Gość: PBK IP: *.onlink.net 27.08.06, 14:41 pychota. a czy ktos zna przepis na zurek z kurkami, kiedys jadlam i tez to byla pychota tele, ze nie pamietam przepisu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czlowiek Kurki duszone w śmietanie IP: *.olsztyn.mm.pl 27.08.06, 17:36 prosze www.kki.pl/zenit/grzyby_spyt/przepisy5.htm#3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PBK Re: Kurki duszone w śmietanie IP: *.onlink.net 01.10.06, 15:05 serdeczne dzieki. I to wlasnie to o co mi chodzilo.Sciagam czapke z glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PBK Re: Kurki duszone w śmietanie IP: *.onlink.net 01.10.06, 15:11 i jeszcze jedno. Kiedys moja mama kisila rydze. Do tej pory czuje ich smak. Niestety przepis wyparowal mi z glowy a mam mozliwosc kiszenia zielonek bo jest ich tak duzo,ze kosic mozna. Pamietam, ze rydze byly z koprem i czosnkiem ale co dalej? Ale jak? Pomocy!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Kurki duszone w śmietanie IP: *.edata.net.pl 08.07.07, 13:34 Pyszne i proste w przygotowaniu. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok.Arek.Rybnik Kurki duszone w śmietanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 12:13 osobiscie zrobiłem danie, jest smaczne - polecam prawdziwym smakoszą grzybów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Kurki duszone w śmietanie IP: 80.54.187.* 28.06.09, 15:50 mmm naprawde pyszne:) dodałam smietane 30%(tylko taką mialam) i tez bylo pyszne do tego w piekarniku podpieklam buleczki pokrojone w cieniutkie kromki na gorące buleczki maselko mmm pyszne było ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EB Kurki duszone w śmietanie IP: *.men.gov.pl 18.08.09, 10:07 a na końcu dodać jajka , sól i pieprz i mieszać jak na jajecznicę 9wolę wersję bez kopru) Odpowiedz Link Zgłoś