IP: 213.146.54.* 17.02.11, 21:36
Która według was -( dłużnicy, wierzyciele, postronni) jest najlepszą profesjonalną Firmą windykacyjną w Polsce? pytam z czystej ciekawości wszelkie opinie mile widziane tylko proszę powstrzymać się od opinii- FW to zło, potwory itp. Z strony dłużnika - która firma była najbardziej ugodowa i rozwiązała jego problem po jego myśli, chodzi również o profesjonalizm bez obrażania godności człowieka. Ze strony wierzyciela jeśli chodzi o skuteczność i szybką obsługę spraw - a postronni jakie opinie słyszeli o danej firmie?
Obserwuj wątek
    • Gość: antydłużnik Re: ranking IP: 213.146.54.* 17.02.11, 21:41
      aha ten post nie należy traktować jako kryptoreklemę żadnej z firm windykacyjnych.
      Może ja zacznę - według opinii znajomych mających długi lub sciągających długi najlepsze FW: to KRUK - w koncu jeden wielki monopolista , EGB investments - za szybki rozwój i szanowanie dłuznika , BEST S.A i EOS KSI
      te mniej lepsze: Intrum, Ultimo i chyba BKKW - to oczywiscie po stwierdzenie po przeczytaniu różnych for tematycznych o tych firmach - wywieranie presjii krzycznie główne metody
    • Gość: niezadowolony Re: ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 18:06
      opisuje swoją sytuację, miałem 2 firmy które mi nie zapłaciły, miałem potwierdzenia odbioru faktury oraz po 30 dniowym okresie wymagalności faktury również potwierdzenia odebrania z podpisem wezwania do zapłaty, 3 miesiące przed upływem przedawnienia skierowałem sprawę obydwóch Firm do firmy COFACE !!! wysłałem im wszystkie potwierdzenia z myślą,że wejdą od razu na drogę sądową i o to ich prosiłem! a oni przez te 3 miesiące wysyłali meile i telefonowali sobie do klientów wierząc im! sprawy się przedawniły a firma COFACE wystawiła mi fakturę na prawie 800zł za ich usługi!!! nie odzyskali ani grosza! PRZEDAWNILI MI SPRAWY! I MUSZE IM ZAPŁACIć 738ZŁ! NIE POLECAM COFACE! CHCIAŁEM SPRAWĘE DO SĄDU A NIE OBIETNICE NIERZETELNYCH LUDZI MEILAMI!
      • Gość: marian paździoch Re: ranking IP: *.b-ras3.chf.cork.eircom.net 29.01.14, 22:33
        to teraz już wiesz, że idzie się do radcy/adwokata a nie firemek windykacyjnych
      • valderama80 Re: ranking 07.02.14, 23:35
        Co takie firemki mogą!? Wysyłać pisma i ewentualnie składać wizyty. Mój pies tylko na nich czeka, ostrzy sobie zęby. Straszą, krzyczą i grożą sądem a ja mam dobry ubaw. Jak typ trafi na mój słabszy dzień, to wpuszczam go na posesję a później wypuszczam psa. Widok spierd... pseudowindykatora bezcenny.
        Koszty wierzycielom nabijaja, później wizyta komornika, raz, drugi, trzeci i...umorzenie postępowania. Oficjalnie nic na siebie nie mam i święty spokój. Niektórzy bardziej gorliwi wierzyciele robią wyjawienie majątku. Przejdę się do sądu, powiem, że nic nie mam i spokój.
        I love it!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka