IP: *.ghnet.pl 07.04.13, 00:36
Witam szukam kogoś a dokładnie 3 osób które tak jak ja poszukują pracy w Anglii.Mój pomysł jest następujący.Zbieramy się grupą 4 ludzi, wynajmujemy mieszkanie w Szkocji(ja preferuje edynburg lub glasgow bo tam łatwo znaleźc pracę)i szukamy pracy na miejscu.Wybrałam Szkocję bo tam jest łatwo znaleźc pracę i jest stosunkowo tanio w przeciwieństwie do np.londynu.i zabieramy jakąś kasę na przeżycie.Jeżeli ktoś jest na tyle odważny i zdeterminowany jak ja to zapraszam kontakt przez formularz gumtree
Obserwuj wątek
    • Gość: Bart Re: Szkocja IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.13, 12:03
      Gość portalu: paulina napisał(a):

> Witam szukam kogoś a dokładnie 3 osób które tak jak ja poszukują pracy w Anglii

Anglia czy Szkocja? Zdecyduj się.
      • Gość: m Re: Szkocja IP: *.ghnet.pl 12.05.13, 22:25
        witaj
        przeczytalam ogloszenie. ja bym sie chetnie wybrala do szkocji. ale moge od lipca dopiero.
        Ty dalej szukasz czy juz nie ma Cie w polsce ?:)
        pozdrawiam
        • Gość: pol Re: Szkocja IP: *.range86-162.btcentralplus.com 12.05.13, 23:33
          Mieszkalem w Szkocji 5 lat, o prace nie jest latwiej niz w Angli a juz napewno nie jest to Edynburg. Jakkolwiek bardzo ladne miasto to o prace trudno i moze dlatego wlasnie. Ceny wynajmu nie roznia sie niczym od Angli no moze troche taniej niz w Londynie ale nie zawsze a o prace duzo trudniej niz w Londynie. Radze sie zastanowic bo kase wydac latwo a w Szkocji jedno jest pewne ze jest zimniej reszta jest tak samo niepewna jak gdzie indziej w UK.
        • Gość: Olka Re: Szkocja IP: *.204.26.187.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.05.13, 20:51
          Witam! Ja również byłabym chętna od lipca. Jestem energiczną i śmiała dziewczyną.Myslę,ze byśmy sobie poradziły w nowym srodowisku/kraju.Mozna sprobować i zaryzykować. Na pewno byłaby to świetna przygoda a i mozliwość zarobku tez by się na pewno nawinęła.
          • Gość: Agata Re: Szkocja IP: *.197.164.69.threembb.co.uk 13.06.13, 16:04
            Nie chce Was dziewczyny straszyć , ale tu nie ma już pracy.
            Wyspy wymarły a Szkocja się kończy mieszkam tu od roku i powoli się decyduje na powrót tutaj nie ma już pracy.
            P.s.Życzę wszystkiego dobrego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka