Gość: ada IP: *.gprs.plus.pl 11.02.08, 14:13 Pakowanie kwiatów w Charing, jakie są Wasze doświadczenia, jakie są warunki pracy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 00 a numer telefonu to komorka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.08, 15:30 jesli tak to daje se spokuj z tym ogloszeniem bo stracisz czas,kase a nawet i zdrowie no chyba ze chcesz komus dac zarobic za darmo... a ogloszenie znalezione pewnie w gazecie> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: a numer telefonu to komorka? IP: *.gprs.plus.pl 11.02.08, 18:00 wyjazd organizuje work & total jobs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrej Re: a numer telefonu to komorka? IP: *.lei3.cable.ntl.com 11.02.08, 20:09 pewno ze to sciema!!!Kto tu jest i niedaj boze wlasnie szuka pracy wie ze styczen-kwiecien (nieraz dluzej-czerwiec)niema zadnej pracy,a szczegolnie dla NIEWYKWALIFIKOWANYCHJ!!!Taki od kwiatow zadzwodzi dzis o 16:00do agencji pracy i powie ze potrzebuje 500 robotnikow do pakowania na 6:00am jutro i o 6:00am BEDZIE ich mial nawet 2000 jak zechce-po co by mieli z PL sprowadzac jak tu sa miliony chetnych??Polacy,czarni,zotci,zieloni-jest tego pelno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: pakowanie kwiatów IP: *.gprs.plus.pl 12.02.08, 11:55 dzięki za ostrzeżenia, chyba rzeczywiście dam sobie spokój, tym bardziej, że poza stawką nie podają innych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrej Re: pakowanie kwiatów IP: *.lei3.cable.ntl.com 12.02.08, 15:32 stawka powinna byc najnizsza czyli 5,52-wiecej nikt nieda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: pakowanie kwiatów IP: *.gprs.plus.pl 12.02.08, 17:38 oni dają 5.52 netto, ma być 163 godziny tygodniowo, ale o całej reszcie na razie nic nie mówią. Może poza tym, że z uwagi na niską temperaturę w fabryce pracuje się w rękawiczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: pakowanie kwiatów IP: *.nott.cable.ntl.com 12.02.08, 20:49 163 tygodniowo? Chyba miesięcznie. Ja właśnie pracuję przez agencję w fabryce kwiatów. Uwierz mi, że jest ciężko z tą pracą. W ciągu dwóch tygodni przepracowałam tylko dwa dni. Mój poprzednik dobrze napisał, że jest tu wiele osób chętnych, a nie mają pracy. Tylko w określonym czasie potrzebują ludzi do pracy. Jak mają mało zamówień w fabryce, to nikt po ciebie nie zadzwoni, bo muszą swoim pracownikom zapewnić pracę. Praca przez agencję to najgorsze co może być. Daj sobie spokój. To się tyczy każdej pracy przez agencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaxxx Re: pakowanie kwiatów IP: *.sotn.cable.ntl.com 16.02.08, 18:47 jak chcesz jechac do uk to moge Ci polecic agencje lsj ze szczecina-teraz robia nabor do osrodkow wczasowych. sporo ludzi narzekalo na to i na tamto, ale ogolnie jak na pierwsza prace w uk osredki wczasowe w lsj sa ok. maja nawet swoja strone internetowa, takze bez trudu mozesz znalesc. ja oraz wielu moich znajomych zaczynalo tam, a teraz mamy lepsze prace w innych miastach Odpowiedz Link Zgłoś