Dodaj do ulubionych

Gdzie sié kupuje karte O2?

IP: 195.27.52.* 21.09.06, 15:25
Witam
Jestem w Anglii od niedawna i wszyscy pisza, ze siec o2 ma w miare tanie
rozmowy do polski. Mam pytanie, gdzie mozna taka karte kupic, bo w mojej
miescowosci nie widzialem jeszcze salonow o2??? czy w kazdym salonie mozna o
nia pytac? Interesuje mnie karta sim, nie abonament, telefon juz mam. Jak sie
nazywa taka karta i ile kosztuje? gdzie sie kupuje doladowania?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: e-vil Re: Gdzie sié kupuje karte O2? IP: 89.241.22.* 21.09.06, 20:01
      ostatnio rozmowy w o2 podrozaly.. wiec nie wiem czy to taki dobry deal..
      ale jesli chcesz ta karte mozesz kupic przez internet
      shop.o2.co.uk/shop/o2uk/jsp/tariffs/selectSimOnlyTariff.do?tariffPageView=SIMO&pageTab=SIMOPayAndGo
      doladowujesz specjalna karta przy zakupach (karty mozna dostac w Tesco - karta
      tez powinna byc z SIMem - uwaga, karte trzeba aktywowac!), mozesz kupic vouchery
      i mozesz tez doladowac z bankomatu.
    • Gość: 1spag Re: Gdzie sié kupuje karte O2? IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 22.09.06, 09:35
      karty mozesz kupic prawie wszedzie nie tylko w salonach o2 :))) sam mam kilka do
      sprzedania :)))
    • nieslubne_dziecko_romana Re: Gdzie sié kupuje karte O2? 22.09.06, 09:41
      Rany, człowieku! Aż dziwne, że Ty tam dotarłeś...
      Niedługo zapytasz, gdzie można kupić coś do jedznia albo gdzie można zrobić
      siku...
      Więcej zaradności, zapytaj ziomali, ludzi na ulicy....
      • donk81 Re: Gdzie sié kupuje karte O2? 22.09.06, 21:07
        w Argosie za 4.99
      • Gość: kadela Re: Gdzie sié kupuje karte O2? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 21:28
        Czujesz się w UK bardzo pewnie co? Oby dalej Ci sie tak powodziło.
        • Gość: kadela Re: Gdzie sié kupuje karte O2? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 21:29
          to, z tą pewnością, to było do nieślubnego...
      • Gość: gf Re: Gdzie sié kupuje karte O2? IP: *.187.240.34.ip.airbites.pl 22.09.06, 21:33
        no z tym sikkaniem to powazny problem, lepiej zapytac bo mozna zaplacic kare.
        moj kolega poszedl do wiezienia na 3 dni za sikanie na stacji kolejowej. jeśli
        chodzi o O2 to lepiej nie kupowac na ulicy. powodzenia 3 rok w uk, wiem co mowie
      • Gość: Karollowicz Re: Gdzie sié kupuje karte O2? IP: 195.136.190.* 22.09.06, 22:58
        Roman z całym szacunkiem, ale czy Ty dobrze sie czujesz??? Na każdy post
        odpowiadasz tak arogancko jakbyś pozjadał wszystkie rozumy i olewasz każdego jak
        tylko się da. Wiele osób ciekawych jest nawet najdrobniejszych szczegółów
        związanych z wyjazdem i pracą w Anglii, więc nie dziw się, że pojawiają się
        zapytania o największe błahostki. Twoje drwiny po mału maluteńku zaczynają mnie
        denerwować. Jak jesteś taki kozak to zajmij się polityką, tam się wyżyjesz za
        wsze czasy. NIEpozdrawiam.
        • Gość: Monika Re: Gdzie sié kupuje karte O2? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 02:12
          Masz rację, co do Nieślubnego. Faktycznie ten gość szuka zaczepki. Może to jakiś
          kibol i nie ma teraz gdzie chodzić na mecze,by się wyrzyć lub jakiś psychol :-o
        • Gość: Frank.......... Re: Gdzie sié kupuje karte O2? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 22:06
          Maz racje 15 lat ciagam sie po swiecie, pomagam komu moge i najleiej jak
          potrafie, a tego Goscia..az wstyd , nalezy wyslac do przedszkola, albo pod
          cele, czego mu nie zycze, do Blackmanow....naucza pokory...Widac jeszzce malo
          znam zycia a zuca sie jak .........brak slow
          • Gość: bungalow bill Re: Gdzie sié kupuje karte O2? IP: 213.199.192.* 03.01.07, 13:27
            Jak to Romany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka