Dodaj do ulubionych

Magazynier/Pakowacz/Warehouse Operative

04.12.12, 18:08
Nasz klient, usytuowany w Shirebrook przy Mansfield, NG20, jest przewodzacym sprzedawca sportowym, wlaczajac wiele marek swiatowej renomy. Poszukujemy pracownikow magazynu o nastepujacych cechach: - moze pracowac na zmiany, wlaczajac niektore weekendy - odpowiedzialnosc - umie pracowac w grupie - komunikatywna znajomosc angielskiego

Oferujemy: - £6.19 za godzine - praca caloroczna, nie sezonowa - czyste miejsce pracy - dofinansowana kantyna - 28 dni w roku wakacji - pomoc w znalezieniu zakwaterowania, jesli zaistnieje potrzeba Zmiany: - 6.00-15.00 - 15.00-00.00 - 12.00-21.00 - 00.00-09.00 Prosimy o kontakt i cv w jezyku angielski na email:

veronika.misejova@thebestconnection.co.uK
FACEBOOK UkJobs@thebestconnection
Skype- ONSITE.NDTHORNCLIFFE3
EMAIL veronika.misejova@thebestconnection.co.uk

PROSIMY WYLACZNIE O CV NA NASZ EMAIL, NIE NA TYM PORTALU !!
.....................................................
Jobs in Mansfield, Nottinghamshire The Best Connection Group Limited. YEAR ROUND WORK £6.19 per hour day/night shift - full time/cca 41 hour per week/9 hours per day+£1 extra per hour for bank holidays Available shifts:6.00-15.00, 15.00-00.00, 12.00-21.00, 00.00-09.00 - Must be able to work on a 5 from 7 rota which will include weekends
Description of job- picking/packing of clothes Benefits/terms: English language need to be on basic level (we do interviews over the phone or on skype) .We arrange accommodation aprox. £60 p/w (fully furnished with all bills included) if required ˇ We will arrange transport from airport and lift/transport to the work as well if required.
For any future information please contact me: Veronika / Nina Onsite co-ordinator
FACEBOOK UkJobs@thebestconnection
Skype- ONSITE.NDTHORNCLIFFE3
EMAIL veronika.misejova@thebestconnection.co.uk

PLEASE EMAIL CV OR CALL, DO NOT SHOW INTEREST ON THIS PORTAL AS WE DO NOT CHECK IT
Obserwuj wątek
    • Gość: piotr Re: Magazynier/Pakowacz/Warehouse Operative IP: *.102.wifinet.szczecin.pl 06.12.12, 14:26
      Dzien dobry
      czy te ogłoszenie jest nadal aktualne
      • kaszmir29 Re: Magazynier/Pakowacz/Warehouse Operative 01.01.13, 00:42
        Praca ? Jaka praca,bez umowy,ubezpieczenia,zwykła ściema.Szukają głupich i naiwnych polaków .Wiem co piszę,czterech moich znajomych wyjechało własnie do tej pracy.Kiedy już tam byli ,okazało się że do pracy nie potrzebują,nie mogli poszukać mieszkania,warunki pracy skandaliczne.Jak można tak bezczelnie oszukiwać ludzi?W obecnej chwili ludzi tam zwalniają a nie zatrudniają,styczeń i luty to miesiące postojowe ,to znaczy ludzi nie przyjmują lecz zwalniają.Jeśli ktoś nie wierzy to proszę zabrać ze sobą około 3-4 tys. złotych ,aby mieć za co wrócić do polski.Pozdrawiam i więcej rozwagi,oszustów jest wielu.
        • Gość: wiewior Re: Magazynier/Pakowacz/Warehouse Operative IP: *.17-2.cable.virginmedia.com 01.01.13, 13:24
          Piles nie pisz.
          • kaszmir29 Re: Magazynier/Pakowacz/Warehouse Operative 02.01.13, 16:10
            Nie ,nie pije jeśli kogoś to bardzo interesuje.Napisałam to co jest sprawdzone .Jeśli ktoś nie posiada żadnej wiedzy,to maże sobie bzdury wpisywać.Potwierdzam z całą stanowczością to co napisałam wcześniej,następna osoba podała podobne warunki pracy też piła ?
        • Gość: pasażer Re: Magazynier/Pakowacz/Warehouse Operative IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.01.13, 02:53
          Szczerze odradzam, wytrwałem tam tylko 1 miesiąc. Tysiące Polaków, polsce teamleaderzy i viserzy, koszmarne odległości między lokacjami, nogi bolą od łażenia. Po pracy kilometrowa kolejka do sprawdzenia czy się czegoś nie wynosi. Dobre 50 min czekania, bo o jednej godzinie kończy pracę ok 600 osób. Kołchoz to mało powiedziane.
    • Gość: Rafal Re: Magazynier/Pakowacz/Warehouse Operative IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.13, 16:20
      jestem bardzo zainteresowany praca na magazynie mam doswiadczenie w polsce na magazynie pracowalem w Uk na tasmie i zbiorach mam uprawnienia na wozki widlowe prosze o kontakt moj tel 515 364 861
      • Gość: masakra Re: Magazynier/Pakowacz/Warehouse Operative IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.13, 09:43
        Najpierw, przeczytaj ogłoszenie i napis w Capsie pod spodem! Później się wygłupiaj!
        nara
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka