IP: *.ip.jarsat.pl 05.10.11, 13:58
Wreszcie polityka i metody pracy pana Dawida P. SIĘ ZEMŚCIŁY !!
biznes.onet.pl/uokik-12-mln-zl-kary-dla-euro-banku-za-zastraszani,18543,4871215,1,news-detal

Pozdrawiam
marian44
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: EURO BANK IP: *.182.59.201.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.10.11, 15:10
      nareszcie ja ten koszmar znam z EB byłam idiotką złodziejką nieudacznikiem dzieci mi chcieli zabrac lodówke miałam zniesc na parter nerke miałam sprzedać zeby oddac im pieniądze zalegałam jedną rate 300 zł :(
    • mordimer.madderdin @ Marian44 22.10.11, 07:57
      Tak z czystej ciekawości - masz pewność, że to windykator EB, a nie jakaś firma zewnętrzna? Bo i takie przecież prowadzą windykację ( niezależnie od bankowej ).
      • Gość: marian44 Re: @ Marian44 IP: *.ip.jarsat.pl 22.10.11, 08:38
        Witam,

pewności nigdy nie ma.
        Ale jest wiadomo, że ukarali bank a nie firmę zewnętrzną.
        Jak się wczytać we wcześniejsze posty obraz objawia się raczej niezbyt pochlebny dla w/w banku a w szczególności opisy co do sposobu---formy pracy (ktoś pozwolił na takie szkolenia,potem postępowanie mimo nagrywanych rozmów).Zresztą kto tam pracował to wie o czym piszę.
        Szeroki temat, mocno i prawie zawsze opisywany z emocjami.

Pozdrawiam
        • Gość: chamstwuMÓWIĘnie Re: @ Marian44 IP: *.multimo.pl 26.10.11, 20:30
          najważniejsze, ze im się dostało, i że UOKiK stwierdził, iż złamali prawo, wiec są przestępcami. nigdy w euro kredytu nie miałem, ale słyszałem z pierwszej reki o ich wybrykach. pracownicy są dumni ze swojej firemki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka