Gość: mike IP: 194.216.125.* 14.08.07, 18:42 zamierzam wyruszyc samochodem z uk do polski, macie jakies rady, ile to trwa i ile kosztuje, dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vitek Re: samochodem do polski - rady IP: *.leed.cable.ntl.com 14.08.07, 20:29 Czas podróży jest zależny od prędkości z jaką jedziesz, a koszty od tego ile twoje autko spala :) Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele Re: samochodem do polski - rady 14.08.07, 20:53 za zadne skarby nie zapomnij o MIEDZYNARODOWYM ubezpieczeniu samochodu, ktore pokryje ci napawe i scholowanie auta do UK. Wez sporo redbulli na Niemcy, bo tam mozna z nudow zdechnac na tych autobahn'ach ;) W miare mozliwosci nie jedz sam. Przeprawe kup duzo wczesniej - bedzie duzo taniej. JA polecam prom z Dover do Dunkierki. Mozna o wiele taniej wykupic. Koszty wylicz sobie ze spalania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisK Re: samochodem do polski - rady IP: *.winn.cable.ntl.com 14.08.07, 22:52 Tak,wez Redbulli troche. Ja N iemcy zrobilem w 10h wliczajac przerwy i krotkie spanie w aucie :). I nie robilem zawrotnych predkosci - licz ile chcesz wydac na paliwo.Moja CIvic wziela 4.5 na setke wiec wyszlo w miare tanio.Wlicz spanie wiec trasa przez europe wyjdzie troche.jazda przez europe bez problemow, dopiero w polsce zacznie sie trzesawka:).Sprawdz opony bo ja mialem niespodzianke - na 5 kol wszystkie opony o innym biezniku :). Wez pilota na polskie drogi co bedzie cie wspomagal przy wymyjaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: samochodem do polski - rady 16.08.07, 13:43 I na koniec - jeśli nie musisz, nie jedź, nie warto. Weź samolot. Odpowiedz Link Zgłoś
l_koziar Re: samochodem do polski - rady 16.08.07, 20:34 już ktoś o to pytał i pozwoliłem sobie odpowiedzieć : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=63965529&a=64342613 Odpowiedz Link Zgłoś