shrek763 08.06.07, 20:26 Witam wszystkich. Potrzebuje informacji na temat agencji POLISH STAFF i GD PROFESJA. otrzymałem od nich oferte pracy i nie chciałbym się sparzyć. Jeśli jest ktoś co dzięki nim wyjechał to proszę o opinie. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adaś Re: Polish Staff i GD Profesja IP: *.kosakowo.wirt.pl 14.06.07, 16:45 Widać że niechętnie ludzie odpowiadają na pytania. Jak czegoś sie dowiedziałeś o polish staffie to napisz, bo też nie chce jechać kompletnie w ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo77 Re: Polish Staff i GD Profesja IP: *.nott.adsl.ntlworld.com 15.06.07, 10:25 Jesli pytasz o Polish Staff z Gdyni to moge napisac ze wyjechalem z nimi dwa lata temu za nic nie placac (poza przejazdem oczywiscie). Wszystko bylo dobrze zorganizowane, a praca taka jaka przedstawiali. Jednakze, jak wspomnialem, bylo to dwa lata temu i nie wiem jak ta agencja dziala teraz, choc mam gleboka nadzieje ze dalej jest na poziomie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś