prawdziwa_mada 11.06.07, 19:26 Kochane czy ktoras slyszala o kierowcy z vanem ktorego mozna wynajc na przewiezienie dobytku z irl do pol? zwozimy nasze dobra do dom... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imszulc Re: Przeprowadzka do Polski 12.06.07, 09:42 wracacie do Polski? ale fajnie! my tu jeszcze jakieś 5 lat a minimum 3 zostaniemy :-/ mam nadzieję, że nie dłużej widziałam ogłoszenia kierowców z vanem na www.gazeta.ie ale nie wiem który jest godny polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
tomsmom Re: Przeprowadzka do Polski 12.06.07, 10:21 Ach, chcialabym moc powiedziec, ze kiedys wroce... buuuuu... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
imszulc Re: Przeprowadzka do Polski 12.06.07, 11:26 tylko nadzieja i tegoroczna pogoda chroni mnie przed dołem ;-) nawet nie koniecznie powrót do Polski, może Kanada albo Australia, w każdym bądź razie gdzieś, gdzie pogoda jest mniej depresyjna Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwa_mada Re: Przeprowadzka do Polski 12.06.07, 11:45 Ale ja niestety wracam sama z coro, a maz zostanie pol roku by dorobic do mieszkania;-(bo bardziej sie oplaca placic 1200beuro na splate mieszkania w polsce niz tu za wynajem...ciezko nam bedzie osobno.... Odpowiedz Link Zgłoś
imszulc Re: Przeprowadzka do Polski 12.06.07, 12:42 ojej, rozłąki na tak długo to sobie nie wyobrażam chociaż mojego chłopa ostatnio tylko w weekendy widuje to zawsze coś Odpowiedz Link Zgłoś
tomsmom Re: Przeprowadzka do Polski 12.06.07, 10:26 Z tej frustracji za szybko wyslalam, a mialam jeszcze powiedziec, ze panow z vanem nie znam, za to jak my tu jechalismy to skorzystalismy z firmy: Universal Express www.uer.pl/ Fakt, oni troche kosztuja ale: - spakuja Cie, wszystko idealnie zabezpieczone szkla, etc - ubezpieczenie w razie wypadkow, zniszczen etc - jak pisza na stronie: door-to-door o nic sie nie martwisz bo na miejscu Cie rozpakuja, Ty pracujesz palcem. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwa_mada tomsmom 12.06.07, 11:52 Przepraszam a ile zaplaciliscie wy za ich usluge?duzo mieliscie szpargalow? dzieki za odp juz do nich dzwonilismy ale kosztorys za kilka dni dopiro bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
tomsmom Re: tomsmom 12.06.07, 15:02 Noooo, my to mielismy taki tonaz, ze hej... Zreszta, nam firma placila wiec sie nie przejmowalismy tylko dokladalismy a to meble, a to inne graty, uwierz mi, bylo tego BARDZO duzo. W zwiazku z tym cena tez niestety wielka... ale podejrzewam, ze Wy az tyle rupieci nie macie. Nie podaje ceny bo dobrze nie pamietam, maz gdzies to ma zapisane, ale to i tak nie bedzie przeciez adekwatne w Waszym przypadku, lepiej poczekac na ich odpowiedz (cos mi tez mowi, ze jak ich zamawiaja firmy to oni jeszcze drozsi wtedy sa). Ale zadowolona bylam z nich BARDZO. Super profesjonalna obsluga. Zycze powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwa_mada Re: tomsmom 12.06.07, 16:55 dzieki za odp...no wiele nie mamy,ale za duzo na lot samolotem,2szafki,biurki,kupaciuchow,lozeczko malej i multum drobizgowizny...uzbieralo sie przez 3 lata Odpowiedz Link Zgłoś
tomsmom Re: tomsmom 12.06.07, 19:25 Wiesz, o ile nie poraza Was cena to powinnas tez byc zadowolona, bo rzadko kiedy jest tak, ze czlowiek ma od razu wszystko, za pakowaniem wlacznie, z glowy. Tylko zapomnialam Ci napisac, ze oni tak w kilka dni tego nie przewoza, nam zdaje sie rzeczy przyjechaly tutaj 3 tygodnie po nas... Odpowiedz Link Zgłoś