Dodaj do ulubionych

Liverpool-pokoje

IP: 195.188.141.* 12.01.06, 16:33
Oto namiary na landlorda w Liverpool'u, Wavertree, blisko przystankow
autobusu, biblioteki (internet za darmo), sklepu z polskimi produktami. Jest
to duzy dom w ktorym mieszka kilku porzadnych Polakow.
Nie trzeba wplacac zaliczek :)
stevebut1@blueyonder.co.uk
Obserwuj wątek
    • Gość: rob Re: Liverpool-pokoje IP: *.cable.ubr05.live.blueyonder.co.uk 12.01.06, 22:44
      liverpool to trolownia
      • deadeasy Re: Liverpool-pokoje 12.01.06, 23:24
        Co masz na mysli?
        • Gość: mrio Re: Liverpool-pokoje IP: *.bsk.vectranet.pl 12.01.06, 23:28
          jesteś teraz w Liverpoolu? ile kosztuje tydzień w takim pokoju?
          • Gość: MI Re: Liverpool-pokoje IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 12.01.06, 23:32
            Rob!!Trol to Cie zrobil!!
          • deadeasy Re: Liverpool-pokoje 12.01.06, 23:43
            £43 lub £45 (dokladnie nie pamietam ile znajommi placili) - za osobe. Zaden tam
            hotel Hilton ale pralka jest i osobna suszarka + to co zwyczajnie w kuchni.
    • Gość: sg Re: Liverpool-pokoje IP: *.range86-132.btcentralplus.com 22.01.06, 11:39
      Najlepiej piszcie bezposrednio do landlorda - pokoj za tydzien 40 funtow,
      pralka, lodowka, suszarka, posciel. Latem kiedy nie bylo ogrzewania placilo sie
      33 wiec pewnie na wiosne znowu cena spadnie.
      • Gość: rob Re: Liverpool-pokoje IP: *.cable.ubr05.live.blueyonder.co.uk 22.01.06, 21:37
        council tax placicie?
        • deadeasy Re: Liverpool-pokoje 23.01.06, 00:27
          Nie. Tez sie nie placi za licencje TV (jeden odbiornik w "living room") i
          abonamentu telewizyjnego (kablowka - podstawowy pakiet). Nie placi sie tez
          zadnych rachunkow za gaz i elektrycznosc, wode itp.
          • Gość: rob Re: Liverpool-pokoje IP: *.cable.ubr05.live.blueyonder.co.uk 23.01.06, 08:34
            no to nie tacy porzadni ci polacy wiec....
            hmmmmmm.... klamstwo juz na starcie
            • deadeasy Re: Liverpool-pokoje 17.02.06, 23:01
              oj dochodzimy do pochopnych wnioskow za szybko...

tu wszystkie rachunki placi landlord i sobie je "odbija" w cenie pokoju. w tym
              przypadku on zapewnia TV w "living room", oplaca Council Tax, ogrzewanie, prad
              i wode. Gdyby to byly oddzielne mieszkanka to Council Tax bylby placony
              (powinien byc placony) przez kazdego lokatora, jesli sa wynajmowane tylko
              pokoje landlord placi jeden Council Tax. To samo by bylo w przypadku TV. Tak,
              wszystko jest legalne. Lokatorzy placa tylko za wyjanem i sie nie martwia
              reszta.
    • Gość: sg Re: Liverpool-pokoje IP: *.server.ntli.net 11.03.06, 00:13
      ponawiam ogłoszenie - znowu bedzie wolny pokój
      na moje poprzednie ogłoszenie odpowiedziały 2 osoby które od konca lutego sa
      juz w Liverpoolu
      przypominam adres do kontaktu:
      stevebut1@blueyonder.co.uk
      • Gość: sg Re: Liverpool-pokoje IP: *.server.ntli.net 17.03.06, 12:44
        Chcialabym odpisac tej pani ktorej syn z dwoma kolegami ma przyjechac 19-ego
        marca. Steve wyjechal do Londynu (do cioci w szpitalu), nie ma dostepu do
        internetu i nie ma Wam jak odpisac. Wczesniej wyslal mi maila z
        przetlumaczeniem tego co napisaliscie wiec wiem ze przyjezdzacie juz niedlugo.
        Niestety nie da rady zorganizowac pokoju na 19 - nieobecnosc landlorda,
        niedokonczony remont pokoju 3-osobowego oraz nadal zajety inny pokoj z
        ktorego 'ktos' mial sie mniej wiecej dzis wyprowadzic.
        Przepraszam w imieniu Steva oraz podaje namiary dla osob ktore w przyszlosci
        beda pytaly sie o szczegoly a nie porozumiewaja sie po ang - mozecie pisac na
        mojego maila - binka111@wp.pl
    • Gość: sg Re: Liverpool-pokoje IP: *.server.ntli.net 17.03.06, 22:42
      mam nadzieje ze osoba ktora napisala ostatnio maila do Steve'a przeczytala moj
      post i juz wie ze tymczasowo pokoi nie ma

za zamieszanie przepraszam
    • aniouek.pl Re: Liverpool-pokoje 18.03.06, 12:47
      daj znac jesli by byl wolny pokoj od 11maja - 2osoby :)pozdrawiam
      • Gość: sg Re: Liverpool-pokoje IP: *.server.ntli.net 18.03.06, 20:49
        ok - najlepiej piszcie bezposrednio do landlorda, na adres podany powyzej
        Ja tam mieszkalam przez 3 miesiace, na poczatek to dobre rozwiazanie-gdzies
        przeciez trzeba spac a potem jak juz sie ma prace i referencje i konto bankowe
        to mozna szujac czegos wlasnego, tylko dla siebie (mieszkania), odpowiednio
        blisko miejsca pracy
        pozdrawiam,
        S.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka