Dodaj do ulubionych

sądowy nakaz zapłaty

IP: *.sta.asta-net.com.pl 29.07.10, 07:00
Otrzymałam sądowy nakaz zapłaty na niespłacony kredyt gotówkowy nie jestem w stanie zapłacić kwoty 24.000 zł- po krótce - mam komornika na poborach oprócz tego sama płacę jeszcze inny kredyt który spłacę za 1,5 roku w innym banku /pętla kredytowa/ w związku z tym proszę osoby, które są zorientowane o odpowiedź jak będzie rozwijała się dalej moja sprawa? Nie chcę porad że długi trzeba spłacać bo o tym wiem sama i robię to co mogę 2 kredyty już spłaciłam . Mój mąż też ma komornika na rencie i on też płaci oprócz tego co zabiera mu komornik swój inny kredyt.Proszę o informację za którą będę bardzo wdzięczna
Obserwuj wątek
    • Gość: z_ks_można_żyć Re: sądowy nakaz zapłaty IP: *.sileman.net.pl 29.07.10, 09:15
      Z tego co piszesz: drugi tytuł wykonawczy też trafi do komornika, który
      wyegzekwowane pieniądze będzie dzielił pomiędzy wierzycieli, tak, że po prostu
      egzekucja Ci się bardzo przedłuży.
      Chyba, że masz nie zajęte jeszcze samochód/nieruchomości - przy takiej kwocie
      długu pewnie zostaną zlicytywane.
      Jeśli jednak Twoje jedyne dochody to pobory, to nic się tak naprawdę nie zmieni,
      ale zajęcia z wypłaty nie pozbędziesz się jeszcze długo (aż do pełnej spłaty).
      • Gość: LUCYNA Re: sądowy nakaz zapłaty IP: *.sta.asta-net.com.pl 29.07.10, 14:49
        DZIĘKUJĘ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka