tomziczek 06.04.06, 22:25 Był ktoś może na koncercie w Wembley Arena? Byliśmy z żoną. DM to nie mój klimat ale jakoś dałem się namówić. Oczywiście wszędzie wkoło dało się widzieć Polaków, więc może i ktoś z tego forum był? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a74-7 Re: Depeche Mode 10.05.06, 19:04 Ja bylam w 1991 ,Tina Turner miala serie "ostatnich " koncertow w Europie i mial to byc ostatni w UK.Superb koncert, CALA widownia ogladala go na stojaco spiewajac. A angole potrafia spiewac... Ze dwa lata pozniej miala koncert w Warszawie na Gwardii(tez pewnie ostatni;))) Corka byla na koncercie West Life chyba 3 lata temu, tez cala happy. Czy Wembley Arena jeszcze otwarta, czy jest zmodernizowana? Dawno nie jezdzilam w tamta strone.Kto wie cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
tomziczek Re: Depeche Mode 10.05.06, 19:22 Wembley Arena wygląda bardzo nowocześnie. Z całą pewnością była zmodernizowana, bo nie wyglądało to na nic starego... Wszystko było bardzo dobrze zorganizowane. W hali jest mnóstwo sklepów z jedzeniem i piciem. W pewnym momencie były jedynie dość duże kolejki do toalet ale dało się przeżyć. Chętnie bym tam jeszcze poszedł na jakiś koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Depeche Mode 25.05.06, 08:47 Przelecialam sie obejrzec nowy blok Areny , no moze nic specjalnego ale ma clear cut, ja bylam w starej jeszcze, dziwilo mnie wtedy ze miala bardzo nie ciekawy wyglad do swojego imienia i koncertow ktore tam sie odbywaly. Odpowiedz Link Zgłoś