monika_irl 13.07.08, 00:03 czy ktoś już był na wizycie z dzieckiem u Dr Jadwigi Sochackiej z Medicusa albo u dr Renaty Baranowskiej z EMC? jakie są wasze wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mattsmum Re: lekarz? 13.07.08, 23:14 monika_irl napisała: > czy ktoś już był na wizycie z dzieckiem u Dr Jadwigi Sochackiej z > Medicusa albo u dr Renaty Baranowskiej z EMC? > jakie są wasze wrażenia? > > Polecam dr.Baranowską, byłam u niej jak jeszcze pracowała w polskiej przychodni na phibsboro, ma duże doświadczenie z maluchami, ja byłam u niej z 5 miesięcznym synkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ania041981 Re: lekarz? 16.07.08, 16:55 ja tez polecam pania dr Baranowską troszke zakrecona ale ma fajne podejscie do dzieci i jest konretna, dr Sochacka bardzo mila ale taka nie wyrazna jak dla mnie za slodka. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.b5 Re: lekarz? 18.07.08, 10:21 Nie znam dr Baranowskiej ale nie polecam Sochackiej, jest mila ale trzeba ja ciagnac za jezyk zeby wydobyc informacje odnosnie tego, co dziecku jest i jak najlepiej zalagaodzic skutki choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma1 Re: lekarz? 29.07.08, 22:46 zgadzam sie co do dr Sochackiej...niestety :/ Odpowiedz Link Zgłoś
joasiakr Re: lekarz? 30.07.08, 13:43 nie polecam sochackiej.Nie wie o czym mowi,a jak mowi to nie wiadomo o co chodzi i jeszcze wychodzisz od niej nie otrzymujac konkretnej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś