Dodaj do ulubionych

PRACA DLA DWOJGA

02.01.06, 19:20
CHCEMY WYJECHAC NA WYSPY,ALE NIE NA ZYWIOL.KTOS WIE GDZIE NAJLEPIEJ SZUKAC
PRACY DLA DWOJGA,BO OD JAKIEGOS CZASU PRZEGLADAMY OFERTY,ALE TAKIEJ WSPOLNEJ
TO ZE SWIECA SZUKAC.
Obserwuj wątek
    • celine26 Re: PRACA DLA DWOJGA 02.01.06, 23:06
      Szukacie wspólnej pracy?To znaczy jak?Bez sensu.
    • kreska.kropka2 Re: PRACA DLA DWOJGA 03.01.06, 12:01
      Niektore agencje maja w swoich ofertach klauzule - "chce wyjechac tylko z osoba
      znajoma" - i wtedy szukaja pracy dla obu osob jednoczesnie. O ile sie nie myle
      cos takiego ma ITC i chyba Working Places Employment and Accomodation. Co do tej
      drugiej agencjio to nie jestem pewna ich rzetelnosci (pani nie spieszy sie z
      odpowiadaniem na maile, termin potencjalnych rozmow kwalifikacyjnych oddala sie
      w nieskonczonosc...) Pozdrawiam i zycze powodzenia
    • ambra26 Re: PRACA DLA DWOJGA 03.01.06, 16:54
      Hey :)

Jak tuz po przyjezdzie do Anglii szukalismy z moja polowka pracy przez agencje,
      to w jednej starali sie dla nas znalezc obojga, wiedzac, ze jestesmy para.
      Znalezli i pracowalismy tak troche, niestety niekiedy pracodawcy maja troche
      dziwna postawe. Nasz brygadzista zauwazyl pewnego dnia, ze idziemy do pracy
      trzymajac sie za rece... i potem juz nie bylo szansy, zebysmy razem pracowali ;/
      Glupie, bo w pracy niemal nie rozmawialismy ze soba. Coz :) Na szczescie
      znalezlismy lepsza prace...
      Na necie tez szukalismy tego typu ogloszen, niestety nic nie trafilismy. Ta
      agencja, gdzie szukali dla nas obojga razem pracy to HML Personnel Consultants.,
      moze cos pomoze :)

Pozdrawiam,
      A.
      • tormienta Re: PRACA DLA DWOJGA 13.01.06, 22:03
        A jakiej pracy szukacie? Czegos konkretnego, czy moze zadowala was praca w
        fabrykach? Ja wyjechalam do Anglii wraz z mezem. Juz na drugi dzien po
        przyjezdzie dostalismy prace za posrednictwem agencjii(fabryka, nic ciekawego,
        ale na poczatek ok ;-)))
        Okazalo sié, ze pracowalismy...na odleglosc lokcia ;-)))I tak przez kolejne
        piec miesiecy... Bardzo kocham mojego meza, ale przebywanie razem 24h/dobe
        rodzi wiele konfliktow...

Oczywiscie dobrze jest byc razem w tych czasami trudnych poczatkach (nowi
        ludzie, nowe miejsce), ale jesli jedynym kryterium waszych poszukiwan
        bezie "praca dla dwojga" to moze nie byc latwo...

Pozdtrawiam i zycze powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka