haen2010 23.06.11, 14:37 Byłem. Ludzi ze trzy razy mniej niż w poprzednich latach. Średnia wieku grubo powyżej pięćdziesiątki. Kościół na równi pochyłej. Szybko idzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blumm i brak pomyslu co dalej 23.06.11, 14:49 temat smolenski juz nie ciagnie , jarosław oszalal , rydzyk sie konczy Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: i brak pomyslu co dalej 23.06.11, 15:03 To nie Smoleńsk, to ludzie przejrzeli na oczy. Zobaczyli fałsz i totalne złodziejstwo, mafijną organizację pod przykrywką wiary przodków. Zobaczyli POLITYKĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
midar1 Re: i brak pomyslu co dalej 05.08.11, 11:14 Ja mam pomysł. Fakt, na razie nie chwyta, ale może musi najpierw osiągnąć jakąś masę krytyczną? :) Jeśli może Was zainteresować jakiś nowy pomysł, to zapraszam na mój blog (nie zapomnijcie proszę podzielić się przemyśleniami; gdyby poniższy hipertekst nie działał, proszę wejść na fmo.blog.onet.pl/ , a potem wybrać z listy na dole strony "Kazanie 6"). Zapraszam! fmo.blog.onet.pl/Kazane-6-Boze-cala,2,ID429921535,n Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Procesja Bożego Ciała 23.06.11, 15:16 Nie mogę się nadziwić, że zdeklarowany wróg Kościoła biega co roku na procesje w Boże Ciało. Mnie by nie zaciągnęli siłą na mecz ligowy w hokeju na trawie, albo koncert zespołu "Wawele". Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Procesja Bożego Ciała 23.06.11, 15:23 Nie jestem wrogiem Kościoła. Krucyfiks wisi w moim domu. Ale jestem wrogiem mafijnej organizacji politycznej żerującej na Kościele. Zepsucia i łajdactwa, jakie dopadło Kościół Katolicki. POLITYKI w Kościele. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 20:10 Mylisz podstawowe pojęcia, ta mafijna organizacja to wlaśnie jest Kościół. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 21:24 strikemaster napisał: > Mylisz podstawowe pojęcia, ta mafijna organizacja to wlaśnie jest Kościół. Zaraz ci Skomar napisze ze ty to ja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 22:16 kolter-xxl napisał: > strikemaster napisał: > > > Mylisz podstawowe pojęcia, ta mafijna organizacja to wlaśnie jest Kościół > . > > Zaraz ci Skomar napisze ze ty to ja :)) Prawdopodobnie wspomagasz się. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 22:19 skomar102 napisał: > > Prawdopodobnie wspomagasz się. No tak :))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 22:32 kolter-xxl napisał: > skomar102 napisał: > > > > > Prawdopodobnie wspomagasz się. > > No tak :) Teraz to już sobie nie poradzę z tobą . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 23:23 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > > skomar102 napisał: > > > > > > > > Prawdopodobnie wspomagasz się. > > > > No tak :) > > Teraz to już sobie nie poradzę z tobą . No do tej pory nie dawałeś a teraz tym bardziej :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 25.06.11, 07:41 kolter-xxl napisał: > No do tej pory nie dawałeś a teraz tym bardziej :) No fakt ty jesteś biegły tylko że w nie prawdziwej nauce, szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 25.06.11, 13:10 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > No do tej pory nie dawałeś a teraz tym bardziej :) > > No fakt ty jesteś biegły tylko że w nie prawdziwej nauce, szkoda Co to takiego prawdziwa nauka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 25.06.11, 14:47 kolter-xxl napisał: > Co to takiego prawdziwa nauka ?? Jaki ty jesteś biedny nawet nie wiesz co to jest prawda pomyśl w jakim ty zakłamaniu żyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 25.06.11, 17:55 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > Co to takiego prawdziwa nauka ?? > > Jaki ty jesteś biedny nawet nie wiesz co to jest prawda > pomyśl w jakim ty zakłamaniu żyjesz. Nagadałeś sie a ja nadal nie wiem czym dla ciebie jest ta prawdziwa nauka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 25.06.11, 18:26 kolter-xxl napisał: > Nagadałeś sie a ja nadal nie wiem czym dla ciebie jest ta prawdziwa nauka ??? Nie sfałszowana ( mam na myśli nauki biblijne ) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 25.06.11, 18:35 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > Nagadałeś sie a ja nadal nie wiem czym dla ciebie jest ta prawdziwa nauka > ??? > > > Nie sfałszowana ( mam na myśli nauki biblijne ) Ty ich nie znasz , dowodem choćby to ze nadal przed bohomazami klękasz Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 25.06.11, 18:56 kolter-xxl napisał: > Ty ich nie znasz , dowodem choćby to ze nadal przed bohomazami klękasz Mylisz się ja klękam przed Bogiem a ty przed kim klękasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 25.06.11, 18:58 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > > Ty ich nie znasz , dowodem choćby to ze nadal przed bohomazami klękasz > > Mylisz się ja klękam przed Bogiem a ty przed kim klękasz. Bogiem zamknie tym w obrazku ?? Ja klękam tylko przed kobietami :) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 25.06.11, 19:31 kolter-xxl napisał: Ja klękam tylko przed kobietami :) Uuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Grubo zawyżasz wiek 23.06.11, 15:30 Opisuję to, co widziałem. Służewiec, Warszawa, parafia św. Maksymiliana Kolbe. Wiem, o czym piszę, bo zawsze ze względów rodzinnych i towarzyskich spotykamy sie na procesji. Tradycja. To na pewno nie jest tak, jak bywało w ubiegłych latach. Mogę napisać - Kościół dziadzieje. Nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Grubo zawyżasz wiek 23.06.11, 15:49 haen2010 napisał: > Opisuję to, co widziałem. Służewiec, Warszawa, parafia św. Maksymiliana Kolbe. > Wiem, o czym piszę, bo zawsze ze względów rodzinnych i towarzyskich spotykamy s > ie na procesji. Tradycja. > > To na pewno nie jest tak, jak bywało w ubiegłych latach. Mogę napisać - Kościół > dziadzieje. Nie ja. czyli podnosząc frekwencję popierasz kk a tak nawiasem ciekawe jaka frekwencja by była gdyby supermarkety były otwarte:) Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Kościół na równi pochyłej. Szybko idzie. 23.06.11, 23:49 I w dobrym kierunku! Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Heniu , moglbys mi wyjasnic o co ... 23.06.11, 23:59 Heniu , moglbys mi wyjasnic o co chodzi w tym swiecie ? Naprawde nie za bardzo rozumie ten kondukt , ktory chodzi za kawalkiem jakiegos oplatka . haen2010 napisał: > Byłem. Ludzi ze trzy razy mniej niż w poprzednich latach. Średnia wieku grubo p > owyżej pięćdziesiątki. Kościół na równi pochyłej. Szybko idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 09:01 haen2010 napisał: > Byłem. Ludzi ze trzy razy mniej niż w poprzednich latach. Średnia wieku grubo p > owyżej pięćdziesiątki. Kościół na równi pochyłej. Szybko idzie. Dzięki bogu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 09:44 kolter-xxl napisał: > haen2010 napisał: > > > Byłem. Ludzi ze trzy razy mniej niż w poprzednich latach. Średnia wieku g > rubo p > > owyżej pięćdziesiątki. Kościół na równi pochyłej. Szybko idzie. > > Dzięki bogu :)) No to jak to z tobą jest, dziękujesz komuś kto nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 09:54 skomar102 napisał: > No to jak to z tobą jest, dziękujesz komuś > kto nie istnieje. Kochanie to taki żart :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 10:11 kolter-xxl napisał: > skomar102 napisał: > > No to jak to z tobą jest, dziękujesz komuś > > kto nie istnieje. > > Kochanie to taki żart :)) Kochanie to nie żart to zwykła wpadka. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 11:25 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > > skomar102 napisał: > > > No to jak to z tobą jest, dziękujesz komuś > > > kto nie istnieje. > > > > Kochanie to taki żart :)) > > Kochanie to nie żart to zwykła wpadka. Nie kochanie, to często stosowany przeze mnie żartobliwy zwrot :)) forum.gazeta.pl/forum/w,29,123968849,123981726,Re_Polscy_prokuratorzy_maja_byc_szkoleni.html forum.gazeta.pl/forum/w,29,120633821,120669610,Re_PO_zadecyduje_co_pokazywac_w_serialach.html forum.gazeta.pl/forum/w,721,119953179,119983828,Re_W_unijnym_kalendarzu_nie_ma_Bozego_Narodzenia.html Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 11:38 kolter-xxl napisał: Nie kochanie, to często stosowany przeze mnie żartobliwy zwrot :)) Niech ci będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 11:42 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > Nie kochanie, to często stosowany przeze mnie żartobliwy zwrot :)) > > Niech ci będzie. Kochanie zapoznałeś się z treścią wklejonych linków ?? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 11:56 kolter-xxl napisał: > skomar102 napisał: > > > kolter-xxl napisał: > > Nie kochanie, to często stosowany przeze mnie żartobliwy zwrot :)) > > > > Niech ci będzie. > > Kochanie zapoznałeś się z treścią wklejonych linków ?? Dobrze się maskujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 12:08 skomar102 napisał: > Dobrze się maskujesz. Przed kim ,i po jack grzmot :)))) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 12:13 kolter-xxl napisał: > skomar102 napisał: > > > Dobrze się maskujesz. > > Przed kim ,i po jack grzmot :)))) ?? Tego na razie nie wiem jakie masz motywy ku temu ale postaram się twoją motywację ku temu poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 12:17 skomar102 napisał: > Tego na razie nie wiem jakie masz motywy ku temu > ale postaram się twoją motywację ku temu poznać. Aha tego nie wiesz ,ale ze wiesz od plebana ze wrogowie kościoła się maskują to musisz śledztwo prowadzić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 12:29 kolter-xxl napisał: > skomar102 napisał: > > > > Tego na razie nie wiem jakie masz motywy ku temu > > ale postaram się twoją motywację ku temu poznać. > > Aha tego nie wiesz ,ale ze wiesz od plebana ze wrogowie kościoła się mas > kują to musisz śledztwo prowadzić :)) Sam się zdemaskujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 12:42 skomar102 napisał: > Sam się zdemaskujesz. No a co ukrywam :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 12:57 kolter-xxl napisał: > skomar102 napisał: > > > Sam się zdemaskujesz. > > No a co ukrywam Oj to proste; swoje wyznanie Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 13:01 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > > skomar102 napisał: > > > > > Sam się zdemaskujesz. > > > > No a co ukrywam > > Oj to proste; swoje wyznanie Hheheheheheeheh ale jajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)) gdzie was klonują ułomy ::))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 13:22 kolter-xxl napisał: > Hheheheheheeheh ale jajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)) gdzie was klonują uło > my ::))))))))))))))))))) No was to chyba w centrum jehowitów w Nadarzynie klonują bo was jest tu co rusz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 13:26 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > > > Hheheheheheeheh ale jajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)) gdzie was klonu > ją uło > > my ::))))))))))))))))))) > > No was to chyba w centrum jehowitów w Nadarzynie klonują > bo was jest tu co rusz więcej. No nie gadaj ze w Nadarzynie wam fabrykę klonowania postawili :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 13:37 kolter-xxl napisał: > No nie gadaj ze w Nadarzynie wam fabrykę klonowania postawili :) To nie nam katolikom ale wam jehowym. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 14:05 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > No nie gadaj ze w Nadarzynie wam fabrykę klonowania postawili :) > > To nie nam katolikom ale wam jehowym. No coś pisałeś ze w Nadarzynie :))) myślałem ze tam cię wyprodukowali :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 18:57 kolter-xxl napisał: > No coś pisałeś ze w Nadarzynie :))) myślałem ze tam cię wyprodukowali :)) Nie nie pomyliłeś się. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 21:23 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > No coś pisałeś ze w Nadarzynie :))) myślałem ze tam cię wyprodukowali :)) > > Nie nie pomyliłeś się. No to gdzie was klonują Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 22:14 kolter-xxl napisał: > skomar102 napisał: > > > kolter-xxl napisał: > > > No coś pisałeś ze w Nadarzynie :))) myślałem ze tam cię wyprodukowa > li :)) > > > > Nie nie pomyliłeś się. > > No to gdzie was klonują Nas nigdzie to was klonują w Nadarzynie Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 22:17 skomar102 napisał: > > Nas nigdzie to was klonują w Nadarzynie To ciebie wyprodukowali pod jasną górą ?? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 22:29 kolter-xxl napisał: > skomar102 napisał: > > > > Nas nigdzie to was klonują w Nadarzynie > > To ciebie wyprodukowali pod jasną górą ?? No już lepiej tam niż w tej siedzibie ŚJ Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 24.06.11, 23:22 skomar102 napisał: > No już lepiej tam niż w tej siedzibie ŚJ No lepiej , bliżej cudownego bohomazu . Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 25.06.11, 07:39 kolter-xxl napisał: > No lepiej , bliżej cudownego bohomazu . Obrazu chciałeś powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 25.06.11, 13:09 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > No lepiej , bliżej cudownego bohomazu . > > Obrazu chciałeś powiedzieć. Wiem co chciałem powiedzieć !, do bohomazu przed którym prymitywna tłuszcza pada na pysk Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 25.06.11, 14:43 kolter-xxl napisał: Wiem co chciałem powiedzieć !, do bohomazu przed którym prymitywna tłuszcza pad > a na pysk Wiesz przed kim ty upadłeś na pysk i leżysz powiem ci : przed szatanem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 25.06.11, 17:54 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > Wiem co chciałem powiedzieć !, do bohomazu przed którym prymitywna tłuszcza pa > d > > a na pysk > > Wiesz przed kim ty upadłeś na pysk i leżysz > powiem ci : przed szatanem. No akurat ty nieustanie łamiąc dekalog to robisz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 25.06.11, 18:24 kolter-xxl napisał: > No akurat ty nieustanie łamiąc dekalog to robisz :)) Każdy łamie ty dekalogu to chyba nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 25.06.11, 18:35 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > No akurat ty nieustanie łamiąc dekalog to robisz :)) > > Każdy łamie ty dekalogu to chyba nie znasz. Każdy nie , ja np nie łamie bo mnie on nie obowiązuje. Poza tym ty nawet nie wiesz ze modły przed obrazem to łamanie dekalogu Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 25.06.11, 18:54 kolter-xxl napisał: > Poza tym ty nawet nie wiesz ze modły przed obrazem to łamanie dekalogu Wiem wiem że obraz nie jest Bogiem Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 25.06.11, 18:57 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > Poza tym ty nawet nie wiesz ze modły przed obrazem to łamanie dekalogu > > Wiem wiem że obraz nie jest Bogiem No to czemu padasz na kolana przed nim ?? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 25.06.11, 19:30 kolter-xxl napisał: > No to czemu padasz na kolana przed nim ?? Przed Bogiem klękam. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 25.06.11, 22:24 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > No to czemu padasz na kolana przed nim ?? > > Przed Bogiem klękam. T o czemu cały czas na kolanach nie klęczysz ?? przecież bóg jest wszędzie . Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 25.06.11, 22:43 kolter-xxl napisał: T o czemu cały czas na kolanach nie klęczysz ?? przecież bóg jest wszędzie . A czy Bóg tego wymaga Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 25.06.11, 22:46 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > T o czemu cały czas na kolanach nie klęczysz ?? przecież bóg jest wszędzie . > > A czy Bóg tego wymaga Ponoć nie lubi jak klękacie przed obrazami czy figurami w waszych kościołach . Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Procesja Bożego Ciała 26.06.11, 08:32 kolter-xxl napisał: > Ponoć nie lubi jak klękacie przed obrazami czy figurami w waszych kościołach . Tak dokładnie mówią Jehowici Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Procesja Bożego Ciała 26.06.11, 13:00 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > Ponoć nie lubi jak klękacie przed obrazami czy figurami w waszych kościo > łach . > > Tak dokładnie mówią Jehowici Chcesz przez to powiedzieć ze to SJ spisali np Dekalog ?? Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Procesja Bożego Ciała 26.06.11, 14:45 Boze Cialo ... przeistoczylo sie w Palestynie wsrod obrzezanych w smiertelnika biegajacego po wodzie .... zamieniajacego wode w wino hehehe. Bogi .. stosuja sztuczki, tricki , by ... zrobic wrazenie na swych wiercach . niewazne, wazne jest ... ze wielebnym do dzis z tych , sprzed tysiecy lat sztuczek, trickow , zwanych cudami leci kasa . palace, dobre bryki, kucharki, sluzace opierajace ich gacie . Odpowiedz Link Zgłoś