domlublin 01.12.10, 23:55 Witam, Czy ktoś korzystał z usług powyższych wysyłam paczkę dość wartościowa i stresuje mnie to bo nigdy nie korzystałam z usług kurierskich UK. Proszę o pomoc w wyborze:) Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny_uk_anka Re: Eagle Trans czy Transport? 23.01.11, 15:38 eagle transport polecam Odpowiedz Link Zgłoś
fine-art Re: Eagle Trans czy Transport? 19.01.14, 19:47 UWAGA PRZESTRZEGAM przed EAGLE TRANS EU!!! Jesli w przyszlosci bedziecie mieli zamiar przeslac paczke do Polski lub z Polski ODRADZAM i PRZESTRZEGAM przed korzystaniem z uslug firmy EAGLE TRANS EU z siedziba w Legnicy!!!Pod koniec zeszlego roku wyslalem paczke ktora zostala zniszczona podczas transportu i do tej pory wlasciciel nie zwrocil mi kosztow za poniesione straty!!!Obsluga klienta na bardzo niskim poziomie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
57marcinek Re: Eagle Trans czy Transport? 31.05.14, 21:34 tylko eagle trans Polecam ich uslugi. eagle trans wysylam juz 8rok. zadnych problemow a wysylam nawet szyby samochodowe, czesci jak karoseria z blachy tloczonej. Wystarczy tylko dobrze zabezpieczyc towar tak jak się nalezy a nie jak wsiury z gazecie wysyłaja i później maja za złe że im cos sie stało. Ja daje duzo dobrego mocnego kartonu i jest okey Odpowiedz Link Zgłoś
57marcinek Re: Eagle Trans czy Transport? 31.05.14, 21:32 jak wysylka do Londynu lub z Londynu to tylko eagle trans podam ich stronke www.eagletrans.eu bez żadnych problemów współpracuje juz 8rok. Nie mam do nich żadnycvh negatywnych opinii zawsze realizuja wszelkie zlecenia jakie im dawałem a wysylam dosc sporo bo posiadam warsztat w LandRowerze w Londynie. Polecam eagle trans paczki do Londynu Odpowiedz Link Zgłoś
57marcinek Re: Eagle Trans czy Transport? 31.05.14, 21:35 ja polece tylko eagle trans. Odpowiedz Link Zgłoś
lublin-transport Re: Eagle Trans czy Transport? 04.05.16, 20:39 Świadczymy profesjonalne usługi transportowe paczek, motocykli, quadów, mebli, palet, części samochodowych jak i kompleksowe przeprowadzki dla firm i osób prywatnych na trasie Polska Anglia Walia Szkocja. Posiadamy odpowiednie doświadczenie, ubezpieczenie OCP, wystawiamy faktury VAT. Utrzymujemy regularne, cotygodniowe połączenie z Polski do Wielkiej Brytanii. Posiadamy duże doświadczenie w bezpiecznym transporcie motocykli. Zapraszamy do współpracy! Szczegóły na naszej stronie lublin-transport.pl tel. +48886444111 gg:15574522 info@lublin-transport.pl Odpowiedz Link Zgłoś