kaorla_k13 11.11.09, 19:55 Czy komuś pomogla firma Connect w oddlużeniu?Mam kilka kredytow wypowiedzianych,inne w kancelariach windykacyjnych.Slyszalam o tej firmie,ale nie wiem czy jest pewna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rommus Re: Firma Connect z Warszawy IP: 188.33.62.* 31.03.10, 11:48 Mi ta firma pomogła, bardzo rzeczowi ludzie z tą rzadka umiejętnością bycia szczerymi. Przejrzysta oferta, wygodna obsługa, bardzo systemowe przedsiębiorstwo. Podchodziłem nieufnie na początku bo już kilka razy wcześniej dałem się naciągnąć innej firmie na jakieś dokumenty do wysłania. Connect mnie obsłużył zupełnie inaczej i co najważniejsze że skutecznie, nie mam komornika i to jest dla mnie hit. Polecam bez zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denim Re: Firma Connect z Warszawy IP: *.chello.pl 31.03.10, 13:44 bla, bla, bla... kolejna kryptoreklama - admini do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Firma Connect z Warszawy IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.10, 17:13 A ile kosztowala usluga? czy oni liczą od jakoś procentowo,czy od kredytu?Mam juz komornika,a inne banki nie chcą odstąpić.Są w stanie pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel Re: Firma Connect z Warszawy IP: *.chello.pl 31.03.10, 18:40 ha,ha to szef tej firmy pisze czy pracownków nasyła , post aż z daleka pachnie reklamowaniem sie za darmo. Firma niby taka skuteczna tylko dlaczego jeleni szuka i współpracy z innymi tego typu firmami .Na co oni liczą ,że ktoś przechwalanki przeczyta i zaraz zadzwoni. Dobra i rzetelana firma nie potrzebuje takiej reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Firma Connect z Warszawy IP: *.toya.net.pl 13.04.10, 14:41 forum.gazeta.pl/forum/w,726,109101495,109101495,Procedura_postepowania_z_firmami_windykacyjnymi.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyreklama Re: Firma Connect z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 18:58 A kolega który pisze z .chello.pl to dla której firmy "oddłużeniowej" pracuje? Hmm.. Bo jego wpisy o podobnym brzmieniu pojawiają się na wątkach wszystkich liczących się (przynajmniej w internecie) firm o tym profilu. Jakiś black pr taki. Śledząc twoje posty i biorąc pod uwagę jak niewiele jest takich firm to my już wiemy dla kogo pracujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dłużniczka Re: Firma Connect z Warszawy IP: *.chello.pl 26.05.10, 07:32 nie kolega ,tylko koleżanka ,nie pisze tylko czytam i analizuje i wyciągam wnioski a do tego to chyba mam prawo.I kto robi " black pr"?ktoś sie rozwinął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziony Re: Firma Connect z Warszawy IP: 77.236.0.* 25.05.10, 23:28 To oszuści jakich mało. Zgodnie z zapewnieniami mieli mi pomóc obniżyć raty. Zapewniali mnie że oni to są jedyni i najlepsi, a właścicielem jest znany w całej Polsce adwokat pan K.B. Chwalili się, że opiniowali projekty ustaw i wszystko załatwiają jak się im zapłaci. No i oczywiście zapłaciłam i .... koniec. Po miesiącu zadzwoniłam do nich i wciąż nic nie załatwili. Po następnych kilku tygodniach bank wypowiedział mi kredyt hipoteczny, a potem następne banki zrobiły to samo. A oni wciąż nic nie wiedzieli. Jak dostałam w końcu informacje o licytacji od komornika, to ożywili się jakoś i zaproponowali że załatwią sprawę z komornikiem jak zapłacę po raz kolejny, a jak im powiedziałam że nie mam już w ogóle pienidzy, to przestali w ogóle ze mną rozmawiać. Poczytałam informacje w internecie (u koleżanki bo mój już dawno odcieli) i widzę że było mnóstwo osób które też tak oszukali. Dlatego UWAGA na CONNECT z Warszawy - oni zedrą z ciebie ostatnie grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Firma Connect z Warszawy 26.05.10, 13:26 A co myślisz o firmie Centrum Ochrony Dłużnika? Podobno żałośnie spamują na forach ale inni z tego samego numeru IP piszą, że są fajni. Ogólnie co myślisz o firmie (COD), która zatrudnia ludzi z rozdwojeniem jaźni. To pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alamakota Re: Firma Connect z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 12:30 A co to antywindykacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żal Re: Firma Connect z Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 20:07 Ta firma po jednej rozmowie wydała mi się jakaś nie bardzo. Poziom wiedzy tzw. konsultanta - prawnika - finansisty - wybitnego specjalisty od oddłużania, który ma "ogromne kontakty wśród prezesów i decydentów wszystkich prawie banków i w związku banków polskich" i dlatego załatwi każdą sprawę, i tylko on to potrafi, był tak żałosny, że jednak się nie zdecydowałem:) Jak widać słusznie. Ale swoją drogą to kto przy zdrowych zmysłach uwierzy, że bank zawrze ugodę w kredycie na kilkadziesiąt tysięcy po znajomości? Jakby to były dziesiątki milionów to jeszcze w jakąś protekcję płatną bym może uwierzył, ale przy takich kwotach to żal po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Firma Connect z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 16:57 a co to kredyt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: begonia Re: Firma Connect z Warszawy IP: *.chello.pl 06.08.10, 11:32 Czy komus pomogła ta firma, bo na razie to same negatywy czytam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dłuznik Re: Firma Connect z Warszawy IP: 79.98.145.* 01.09.10, 12:37 ja moge polecic ta firme ale z tym co się tyu naczytalem to się nigdy w tej firmie nie spotkałem wiec mysle ze to po prosty zawisc konkurencji. ja ma mhipoteke od 5 lat oddluzana w connekcie i jestem zadowolony. raz do roku są takie spotkania klientow w warszawei taki piknik, lepiej przyjechac i popytac nas co się tam oddluzamy. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Firma Connect z Warszawy 02.09.10, 08:09 > ja moge polecic ta firme ale z tym co się tyu naczytalem to się nigdy w tej > firmie nie spotkałem Co nie znaczy, że takie zdarzenia nie miały miejsca. > wiec mysle ze to po prosty zawisc konkurencji. A ty możesz być pracownikiem tej firmy lub wynajętym ściemniaczem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dłużnik Re: Firma Connect z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 02:09 Ja też czytałem dużo o tej firmie Connect i ja bym raczej nie korzystał z nich. Przecież są firmy które mają ugruntowaną renomę na rynku, zatrudniają prawników i mają umowy z bankami. Kolega który pracuje w restrukturyzacji dużego banku mówił mi że klient samemu może załatwić swoje sprawy, a jak potrzebuje pomocy prawników to jest kilka takich firm. Podobno COD z Krakowa ma z nimi umowę i działa skutecznie, ma też dobrą prasę i dobrze o nich pisza na forach. Może warto tam spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Firma Connect z Warszawy 10.10.10, 16:22 Gość portalu: Dłużnik napisał(a): > Podobno COD z Krakowa ma z nimi umowę i dzi > ała skutecznie, ma też dobrą prasę i dobrze o nich pisza na forach. Może warto > tam spróbować. Jak sprawdziłeś "dobrą prasę"? A że piszą dobrze na forach? Nie piszą a nawet jakby pisali to niczego nie dowodzi :D Odpowiedz Link Zgłoś