IP: *.tvk.torun.pl 24.09.06, 14:43
Czy hostel znajduję się również blisko Tesco tak jak w przypadku mieszkania,
które oni oferują, czy bede musiała dojeżdzać autobusem? Czy np mogę
zrezygnowac z hostelu po tygodniu czy muszę po 2 tygodniach? Dzięki za odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: kadela Re: Hostel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 15:12
      Z tego co wiem a większośc wiem od życzliwych ludzi "działających" na forum, to hostel tak jak i mieszkanie tesco wcale nie muszą znajdować się blisko pracy. Wszystko zależy od tego , jak trafisz. Jeżeli Ci się poszczęści to hostel będziesz miała 15 min. spacerkiem do pracy. Jeżeli nie będziesz musiała skorzystać z autobusu np. bo hostel może znajdować się nawet w innym mieście. O takich przypadkach tez czytałam. Ale głowa do góry. Nadzieja umiera ostatnia. A jeżeli chodzi o termin opuszczenia hostelu , to moim zdaniem możesz już go opuścić po kilku dniach, jeżeli znajdziesz inne mieszkanie, ale kasę musisz tak czy siak zapłacić, za dwa tyg. tj. chyba 240 f. czy jakoś tak. Ja osobiście chyba zdecyduję się na mieszkanie tesco, czy zrobię dobrze i jak na tym wyjdę przekonam się na własnej skórze. Powodzenia Zuza!!!
    • drmaksiu Re: Hostel 25.09.06, 00:24
      Proponuje hostel w mieszkaniu tesco nie wiesz kogo Ci dokwateruja.Jak nie będą Ci pasować to i tak musisz z nimi mieszkać! A mieszkając na własną rękę zawsze możesz się wynieść i mieszkać gdzie chcesz.I kasę możesz zaoszczędzić.
      • Gość: sssss Re: Hostel IP: *.zwm.punkt.pl 25.09.06, 09:31
        sorry, ale jak ktos sam wynajmuje mieszkanie to raczej kasy nie zaoszczedzi,
        chyba, ze mowisz o pokoju - wtedy to nie ma roznicy czy mieszka z obcymi ludzmi,
        czy z innymi osobami pracujacymi w Tesco

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka