trelemorele 23.08.05, 17:17 hej, czy ktos z forumowiczow jest szczesliwym posiadaczem motoru lub skutera? mysle o kupnie i przydalaby sie fachowa porada ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edavenpo Re: motocykl 23.08.05, 22:11 Mialam skuter ale mi ukradly gnojki z osiedla! 50cc Vespa ok. dwa lata temu 1300 funtow. Na to nie potrzebujesz prawka na jednosladowe. Mozesz jezdzic na zwykle. Wygoda, pieknoza, mykasz w korkach jak stary tylko trzeba zawsze sie upewnic ze kierowca cie widzi bo zajezdzaja ci droge jak nie uwazasz. Ze dwa zamki trzeba kupic i to porzadne, ktore koszuja kolo 100 funtow za sztuke. Zalezy jeszcze gdzie mieszkasz ale najlepiej miec miejsce gdzie mozesz skuter przypiac do solidnego plotu albo metalowego preta. Szczegolnie jesli mieszkasz gdzie sa duze bloki i pelno gowniarzerii to naprawde musisz uwazac bo oni kradna skutery dla rozrywki zeby je pozniej rozwalic o drzewo w najblizszym parku. Tak moj skuter zakonczyl niestety. Nie chcialo mi sie cholera zapiac drugiego zamka bo planowalam wyjazd do sklepu i skuter znalazlam w parku na drugi dzien, spalony do polowy... Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele Re: motocykl 24.08.05, 10:37 ja bym trzymal na ogrodku :) wprawdzie drzwi drewniane od tylu i kopniakiem mozna otworzyc, ale przynajmniej nie bedzie widac ;) teraz wszedl fajny, tani peugeot 50cc za mniej wiecej £750(cena w sklepie) - prosty skuterek :) a czy ktos mial doswiadczenia z czyms wiekszym?? tak okolo 650-1000cc. Odpowiedz Link Zgłoś