Dodaj do ulubionych

pokszywdzony

28.01.11, 15:10
witam, czuje się oszukany przez sklep NEONET sa. 11-sierpnia-2010r zakupiłem w sklepie na raty laptopa+ pendriva 16GB te przedmioty służyły mi doskonale przez cztery miesiące, do momentu gdy chciałem przegrać film na pendriva komputer zaznaczył że pendrive jest niewidoczny,sprawdzałem również na innych komputerach i dzialo się tak samo. pendrive jest na gwaranci, więc poszłem do sklepu gdzie był zakupiony,oczywiście po uprzednim zapakowaniu w sklepie przy sprzedawcy pendriva został odesłany przez firmę kurierską DHL express(warszawa) Po 19 dniach do sklepu doszła przesyłka z pendrive zwrotnym z komentarzem że odmawiają naprawy mechaniczne uszkodzenie, ( obudowa pendrive była rozdzielona, jagby ktoś w nią zaglądał ) dzwoniłem do firmy AB sa. we Wrocławiu tam kazali załatwić tą sprawe w sklepie ( NEONETpołczyn zdrój ) natomiast sklep dał mi list przewożnika przesyłki i stwierdził że muszę tą sprawą załatwić na własny sposób ( umyli ręce ) a ja nie wiem co mam zrobić, gdy zostały mi jeszcze 5 rat do całkowitej spłaty ratalnej. proszę o pomoc co mam zrobić . z poważaniem klient neonetu.
Obserwuj wątek
    • gale Re: pokszywdzony 20.02.11, 21:42
      Witam,

Zalecam skorzystanie ze słownika ortograficznego oraz poradników służących formułowaniu myśli w sposób zgodny z elementarnymi zasadami posługiwania się językiem polskim.
      • tomasza12_1 Re: pokszywdzony 26.02.11, 00:31
        no jezeli wyslawiales sie jak tu napisales, to jest problem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka