Dodaj do ulubionych

praca w tesco

IP: *.jota.za.digi.pl 03.02.09, 07:43
Czy jest ktoś kto pracuje w Tesco w UK np.na nocnej zmianie i słabo włada
angielskim.Czy jest w ogóle możliwe dostanie tam pracy w takim przypadku?Latem
mam dołączyć do męża i myślę że taka praca byłaby dobra na początek.Proszę o
szczere wypowiedzi.
Obserwuj wątek
    • micnur2275 Re: praca w tesco 03.02.09, 08:31
      ...pracuje/pracował...

Jest możliwe dostanie pracy, najlepiej niech mąż się zorientuje u Personel
      Managera...
      • Gość: szerawe Re: praca w tesco IP: *.jota.za.digi.pl 03.02.09, 17:40
        Dzięki ale myślałam czy nie aplikować już tu w kraju tylko nie wiem kiedy należy
        zacząć.Wyjazd planuję na drugą połowę sierpnia.Nie wiem gdzie mam większe szanse
        no i czy zgłaszając się w Polsce mogę wybrać konkretne miasto?
    • Gość: tesco staff Re: praca w tesco IP: *.range86-168.btcentralplus.com 04.02.09, 09:06
      Jasne że jest możliwe, jeżeli potrafisz pracować i twój mąż dobrze
      pracuje to powinni cie przyjąć( o ile znasz podstawy, bo musisz
      przejść indakszyn- czyli wiedziec w która stronę uciekać jak się
      zapali i jak dzwigać 50kilowe beczki z olejem zeby ci nie pekł
      kręgosłup i nie połamało nóg), a tak poważnie to nie jest dobry czs
      na szukanie pracy w Tesco, z tego co wiem to raczej nie ma
      etatów.Ale do odważnych świat należy, Pozdro
    • Gość: f.....g immigrants Re: praca w tesco IP: *.cable.ubr09.pres.blueyonder.co.uk 05.02.09, 22:12
      witam nie wiem jak jest w innych tesco ale w moim raczej trudno dostac sie z " ulicy" staralam sie o przyjecie mojego kolegi,mimo ze po odejsciu trzech osob z nocnej zmiany i naglego kryzysu potrezbowali ludzi,to po wstepnej rozmowie z managerem, powiedzial ze jak najbardziej kolega moze przyjechac i dostanie prace,ale na drugi dzien po rozmowie ze store managerem juz nie byl taki chetny do przyjecia go,na szczescie kolega juz byl wczesniej w agencji w krakowie i mimo tego ze nieprzeszedl testow z angielskiego tzn rozmowy ,to i tak do niego zadzwonili ze natychmiast potrezbuja osoby do pracy akurat tam gdzie on chcial jechac i nawet to ze nie rozmawial dobrze po angielsku nie mialo znaczenia ,poprosty manager zamowil sobie nowe bydlo z Polski i mu sie udalo,tak ze raczej moze byc trudno z przyjeciem tu na miejscu,radze sprobowac w krk i powedziec gdzie sie chce jechac
      • Gość: szerawe Re: praca w tesco IP: *.jota.za.digi.pl 06.02.09, 05:08
        Dzięki,tak myślałam że będzie mi łatwiej w Polsce,a może wiesz kiedy powinnam
        się zgłosić chcąc wyjechać w sierpniu?Ile trwa przeciętna rekrutacja?
        • Gość: gosc Re: praca w tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 07:21
          radzę już teraz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka