Dodaj do ulubionych

Manchester

IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.02.07, 18:31
Kto mi powie cos o dzielnicach Manchesteru? A w szczegolnosci o OLDHAM
CHADDERTON - tam bede pracowac juz wkrotce.
Szukalam w necie, ale nic konkretnego nie moge znalezc :-(
Obserwuj wątek
    • Gość: ale nedza Re: Manchester IP: *.lei3.cable.ntl.com 01.02.07, 18:40
      jak nazwa wskazuje:OLDHAM-mieszkaja tama same stare chamy!!!Jak niemasz roboty
      zalatwionej to niejedz bo narazie nic nieznajdziesz!!!UK sie juz dawno nasycila
      robotnikami i teraz jest przesyt!!!Jak by 20mln.wyjechalo to by sie ruszylo i
      pensje by podniesli,a tak bida az piszczy!!!Jeszcze miesiac i uciekam do Rosji
      za chlebem bo tu zdechnac idzie!!!Ale powodzenia zycze!
      • Gość: taxan Re: Manchester IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.02.07, 23:49
        bez komentarza...tylko Polak tak potrafi...
    • worm83 Re: Manchester 02.02.07, 09:03

maps.google.co.uk/maps?f=l&hl=en&q=CHADDERTON&sll=37.0625,-95.677068&sspn=37.325633,81.738281&ie=UTF8&near=OLDHAM

strasznie na polnocy,

jak bedziesz chcial pozwiedzac stadion man utd, to bedziesz musial poswiecic
      pare godzin, ale za to do man city "wzglednie blisko"
      • Gość: taxan Re: Manchester IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 02.02.07, 17:23
        nie potrzeba mi bliskosci do City, ja mam prace w tej dzielnicy i tam chce
        mieszkac, tylko pytanie, czy jest to dobra dzielnica/....
        • Gość: rh+ Re: Manchester IP: *.l4.c3.dsl.pol.co.uk 02.02.07, 20:20
          ta dzielnica jest troche zapchana pakistanami ...... nie moge ci nic wiecej
          teraz powiedziec , jest jeszcze jedna czrna dzielnica , opgolnie narkotyki i
          giwery - szczegolnie wieczorem........
          ale nie przejmuj sie jest pelno ofert zakwaterownia w polskim kosciele w
          menchesterze
          ogolnie po ostatnich aferach z mochanetami troche strach im zaufac.
          • Gość: ale nedza Re: Manchester IP: *.lei3.cable.ntl.com 02.02.07, 22:06
            TEZ SLYSZALEM ze to jedno z najgorszych i najniebezpieczniejsze miasto w UK.Bez
            giwery i odpowiedniego przeszkolenia wyplaty nie doczekasz...co do CIAPATYCH to
            pelno tego wszedzie:(,nawet tyle co angoli w niektorych miastach,chociaz
            ciapate laski sa calkiem ladne:)bede muial jakas poznac-ale caly czas otoczone
            sa przez swoich:/,niedaleko odemnie ciapaty mieczem samurajskim zarznal
            jakiegos kolesia na srodku ulicy psiarni sie zjechalo co niemiara!!!MANCHESTER
            to ogolnie robotniczze miasto i dlatego pewno niebezpiecznie-ale z robota moze
            latwiej-NIE to co DUBLIN(IE)-tylko turystyka i nic wiecej-zero roboty.,
        • worm83 Re: Manchester 03.02.07, 00:32
          Gość portalu: taxan napisał(a):

nie wiem czy to jest "dobra" dzielnica ale ci kolesie ponizej wypisuja straszne
          pierdoly.

po 1 GENERALNIE RZECZ BIORAC pn manchester to zydzi a nie pakitany

a polski kosciol jest bardziej na poludniu wiec centralnie nie majapojecia o
          czym gadaja
          • Gość: rh+ Re: Manchester IP: *.l1.c1.dsl.pol.co.uk 03.02.07, 15:13
            olnie zydzi zamiszkuja ( najwieksze skupiski wzdloz A56 a do Bury) , wiec dziwi
            mnie twierdzenie , sugerujace aby mieszali sie ,z pakistanami to raczej nie
            podobne !!!!!!A co do polskich kosciolow to jeden jest na Mosside przy
            browarze , a drudi w Bury ( ten drugi to rzczej kaplica )
            sa dzielnice , ze nie spotkasz bialego na ulicy - ale to dygresja..........
            to samo na salfordzie - rozpizdziaj wieczorem
            ps. ja mieszkam w M45 ( kod pocztowy ) - nie widac ciapatych , ogolnie bial ,
            no i zydzi w piatek przed synagoga maja pokaz mody !!!! warto zobaczyc !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka