Dodaj do ulubionych

DUBLIN gdzie kupic colgate herbal

IP: 89.100.178.* 14.10.06, 10:21
mam maly problem, jedyna pasta, ktora moge myc zeby jest w/w colgate ziolowa.
Niestety zapasy po ostatniej wizycie w PL juz mi sie skonczyly. Prosic o
wysylanie nie chce wiec prosze Was forumowiczeo pomoc.
Dziekuje i pozdrawiam
Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: majkel Re: DUBLIN gdzie kupic colgate herbal IP: 85.134.188.* 14.10.06, 14:13
      tesco dunns store boots wszedzie
      • Gość: kazik12groszy Re: DUBLIN gdzie kupic colgate herbal IP: 89.100.178.* 14.10.06, 17:04
        wiem, ze masz problem , ja tez mam klopoty i poki co myje inna pasta a Ty
        MAJKEL najpierw sie rozejrzyj zanim napiszesz jakies bzdury
    • Gość: eno Re: DUBLIN gdzie kupic colgate herbal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 20:40
      może pytaj u źródła?
      www.colgate.ie/about/consumer_affairs.shtml
    • business3 Zawsze możesz kupić Amway... 14.10.06, 20:43
      Zawsze możesz kupić Amway...
      A niby dlaczego możesz myć tylko tą jedną pastą? A może cię twój dentysta kłamie?

Gość portalu: jesienny lisc napisał(a):

> mam maly problem, jedyna pasta, ktora moge myc zeby jest w/w colgate ziolowa.
      > Niestety zapasy po ostatniej wizycie w PL juz mi sie skonczyly. Prosic o
      > wysylanie nie chce wiec prosze Was forumowiczeo pomoc.
      > Dziekuje i pozdrawiam
      > Kasia
      • Gość: kiya69 Re: Zawsze możesz kupić Amway... IP: *.as13285.net 01.03.15, 20:34
        www.amway.co.uk/user/kiya69
    • aatha Re: DUBLIN gdzie kupic colgate herbal 15.10.06, 09:34
      widzialam w malych sklepikach typu "wszystko za 2€" i arabskich na talbot str.
      • Gość: jesienny lisc Re: DUBLIN gdzie kupic colgate herbal IP: 89.100.178.* 15.10.06, 13:29
        tylko colgate herbal, poniewaz od innych past dziasla bardzo bardzo bola :-(
        a arabskie slepiki za 2 euro juz dawno wyschly jako zrodla :-( mimo wszystko
        dziekuje
        • business3 A to nie lepiej Sensodyne ??? 15.10.06, 13:59
          A to nie lepiej Sensodyne ???
      • Gość: jesienny lisc. Re: DUBLIN gdzie kupic colgate herbal c IP: 89.100.178.* 15.10.06, 13:30
        tylko colgate herbal, poniewaz od innych past dziasla bardzo bardzo bola :-(
        a arabskie slepiki za 2 euro juz dawno wyschly jako zrodla :-( mimo wszystko
        dziekuje
        • czemublokujecie_mikonto co za bzdury 03.03.15, 18:48
          Jak się ma problemy z dziąsłami to lepsza z Colgate jest wersja niemiecka Dentagard-też ziołowa, albo francuskie tonigencyl. Zdecydowanie lepsze są pasty SKB-paradontax-w UK nazywa się Corsodyl, to w Dublinie tez tak będzie-więcej ziół + dobre sole mineralne. Nie macie w Dublinie "zdrowych" sklepów? Najlepsze są ziołowe pasty organic, trzeba patrzeć na składy oraz pasty z lndii, możesz spotkać w indyjskich sklepach, albo nawet kupić zapas jak będziesz na urlopie w lndiach i na Sri lance-wszystko z Ayurvedic. Dobra jest też jedyna blenda-med z Niemiec w nazwie ma paradontshutz-inne lepiej omijać tak samo jak oral-b:P. Masz pasty jak Lacalut z mleczanem glinu-też są ziołowe.
          Przerażające że klienci nie mają podstawowych wiadomosci a tylko uprą się na jedno w dodatku nie najlepsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka