Gość: posia IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 21.02.06, 10:23 Ja dodaję jeszcze do sałatki pikantny ser żółty starty na tarce o grubych oczkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hanna Re: Sałatka z selerem konserwowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 23:06 Ta salatkę serwowałam wielokrotnie moim gosciom i zawsze cieszyła się uznaniem.Składniki układam warstwami w szklanej salaterce, na wierzch daję warstwę starkowanego żółtego sera.Seler musi być dobrze odsączony z zalewy.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Re: Sałatka z selerem konserwowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 23:15 Ale w mojej wersji sałatki nie ma gotowanych jajek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Sałatka z selerem konserwowym IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.07, 14:44 zrobiłam bez pora,akurat nie miałam,jest super:)polecam dla osób,które lubią sałatki 'na słodko':) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evro44 Re: Sałatka z selerem konserwowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 09:51 co druga sałatka z ananasem i kukurydzą.Zrób bez tych składników, reszta ok i zobaczysz różnicę na plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Sałatka z selerem konserwowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 07:55 Ja zamiast pory dodaję cebulkę konserwową i składniki daję warstwami :) Jest pyszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Sałatka z selerem konserwowym IP: 82.160.104.* 22.12.07, 07:24 palce lizać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Sałatka z selerem konserwowym IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.08, 15:50 Ja rowniez dodaje ser pokrojony w kostke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Sałatka z selerem konserwowym IP: *.tktelekom.pl 24.03.09, 14:58 ja zamiast szynki kroje duze jablko w kostke. Na poczatku srednio mi sie podobalo polaczenie jajka z ananasem, ale po wyprobowaniu stwierdzam, ze jest po prostu BOSKA!! Odpowiedz Link Zgłoś