mlynarka 17.06.08, 15:52 Witam wszystkie mamy sierpniowe 2006 r:))) Jestem szczesliwa mama Wicuni:) Juz prawie dwa latka minely, alez ten czas szybko mija...a po dziecku widac to najbardziej;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomsmom Re: mamy sierpniowe 2006 18.06.08, 11:05 No ja jestem poczatkowo-wrzesniowa wiec prawie-sierpniowa, ale masz racje czas leci jak szalony. Moj maly juz wcina obiad widelcem i uklada puzzle a jeszcze tak niedawno kwilil w lozeczku :-) Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
ektara Re: mamy sierpniowe 2006 18.06.08, 13:43 O jak milo, akurat tak sie sklada, ze i ja jestem mama sierpniowa :-) Zmieniaja sie te nasze maluchy w niesamowitym tempie. Kazdy dzien przynosi cos nowego, czy to slowo czy umiejetnosc. I zdecydowanie ulubionym slowem mojego synka jest 'nie' ;-) ktore bardzo szybko opanowal w obydwu jezykach ;-) Zaczelam nawet poczytywac 'Jezyk dwulatka' Tracy Hogg coby lepiej zrozumiec cos sie w tej malutkiej glowce dzieje. Pozdrwiam wszyskie mamusie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś