakuacyjnych przy
                          skrzydłach tam jest wiecej miejsca.
                          • Gość: paula Re: Pomocy! Linie Travel Service? IP: 81.219.185.* 25.04.10, 13:57
                            Ja takze lecialam tymi liniami na wyspy kanaryjskie i spowrotem :) Moja rodzina
                            lata dwa razy w roku tymi liniami i zawsze na wyspy kanaryjscie i wszystko jest
                            wporzadku :) Mila obsluga a co do foteli to dla mnie wygodne fak malo miejsac,
                            pamietam jak raz lecialam to za mna siedziala babka wiekszej postury tak sie
                            rozpychala ze musialam jej uwage zwrocic bo doslownie mi nogi wpinala w plecy :P
                            ale dalo sie wytrzymac :P:P:)P
                      • Gość: Łukasz Re: Pomocy! Linie Travel Service? IP: *.elgrom.laz.digi.pl 04.07.10, 23:24
                        CZeść,

Leciałem z nimi w zeszłym roku na Majorkę.

Przelot bez żadnych problemów w obie strony.
        • Gość: dzidzia Re: Pomocy! Linie Travel Service? IP: *.31.142.106.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.07.13, 21:26
          Najgorsza linia lotnicza ciasnota ,ciasnota i jeszcze raz ciasnota nie mówiąc już o przed potopowych fotelach ale za to bardzo miła obsługa .
          • voyager747 Re: Pomocy! Linie Travel Service? 02.07.13, 21:36
            głupoty, głupoty, głupoty
    • Gość: Ada Re: Pomocy! Linie Travel Service? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.10, 20:17
      Wracałam nimi z Teneryfy, bez zarzutów, samolot na oko w dobrym
      stanie, czysto, trochę ciasno, ale generalnie wrażenie bardzo
      pozytywne. Były monitorki, można było na bieżąco śledzić parametry
      lotu.
    • Gość: AGA Re: Pomocy! Linie Travel Service? IP: *.arp.com.pl 26.07.10, 08:38
      Wąśnie wróciłam z nimi z Korfu. Jednym słowem rewelacja!!!!
      NAjlepszy przewoznik z którym leciałam a trochę tego było. Żadnych
      zatkanych uszu, przed czasem, na monitorkach sledzi się parametry
      lotu czas do jego zakończenia , temp, wysokość. Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka