Gość: nocnymarek IP: *.manc.cable.ntl.com 21.01.08, 09:44 Jakie sa szanse, zeby zostac kierowca TIR w tesco? Pracuje juz tutaj jakis czas i chcialbym zarabiac wiecej. Z kim zaczac taka rozmowe, z moim managerem? Moze ktos ma wiecej doswiadczenia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ken Re: kierowca tir IP: *.manc.cable.ntl.com 22.01.08, 12:14 Jak będziesz coś wiedział to daj znać, też to próbuje załatwić kreuk@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario.d@onet.eu Re: kierowca tir IP: 92.10.125.* 03.02.08, 12:37 ja tez zastanawiam sie czy by nie zaczac jezdzic tirem w tesko ,teraz jerzdze 7,5 w comet.a baze tesko mam w tym samym miescie co mieszkam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: kierowca tir IP: *.popl.cable.ntl.com 03.02.08, 17:06 Do takich ciezarówek jak w tesco trzeba miec 2 czy 1 klase lgv? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omas Re: kierowca tir IP: *.range217-43.btcentralplus.com 07.02.08, 08:00 raczej potrzeba HGV ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: kierowca tir IP: *.nrth.cable.ntl.com 25.05.08, 14:40 do pracy w tym zawodzie jest potrzebne prawo jazdy (HGV/LGV class 1) czyli C+E, jak takie prawko macie to iść do personalnego i zapytać o możliwość transferu na kierowce gdzieś skąd przychodzą dostawy w waszym rejonie, manager ten musi tylko zadzwonić tam albo wysłać e-maila, z tego co wiem to kierowców zawsze potrzebują, potem tylko wypełnić wewnętrzną aplikacje wysłać i czekać na telefon, jest to łatwiejsza droga niż szukanie pracy na własną rękę, good luck! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: kierowca tir IP: *.popl.cable.ntl.com 25.05.08, 17:54 czy na samo C też przyjmują....chodzi o np dostawy do mniejszych sklepów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: kierowca tir IP: *.nrth.cable.ntl.com 28.05.08, 11:10 z tego co wiem to do mniejszych wysyłają też cały skład (c+e) tyle że czasami krótsza naczepa, w każdym razie taki skład zalicza kilka Tesco expresów w dzień które są najczęściej w środku miasta :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: kierowca tir IP: 195.116.227.* 21.09.08, 05:24 musisz miec c+e w wiekszosci firm jezdzisz malym albo duzym kilka punktow co dzien na czas teraz sie urwalo jak nie masz czy masz c to sobie lepiej wybij z glowy taka robote bo szybko ci wlosy powypadaja na czubku glowy z wrazenia jak kolego masz robote za 7 funtow to sie ciesz bo na lorze tyle samo albo 2 funty ze znajomoscia jezyka 3 wiecej a tyle nerwow lepiej sie cieszcie tym co macie i sie na to nie pchajcie ja juz zjezdzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimax Re: kierowca tir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 12:24 Czy potrzebny jest w Algli kurs na przewóz żeczy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: new driver Re: kierowca tir IP: *.popl.cable.ntl.com 24.11.08, 09:51 nie ani na przewóz rzeczy tez nie tylko w polsce jest ten pojeb... przepis... tutaj tylko na autobusy trzeba miec na przewoz ludzi a na lorry nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: kierowca tir IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.13, 03:58 masz jakis namiar z checia bym wyjebal do uk z rodzina na stale doswiadczenie mam po angli 5 lat takze nie ma problemu dla mnie odpada robota przez agencje jakas jak co pisz jakis kontakt zeby sie wkrecic z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przem Re: kierowca tir IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.08.13, 12:07 Gratulacje odświeżenia 5 letniego kotleta Odpowiedz Link Zgłoś
maszonski-logistic Re: kierowca tir 30.10.19, 18:42 Zachęcamy do rozpoczęcia pracy w firmie Maszoński-Logistic: praca-kierowcy.pl/ Oferujemy jasne i uczciwe warunki pracy, partnerskie relacje i konkurencyjne wynagrodzenie. W razie pytań zachęcamy do kontaktu: praca@maszonski.com Pozdrawiamy Maszoński Logistic Odpowiedz Link Zgłoś
monika24l Re: kierowca tir 31.03.20, 16:53 Praca Zdalna dla Każdego - Nowy biznes 0nline, Zarobki ponad 20.000zł miesięcznie, hit roku 2020, wysokie i stałe dochody, praca zdalna wystarczy smartfon lub laptop, teraz każdy może tak zarabiać, zapisz się bezpłatnie tu: zarabianiezdalne.pl Od razu po zapisaniu otrzymasz system do zarabiania, który pozwoli Ci jeszcze dziś zarobić pierwsze pieniądze!;;; Odpowiedz Link Zgłoś