Dodaj do ulubionych

Swastyka = gwiazda Dawida.

06.07.13, 08:59
A tylko jeden ze znaków, w tym rządzonym przez kretynów państwie, jest "prawomyślny".
Medialni parobcy, zwani dziennikarzami, cuchnący obłudą pseudo intelektualiści, i polityczna swołocz, nie chcą dostrzedz, że ideologia uzurpacji judaizmu, jest prawzorcem nazizmu.

I w tym państwie rządzonym przez półidiotów, ściga się ogłupione prymitywy malujące swastyki na budynkach, a dofinansowuje nazistowską religię żydów.

Zgodnie z beznadziejnie głupimi zapisami w Konstytucji RP, skoro dofinansowuje się nazistowską działalność religijną żydów, to wypadałoby zwrócić także wydatki na farbę malarzom swastyk.
To kalekie państwo, rządzone przez obłudników żydowskich z Partii Obłudy, bądź przez obłudników katolickich z partii Pobożnych i Skołowanych, konsekwentnie umacnia w Polsce locustoktację, czyli ustrój, który unicestwia Naród i państwo.
Dlatego jest w Polsce coraz bardziej i śmiesznie i strasznie.
Obserwuj wątek
    • tanebo Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 06.07.13, 09:53
      Czy mam rozumieć że gwiazda dawida jest dla ciebie tym samym co hinduistyczny znak szczęścia?
      • nehsa Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 06.07.13, 09:57
        tanebo napisał:

> Czy mam rozumieć że gwiazda dawida jest dla ciebie tym samym co hinduistyczny z
        > nak szczęścia?

***Nie. O czym zrozumiale napisałem w moim poście.
        • tanebo Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 06.07.13, 10:00
          Kłamiesz. Przecież swastyka w sanskrycie to "przynoszący szczęście". To stary hinduistyczny symbol.
          • nehsa Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 06.07.13, 10:09
            tanebo napisał:

> Kłamiesz. Przecież swastyka w sanskrycie to "przynoszący szczęście". To stary h
            > induistyczny symbol.

**Wisi ni znaczenie swastyki w sanskrycie, co wynikało z treści mojego postu. Zatem to ty bezczelnie insynuujesz, rżnąc głupa nierozumiejącego nieskomplikowanej treści mojego pierwszego postu. Tylko w jakim celu to robisz? Boś głupcem!
            • tanebo Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 06.07.13, 10:18
              Nie! Chcę uświadomić ci tylko twój debilizm. Porównujesz gwiazdę dawida do swastyki. Idę dalej - co to jest gwiazda dawida? To symbol żydów. Mamy zatem ciąg: naziści -> swastyka -> gwiazda dawida -> żydzi. Czyli żydzi są równie źli jak naziści. Ale dlaczego? Żydów nie lubili tylko... naziści. Czyli masz wewnętrzną sprzeczność.
              • nehsa Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 06.07.13, 11:16
                tanebo!
                Gdybyś ty był bookwormem, albo inną teklą, to bym cię traktował z rewerencjami, ale ty jesteś światły człek, więc się wyzłośliwiasz rzekomym niezrozumieniem, czyli rżniesz głupa. No to cię tak nazwałem, skoro sobie życzysz.

i piszesz TANEBO bzdety:
                "Mamy zatem ciąg:
                > naziści -> swastyka -> gwiazda dawida -> żydzi. Czyli żydzi są równ
                > ie źli jak naziści. Ale dlaczego? Żydów nie lubili tylko... naziści. Czyli masz
                > wewnętrzną sprzeczność. "

***Wyraz, "żydzi", według nauki żydów, czyli judaizmu, odnosi się do wyzanwców ideologii uzurpacji, którą jest judaizm, religia żydów.
                O tym, że judaizm jest protoplastą NAZIZMU świadczy sens jego celu, o którym dowiadujemy się z treści odpowiedzi na pytanie:
                Co jest celem religii żydów, czyli judaizmu?

Zgodna z nauką judaizmu odpowiedź brzmi:
                Celem judaizmu, jest prymat wyznawcy judaizmu, czyli żyda-mężczyzny(bo izraelskie niewiasty nie były żydami) nad wszystkimi innymi ludźmi. "Jude, jude uber alles"

A NAZIZM, ma takie same cele, prawie, bo nazistkami są i kobiety.

Mamy zatem dwie antagonistyczne ideologie, i dwa zbiorowiska antagonistów, dlatego przed wejściem na teren byłych Obozów Koncentracyjnych w Polsce, powinny wisieć, ku przestrodze pokoleń, wielkie tablice informacyjne o treści:

"To miejsce zagłady Ludzi, jest następstwem naśladownictwa przez Niemców totalitarnej ideologii judaizmu - nauki żydów.
                Tak judaizm, jak i niemiecki faszyzm, są ideologiami uzurpacji prymatu swoich wyznawców, dlatego uczyniły ich wrogami. I dlatego większość z Ofiar, unicestwionych w tym niemieckim obozie koncentracyjnym, stanowili żydzi."
    • kolter-xl Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 06.07.13, 11:11
      Opa ta demencja starcza musi ci mocno dowierć.
      • nehsa Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 06.07.13, 12:18
        kołtuś!
        Moja, mogłaby być od bidy usprawiedliwona, ale twoja intelektualna impotencja nie da się usprawiedliwć demencją wieku średniego.
        • kolter-xl Opa 06.07.13, 22:23
          nehsa napisał:

> kołtuś!
          > Moja, mogłaby być od bidy usprawiedliwona, ale twoja intelektualna impotencja n
          > ie da się usprawiedliwć demencją wieku średniego.

Jak zacznę tak jak ty pie...ć od rzeczy, to poproszę o eutanazję , zastanów się tez nad tym
    • jotkajot49 Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 06.07.13, 14:50
      > To kalekie państwo, rządzone przez obłudników żydowskich z Partii Obłudy, bądź
      > przez obłudników katolickich z partii Pobożnych i Skołowanych, konsekwentnie um
      > acnia w Polsce locustoktację, czyli ustrój, który unicestwia Naród i pań
      > stwo

Widzisz nehsa, państwo które stać na ignorowanie takich pacanów jak Ty, nie jest kalekie.
      Jest państwem demokratycznym, w którym każdy, nawet największy idiota, może wyrażać
      swoje opinie. Choćby były kompletnie bez sensu, głupsze niż ustawa przewiduje - nie będzie konsekwencji.
      Co właśnie, w tym przypadku,ma miejsce.
    • sclavus Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 06.07.13, 15:24
      ... yeeebło cię cóś????
      PeeS - co to znaczy dostrzeDZ??
      To w języku twojego boga ojca-rozumu, czy jego syna-światłości????
      • nehsa [...] 06.07.13, 17:11
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • sclavus sam jesteś boRZy... :D:D:D 06.07.13, 20:10
      ... i znowu się cóś yeeebło...
      Albo ci cóś odyeeeebało :D:D:D:D:D
    • marina0321 Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 06.07.13, 20:10
      Nehsa - zauważyłam, że ostatnio bardzo się denerwujesz. Nie warto, szkoda zdrowia. Twojej Nauki i tak nikt Ci nie odbierze, więc czym się przejmujesz? Wiesz, że złość piękności szkodzi? Zachowaj ją, bo całkiem nieźle się prezentujesz. Dbaj dalej o siebie i miej wszystko tam, gdzie powietrze nie dochodzi. Używaj lata, pięknych, pogodnych dni, a wyjdzie Ci na korzyść.
      Pozdrówka!
      • nehsa Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 06.07.13, 20:28
        Maryniu!
        Dawno, bardzo dawno temu, doszedłem do wniosku, że należy przestrzegać tych wskazówek, które są człowiekowi wiadome.
        Nie ode mnie zależy, co rozumieją ludzie. Dlatego całkiem odpuściłem.
        Nie przekonuję nikogo, a na chamstwo bez skrępowania rewanzuję się bez nerwów, tym samym.
        Nb. sclavus to mój ulubieniec. I on jest faktycznie nie głupi.

A co do twego spostreżenia: "...Dbaj dalej o siebie..."
        To chciałbym Ci Maryniu przypomnieć stare ludowe porzekadło: "Kto się miesza między plewy, tego świnie zjedzą." .
        Ja, wiele razy tu na forach pisałem, że moim chronicznym błędem, jest przecenianie ludzi, dlatego mi się to zdarzyło i tym razem.
        • sclavus Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 06.07.13, 21:27
          Dawno, bardzo dawno temu, doszedłem... (powiedziałbym: pobłądziłeś)
          Z drugiej zaś - nigdy bym nie przypuścił, że jesteś - hihihihihihi - tak stary, jak ojciec (rozum?), albo choćby, jak syn (światłość?)
          • karbat Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 06.07.13, 22:14
            alkohol nie jest zadnym usprawiedliwieniem ,
            nehsa pisze , otwiera watek w stanie trzezwym - tym gorzej dla niego .

judaizm = nazizm , stan obecny , -
            judaizm trzesie portkami by przezyc ,
            nazizm, fascynuje sie nim paru idiotow . wiec o czym po trzezwemu pieprzysz ? . z nudow .

nazizm wzorujac sie na judaizmie ... zwalczal totalnie swych idoli ...
            wysylajac ich do gazu ... nehsiu, masz nasrane w glowie .

nehsa, to, ze zydzi maja niemaly wplyw na liczne decyzje polityczne we wspolczesnym swiecie ,- za h.ja, nie byli by ich w stanie przeprowadzic, relizowac bez tzw. chrzecijan .

gescheft, inters, zysk, jest ponad religiami, wbij sobie to raz na zawsze do swojej prowincjonalnej paly. wzbudzasz politowanie, wspolczucie i niesmak .

• tekla.ja Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 06.07.13, 22:55
              nehsa...
              ty jestes jedynym wyznawcą jedynego boga i syna?
              czy jest was więcej? bom ciekawa....
              • nehsa Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 07.07.13, 06:19
                tekla.ja napisała:

> nehsa...
                > ty jestes jedynym wyznawcą jedynego boga i syna?
                > czy jest was więcej? bom ciekawa....

***W czasie kilkudniowego pobytu wśród ludzi, Syn Ojca, Drugi Bóg oznajmił ludzim NAUKĘ, a nie religię.

Czym się różni oznajmiona przez Jedynego Syna Jedynego Ojca Nauka, od religii?

Każda nauka uczy, jak człowiek ma w swoim, racjonalnie pojmowanym interesie, postępować.
                Nauka Jedynego Ojca, oznajmiona przez Jedynego Syna Ojca, jako jedyna uczy, jak człowiek ma postępować, aby stać się wolnym.

Każda religia, jest dowodem sprzeniewierzenia się kapłanów absolutnie służebnej człowiekowi Nauce Wszechmogącego, Jedynego Ojca, dlatego każda religia skutkuje upodleniem człowieka.

I dlatego ja, nie szukam wyznawców.
                • tekla.ja rozumiem... 07.07.13, 08:12
                  ze masz "twarde" dowody na pobyt jedynego syna wśród ludzi?
                  bo jesli nie - to twoje nauki są tylko twoimi naukami....
                  • bookworm Re: rozumiem... 07.07.13, 08:36
                    fakto-dowody.

Nehsa myśli, że biblia jest wiarygodnym źródłem tylko, że została zafałszowana. Ale tylko nehsa wie co i gdzie zostało w niej zafałszowane. Najistotniejsze: nehsa uważa że biblia opisuje prawdziwe wydarzenia.

I żeby było bardziej tragicznie nazywa etykę od boga świecką nauką. Już czujesz ten poziom abstrakcji? Połączenie wiary, objawienia i ignorancji stworzyło Dwóch Bogów i ich proroka.
                    • tekla.ja Re: rozumiem... 07.07.13, 09:30
                      swoją drogą - to ciekawe skąd w człowieku bierze się to poczucie, ze tylko on zna te jedyną, najprawdziwszą prawdę....
                      i tylko on dostrzegł fałsz...
                      czyzby w trakcie czytania biblii te "prawdziwe" wersety świeciły np. na czerwono?
                      • nehsa Re: rozumiem... 08.07.13, 21:33
                        Teklusiu!
                        Podaje CI skarbie definicje PRAWDY.

"Prawda, jest słowem zawierającym ocenę wartości PRACY Istot Boskich, która stanowi o niematerialnym, nieśmiertelnym Życiu, czyli jest to słowo, odnoszące się do miłości Istot Boskich."

No i popraw mnie, albo zaproponuj coś lepszego, albo zdyskwalifikuj.
                        Dla ułatwienia garść faktow.
                        Ludzie, nie pracują.
                        Ludzie, nie darzą się miłością, tylko ją czynią.

"Nasza, ludzka miłość, to naśladownictwo Samoofiary Stwórcy, które polega na zdolności bezinteresownego poświęcenia wartości, której jesteśmy wyłącznymi dysponentami, czyli na współofierze, lub ofierze z naszego ciała, a nawet, na ofierze życia naszego narzędzia, czyli naszego, materialnego ciała, w imię życia innych ludzi."

NO, weź się do roboty.

------
                        wydaje.pl/e/dlatego-jestesmy-niesmiertelni15
                    • nehsa [...] 07.07.13, 13:22
                      • bookworm Re: rozumiem... 07.07.13, 13:44
                        Nehsa,
                        Nie rzucaj błotem tylko napisz gdzie kłamie.
                        Zresztą wiesz dwie i jak latają mi twoje opinie?
                        Tak na oko jakieś 60/h i zahaczają o okolice d.
                        • nehsa [...] 08.07.13, 21:01
                          • bookworm Re: właśnie nie rozumiesz... 08.07.13, 23:16
                            nehsa napisał:

> bookwormie 7.07. o godzinie 8,36 wydaliłeś:
                            > fakto-dowody.
                            >
                            > Nehsa myśli, że biblia jest wiarygodnym źródłem tylko, że została zafałszowana.
                            > Ale tylko nehsa wie co i gdzie zostało w niej zafałszowane. Najistotniejsze: n
                            > ehsa uważa że biblia opisuje prawdziwe wydarzenia.
                            >
                            > I żeby było bardziej tragicznie nazywa etykę od boga świecką nauką. Już czujesz
                            > ten poziom abstrakcji? Połączenie wiary, objawienia i ignorancji stworzyło Dwó
                            > ch Bogów i ich proroka.
                            >
                            > ***bookworm!
                            > Jesteś kłamczuchem, a twoje hobby to insynuacja. I te kłamstwa, wysyłasz do inn
                            > ych ludzi. Zatem i obmowa, nie jest ci obca.

Przecież:
                            napisałeś, że uważasz cuda opisane w ewangeliach za prawdziwe wydarzenia.

Napisałeś, że swoimi "sprawdzianami wiarygodności" oddzielasz w ewangeliach prawdę od fałszu. (jakby tam w ogóle jakaś prawda była)

To co się rzucasz i pyszczysz? Nie napisałem prawdy?

> Mnie, to nie martwi. Martwi mnie natomiast twoje staczanie się na dno.
                            > Ale, jak ci z tym wygodnie.

Dno to jest to twarde co masz nad głową, jak mocno wyciągniesz w górę ręce to sięgniesz.

> Z resztą twoich bredni nie polemizuję, bo ty jesteś facet niereformowalny wskut
                            > ek paranoicznego postrzegania rzeczywistości. Nie rozumiesz najprostszych prze
                            > kazów, a prostszych, od tych w świeckiej Nauce Jedynego Ojca(Boga), nie ma.

Są takie wzorce - już raz Ci je podałem. Etyka humanistyczna. To te same, które opluwałeś. Wymyśliłeś sobie dwóch Bogów i opluwasz ludzi, że nie podzielają Twojej szajby. Zamiast sobie po cichu coś skrobać, plujesz żółcią i srasz tą boską kupą na forum, a większość wariatów nie ma dostępu do netu, siedzi w pokoikach bez klamek i łyka pigułki. Doceń tą szansę od losu, którą dostałeś.

Wiesz, że dopóki nie przedstawisz prawdziwych dowodów na swoje tezy, będą Cię traktować jak starego zdziwaczałego i aroganckiego pojeba?
                            To Twój wybór.
                            • nehsa [...] 09.07.13, 08:56
                              • bookworm Re: właśnie nie rozumiesz... 09.07.13, 09:10
                                nehsa napisał:

> bookworm!
                                > Ty, jesteś wzorcowym obłudnikiem. A mnie się nie chce ustosunkowywać do twoich
                                > nieustannych kłamstw. Skorto uwazasz, że materia może być wieczna, a w najgors
                                > zym wypadku, ona się wzięła i stała wraz z prawami materii, i na dodatek ze zdo
                                > lnością ewolucji, szkoda czasu na rozmowę z tobą. Ja, nie jestem psychiatrą.

Wiem, że nie jesteś psychiatrą.

Jesteś za to zatwardziałym ignorantem, który woli pławić się w swojej niewiedzy i opluwać wszystko co jest niezgodne z dogmatem dwóch bogów - takie mentalne średniowiecze - KK też szykanował (w ich przypadku to raczej eufemizm) każdego kto miał przeciwne zdanie lub podważał ich dogmaty - dzisiaj to już nie te czasy, a Ty nie masz żadnych narzędzi poza żółcią, którą wylewasz na wszystkich od czasu do czasu.

Żeby Bóg, twórca wszechświata, potrafił tylko po polsku pisać i żeby nie potrafił swojej nauki przekazać w inny niż sposób niż poprzez starszego nawiedzonego pana.
                                Debilny bożek - i Ojciec i Syn.

Pomyśl. Siedemnaście lat.
                                Jak krew w piach.
                                Gdybym przez 17 lat pisał taką bzdurę o dwóch bogach zamiast przeczytać coś o najnowszych odkryciach, badaniach lub teoriach naukowych, to bym chyba już do śmierci tylko płakał z żalu za zmarnowanym czasem.
                                Na szczęście nie jestem Tobą.
                                • nehsa Re: właśnie nie rozumiesz... 09.07.13, 09:28
                                  bookworm m.in. napisał!
                                  " Jesteś za to zatwardziałym ignorantem, który woli pławić się w swojej niewiedzy
                                  > i opluwać wszystko co jest niezgodne z dogmatem dwóch bogów - takie mentalne ś
                                  > redniowiecze..."

***bookworm!
                                  Mylisz najprostsze pojęcia, czyli dogmat z aksjomatem.
                                  Bogów, jest Dwóch, bo tyle musi ich być, aby Ich istnienie miało sens.
                                  Proste, jak konstrukcja cepa, ale ty, tego pojąć nie możesz.
                                  • tekla.ja Re: musi byc dwóch? 09.07.13, 09:37
                                    bogow? proste jak konstrukcja cepa?
                                    to dlaczego nie potrafisz tego wytłumaczyc przez 17 lat????
                                    tylko potrafisz rzucac obelgi?
                                    powtarzanie "bo ja tak głoszę, bo ja tak myslę, bo tak jest" - dalej nie jest argumentem, tylko przywidzeniem...
                                    • nehsa Re: musi byc dwóch? 09.07.13, 09:42
                                      tekla.ja napisała:

> bogow? proste jak konstrukcja cepa?
                                      > to dlaczego nie potrafisz tego wytłumaczyc przez 17 lat????
                                      > tylko potrafisz rzucac obelgi?
                                      > powtarzanie "bo ja tak głoszę, bo ja tak myslę, bo tak jest" - dalej nie jest a
                                      > rgumentem, tylko przywidzeniem...

***A dlaczego tobie nie chce się zaglądnąć do "Spisu treści" mojego e-booka?
                                      Wolisz czytać to, co piszą o mnie na forach najemnicy. To czytaj.
                                      • tekla.ja Re: amen 09.07.13, 09:58
                                        ciągle to samo...
                                        amen..
                                  • bookworm Re: właśnie nie rozumiesz... 09.07.13, 10:26
                                    nehsa napisał:

> bookworm m.in. napisał!
                                    > " Jesteś za to zatwardziałym ignorantem, który woli pławić się w swojej niewied
                                    > zy
                                    > > i opluwać wszystko co jest niezgodne z dogmatem dwóch bogów - takie menta
                                    > lne ś
                                    > > redniowiecze..."
                                    >
                                    > ***bookworm!
                                    > Mylisz najprostsze pojęcia, czyli dogmat z aksjomatem.
                                    > Bogów, jest Dwóch, bo tyle musi ich być, aby Ich istnienie miało sens.
                                    > Proste, jak konstrukcja cepa, ale ty, tego pojąć nie możesz.

To Ty nie rozumiesz defnicji aksjomatu i dogmatu.
                                    1. Aksjomat jest pojęciem związanym z nauką. Teologia (uwzględniająca istoty nadprzyrodzone/bóstwa, na których istnienie nie posiada dowodów) nie jest nauką (choć lubi tak siebie nazywać). Nie tworzysz zatem systemu aksjomatycznego, tylko dogmatyczny.

Nauka wymaga empiryzmu, jakiego teologia zapewnić nie jest w stanie. Nauki podstawowe, np. matematyka, stosują kryterium użyteczności czy prostoty, posługują się mocnymi logicznie definicjami.

Całkiem dobra definicja nauki (niestety nie polska, bo polska definicja jest zacofana/mocno nieaktualna, przespalismy chyba czas kiedy to pojęcie było tworzone)
                                    Science, in the broadest sense, refers to any systematic knowledge or practice. In a more restricted sense, science refers to a system of acquiring knowledge based on the scientific method, as well as to the organized body of knowledge gained through such research.

3. Dogmaty rożnią sie od aksjomatów tym, że nie są one podstawą teorii, lecz jej końcem.
                                    Dogmat to wniosek, a nie nieredukowalne twierdzenie.

Różnica jest taka, że w teologii (również w Twojej, którą nazywasz "nauką") założenie brzmi tak: bóg/bogowie istnieją.

Jest jeden problem: Co to jest bóg i co znaczy istnienie takiego obiektu?
                                    Tłumaczenie rodzaju "bóg/bogowie są niedefiniowalni" automatycznie dyskwalifikują to rozumowanie. (jest paradoksem logicznym - bo jest też definicją pewnego rodzaju).

Proste jak konstrukcja cepa, ale ty, tego pojąć nie możesz.
                  • nehsa Re: rozumiem... 07.07.13, 12:20
                    tekla!
                    Nie inaczej. W Nauce Ojca, Syn Ojca oznajmił, że Jego słowa mają moc sprawczą, czyli, że dzieje się zawsze dokładnie tak, jak On, Drugi Bóg mówi. Dlatego, przy odrobinie szacunku, ale i ciekawości, można wyselekcjonować z załganych Czterech Ewangelii, wiarygodne świadectwa Nauki, Którą oznajmiał przed ponad dwoma tysiącami lat. Na przykład:
                    Czy "Niebo i ziemia przemijają" ? . Tak.
                    Czy osądowi podlegają wszystkie nasze czyny, począwszy od minimum, czyli słowa z ust? Tak.
                    Czy każdy człowiek jest z Mocy Stworzenia zobowiązany do solidarności, czyli, czy jest nosicielem powinności życzliwej, równoprawnej współpracy - sprawiedliwego minimum? Tak
                    Czy myślimy, i porozumiewamy się niematerialnym sensem wykreowanym w niematerialnym procesie myslenia? Tak
                    Czy zatem myślimy i porozumiewamy się, ponieważ wykorzystujemy do tego celu pracę ofiarowanego nam nieśmiertelnego Ducha? Tak.
                    Czy niezależne są od nas wszystkie pojęcia wartości fundamentalnych? Tak..

Czy materia jest wieczna? Nie.
                    Czy materia mogła być kreatorem praw, którym jest podporządkowana? Nie.
                    Czy materia nieożywiona mogła być kreatorem materii ożywionej? Nie.

Czy w rzeczywistości postrzegalnego świata=wszechświata, ludzka nauka dostrzegła bodaj najmniejszy ślad "bezprawia", niepodporządkowania prawu? Nie.

Bo widzisz TEKLA, Ojciec Wszystkich Ludzi, jest WSZECHMOGĄCY, a Jego Jedyny Syn, Który jest Bogiem Wykonawcą woli Ojca, jest jedyną Istotą, Która może podołać Swoimi Dziełami woli Ojca, która jest miłością.
                    Dlatego świat=wszechświat to Dzieło Boskiego Geniusza.

Czynione przez Syna Ojca cuda, świadczyły ludzkiej ciemnocie o Jego Boskości przed ponad dwoma tysiącami lat.
                    Dzisiaj, dobitnie o Jego Boskim pochodzeniu, świadczy RZECZYWISTOŚĆ, która odzwierciedla treści oznajmone nam przez Nauczyciela(Boga), przed ponad dwoma tysiącami lat.
            • nehsa Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 07.07.13, 05:15
              karbat!
              Ja, na użytek twój i tobie podobnych, zrozumiale napisałem, że wyznawcy patologicznych ideologii, zachowują się tak samo, jak ładunki elektryczne równoimienne - one się odpychają.
              Ale pisałem ci również, że ty tego nie pojmiesz. I tak jest.

Zauważ, że ja rozpowszechniam wiedzę zawartą w świeckiej, na wskroś świeckiej, stuprocentowo świeckiej Nauce Ojca Wszystkich Ludzi.(zwanego przez ludzką ciemnotę Bogiem)

I najczęściej adwersarzami są, nie religijni, w tym katolicy, chrześcijanie, czy żydzi, tylko ateiści.
              Do ateistycznego kołtuna nie trafiają racjonalne argumenty, np., że NICOŚĆ, nie może być kreatorem rzeczywistości, a materia, że nie jest wieczna.
              Ateistyczny kołtun, nie chce zauważyć zależności człowieczeństwa od Stwórcy, bo jest kołtunem.
              Ateistyczny matoł, nie dysponuje, i dlatego nie proponuje sprawiedliwych wzorców międzyludzkiej współpracy. Ale jego ideolo musi być na wierzchu.
              Ateizm, jest patologiczną ideologią zaprzeczenia, ideologią kołtunów gardzących rzeczywistością i ludźmi.
              Ateistyczny kretyn, przeciwstawia się temu, co ja piszę, takimi postami, jak np. tfuj, czyli zjadliwym bełkotem, bo jego patologiczne racje, nie mogą ścierpieć, że jest świecka, uniwersalna wiedza nieskończenie wartościowsza od ateistycznego łajna.

karbat!
              Problem tkwi w tym, że polskie skretyniałe elity, z uporem ciężko chorego maniaka, stanowią prawa, czerpiąc wzorce etyczne z niedostatecznie sprawiedliwego judeo-chrześcijaństwa.
              Dlatego polskie prawo, jest niedostatecznie sprawiedliwe, i dlatego te elity, ci rządzący i ci kapłani żydowscy i chrześcijańscy, to antynarodowa i antypaństwowa swołocz najgorszego autoramentu, ponieważ są to egoistyczni durnie, którzy imię partykularnych interesów, w tym pełnego koryta, niszczą bezprawiem ten Naród i to Państwo.

I w tym procesie unicestwiania, aktywny udział borą ateiści.
    • qqww1122 Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 07.07.13, 09:01
      nehsa napisał:

[..]
      > to wypadałoby zwrócić także wydatk
      > i na farbę malarzom swastyk.

> [..], rządzone przez obłudników żydowskich z Partii Obłudy, bądź
      > przez obłudników katolickich z partii Pobożnych i Skołowanych, konsekwentnie um
      > acnia w Polsce locustoktację, czyli ustrój, który unicestwia Naród i pań
      > stwo.

Ciebie Nehsa w dzieciństwie najprawdopodobniej
      koń kopnął w głowę.
      • karbat Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 07.07.13, 10:37
        nazizm wzorujac sie na judaizmie ... zwalczal totalnie swych idoli
        (wyznawcow judaizmu ) wysylajac ich do gazu . nehsiu, masz nasrane w glowie .

nehsa odpisał:
        > karbat!
        > Ja, na użytek twój i tobie podobnych, zrozumiale napisałem, że wyznawcy patolog
        > icznych ideologii, zachowują się tak samo, jak ładunki elektryczne równoimienne
        > - one się odpychają.
        > Ale pisałem ci również, że ty tego nie pojmiesz. I tak jest.

nazizm wzoruje sie na judaizmie .... mordujac tych
        na ktorych sie wzorowal , od ktorych zaczerpnal ideologie...

nehsa tlumaczy ;
        *** wyznawcy patologicznych ideologii, zachowują się tak samo,
        jak ładunki elektryczne równoimienne - one się odpychają. ***

tlumaczysz to b. naukowo , nawet elektrycznie
        rozumiem nehsiu. masz totalnie nasrane w glowie .

pomoge ci, jesli chodzi o nazizm .
        Nitsche, gigant mysli ludzkiej. Stworzyl ponadczasowe dziela .
        Niestety jak to w zyciu bywa mylil sie, mylil sie zwlascza w przypadku - tworzac wizje Nadczlowieka - lepszego czlowieka. Modelowal czlowieka o konkretnych wlasciwosciach , roztaczajac wizje wyzszosci tak tworzonej ludzkiej rasy. Rasa, ludzie "mniejwartosciowi"
        miala przypasc im rla dinozaurow . itd itp .
      • nehsa Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 07.07.13, 13:17
        qqww1122 napisał(a):
        Ciebie Nehsa w dzieciństwie najprawdopodobniej
        > koń kopnął w głowę.

***kukusiu1122 x stuknięty w makówkę tłuczkiem!
        To nie ja,unicestawiałem po 1989 roku zasoby w państwowych archiwach, to nie ja kopiowałem, szukałem hakówi szukam haków na politycznych rywali.
        To nie ja, zmieniałem swoje personalia, obywatelstwo, przynależność partyjną, i to nie ja rewanżowałem się dobroczyńcom niewiadomego pochodzenia, wyprzedażą za bezcen majątku narodowego, i to nie ja, aktywowałem PRAWO WŁASNOŚCI DZIAŁAJĄCE WSTECZ, aby niegdysiejsi właściciele, często zamieszkujący poza granicami Polski, a nawet ich potomkowie, zostali ponownie paniskami na włościach, i nieruchomościach w Polskiej Kolonii.
        Założę się, że tobie się nawet podobały "Świadectwa Udziałowe" "Made in Balcerowicz & Unia Wolności". I trwająca dwa lata wymiana pieniędzy.
        A pewnie komunistyczna ordynacja wyborcza, oraz stworzenie dziesiątek tysięcy etatów katechetów w szkołach celem ogłupiania społeczeństwa religią, i 560 etatów parlamentarnych, i fantastyczne zakupy "EFÓF - 16-ych", nie mówiąc o takiej tańosze, jak "Spike", i nieodzownym do unowocześnienia rozkradzionego PKP, słynnego Pendolino, bez pendolino.

Wszystko, według ciebie, dzieje się w Polsce tak, jak powinno, a rządzący spływają potem i krwią życzliwości do tego społeczeństwa, a ich, bo nie nasi sojusznicy, nawet nam podarowali pięćdziesiąt procent długów.

kukuś1122, ty i wy jestescie takimi durniami, że dobrze mi jest was nie widzieć, dlatego cenię internet.
        • qqww1122 Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 08.07.13, 18:17
          Nie wtrącaj przy kazdej okazji swoich wynurzeń o nauce ojca , bo są to
          majaki i urojenia.

W pozostałych kwestiach , jak np. o gospodarce i systemie politycznym
          masz często rację.
          • nehsa Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 08.07.13, 21:19
            Kukusiunamuniusiu!
            Drogi kuzynie koziołka z Pacanowa.
            W Nauce Jedynego, czyli Naszego Wspólnego Ojca m.in., podano nam:
            "Z ust twoich sądzę cię."

Oznacza to, że każdy czyn, i każde zaniechanie nasze, począwszy od postrzegalnego minimum naszej obecności na tym świecie, czyli słowa z naszych ust, jest osądzane przez Naszego Stwórcę, czego racjonalnym, niemozliwym do zaprzeczenia dowodem, jest fakt, że wszystko - "co czynimy i zaniechujemy", jest stygmatyzowane jakością -wartością SPRAWIEDLIWOŚCI.

Bo SPRAWIERDLIWOŚĆ Drogi Kukusiunamuniusiu, jet jedną z wartości funmdamentalnych, która jak i pozostałe, jest od ludzi niezależna.

Wytłumaczyłem ci kuzynie Szanownego Koziołka, dlaczego jesteś krewnym tego wybitnego intelektualisty z Pacanowa.
            A jak chodzi o inne moje spostrzeżenia, to w wolnych chwilach, kiedy będziesz miał czas na myślenie, spróbuj sobie odpowiedzieć na pytania:

Czy w aktualnej Konstytucji RP są ślady wpływów na treść Jej wielu istotnych artykułów, wyznawców religii judaizmu i katolicyzmu?

A potem gnido skacz.
            • pocoo Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 08.07.13, 21:41
              nehsa napisał:

> A potem gnido skacz.
              Najpewniejszym fakto-dowodem jest to,że gnida nie skoczy bo jest jajem.
            • qqww1122 Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 08.07.13, 21:58
              nehsa napisał:

[..]
              > Drogi kuzynie koziołka z Pacanowa.
              [..]
              > Wytłumaczyłem ci kuzynie Szanownego Koziołka, dlaczego jesteś krewnym tego wybi
              > tnego intelektualisty z Pacanowa.

Bua , ha , ha , ha , ha ...................

Nehsiu kochany !

Koziołek Matołek nie był Z Pacanowa.
              Koziołek Matołek szedł do Pacanowa , bo tam kozy kują.
              Koziołek nie zrozumiał , że kują nie oznacza podkuwają.

Tak samo jest z Tobą , wybitny Twórco teorii Nauki Ojca.....
              Ty nic nie rozumiesz , i dlatego wybzdurzyłeś sobie paranoidalną
              naukę Ojca.

To był butapren , czy jednak twarda końska podkowa ?
              Jesli podkowa , to zatrzymaj ją sobie na szczęście , jeśli butapren ,
              to wyrzuć słoik , bo się bezwiednie dalej odurzasz.
              • nehsa Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 08.07.13, 22:19
                kukusiunamuniusiu!
                Sam widzisz, że analiza kozikołkowej literatury idzie ci znacznie lepiej, niż np. Czterech Ewangelii.
                Dlatego ty, jesteś lepiej zorientowany ode mnie w perypetiach swojego kuzyna koziołka.
                Ale ja, dlaczego tak się dzieje, żeś tak blisko niego.
                • qqww1122 Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 08.07.13, 23:47
                  nehsa napisał:

> kukusiunamuniusiu!
                  > Sam widzisz, że analiza kozikołkowej literatury idzie ci znacznie lepiej, niż n
                  > p. Czterech Ewangelii.

Koziołek Matołek to urocza i pogodna bajka ,
                  a ewangelie są okrutne i nonsensowne.
                  • nehsa Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 09.07.13, 09:00
                    qqww1122 napisał(a):

> nehsa napisał:
                    >
                    > > kukusiunamuniusiu!
                    > > Sam widzisz, że analiza kozikołkowej literatury idzie ci znacznie lepiej,
                    > niż n
                    > > p. Czterech Ewangelii.
                    >
                    > Koziołek Matołek to urocza i pogodna bajka ,
                    > a ewangelie są okrutne i nonsensowne.

***Ale, gdybyś tak ZE ZROZUMIENIEM zechciał wnikliwie przeanalizować treści w Czterech Ewangeliach, to doszedłbyś prawdopodobnie do bardziej sensownych wniosków, niż moje.
                    Ale wolisz człapać po najmniejszej linii oporu. Konformista.
        • pocoo Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 08.07.13, 21:45
          nehsa napisał:

> kukuś1122, ty i wy jestescie takimi durniami, że dobrze mi jest was nie widzieć
          > , dlatego cenię internet.

Do jasnej cholery nehsa.Uspokoisz się czy nie?
          • kolter-xl Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 08.07.13, 21:57
            pocoo napisała:
            >
            > Do jasnej cholery nehsa.Uspokoisz się czy nie?

Nie, bo jak każdy paranoik uważa ze mu leki nie potrzebne .
            • nehsa [...] 08.07.13, 22:14
    • tekla.ja oj, oj 08.07.13, 22:27
      taki oświecony, a taki cham?
      te nauki jedynego ojca tak agresywnie nastrajają? strach się bać!
      nehsa, sam sobie wystawiasz swiadectwo, niestety...
      • nehsa [...] 08.07.13, 22:37
        • tekla.ja szaty świętego... 08.07.13, 23:05
          nie ubierałes sie w szaty swiętego, powiadasz...
          lecz takim pisaniem wystawiasz świadectwo nauce swego jedynego, choc dwu-bytowego, boga...
          i nie jest to dobre świadectwo...
          smiem nawet rzec, ze odpychające i zniechęcające do poznawania owej nauki...
          chyba, ze taki był twoj cel....
    • kolter-xl Re: Swastyka = gwiazda Dawida. 08.07.13, 22:36
      nehsa napisał:

> kołdrzak, brudna szmato, pożegnałem cię, chorobliwie nienawistny bydlaku. Spadaj!

Ile miłości bliźniego w słowach wyznawcy dwujedynego bozi , tworu paranoika :))
      • nehsa [...] 08.07.13, 22:50
    • sclavus Nareszcie!! 09.07.13, 13:42
      snajper wziął się do roboty i troszkę - ale celnie - postrzelał...
      (ja rozumiem wolność słowa - nie wiem tylko, czy dotyczy to paranoików... patrząc na wyczyny słowne Kaczyńskiego, Macierewicza i Pawłowicz [lista nie zamknięta], można odnieść wrażenie, że - niestety - tak!! a jeśli - to na pewno nie dotyczy ich żadna odpowiedzialność za słowo)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka