Dodaj do ulubionych

buty lacoste

IP: *.ists.pl 08.05.12, 20:42
witam, zakupilem w sizeer buty lacoste taloire. Drogie, 400 zl, po pól roku odkleje mi się znaczek aligatora i byty sa zdarte w srodku. Buty ubieralem tylko na ladna pogode, dbalem jak o dziecko a najlepsze jest to ze najprawdopodobniej reklamacja nie zostanie uwzgledniona. Jakie mam prawa? jak walczyc o wymiane badz zwrot pieniazkow?
Obserwuj wątek
    • 123domi123 Re: buty lacoste 14.09.12, 13:04
      Musisz wiedzieć, że buty Lacoste są objęte pełną 2 letnią gwarancją (rękojmią) . Przysługuje Ci pełne prawo reklamacji obuwia nawet bez paragonu. Ja tez kiedyś miałam taką sytuację przy zakupie w sklepie internetowym., reklamacja została rozpatrzona bez problemu.
      Możesz tutaj zajrzeć: www.fashionboutique.pl/lacoste-o_p_34_1.html
    • Gość: mirek Re: buty lacoste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.13, 09:11
      Zgadza się, to jak Cię potraktowali świadczy tylko o sklepie w którym kupiłeś te buty, ja kupuje buty na butyjana.pl i nigdy nie miałem problemu - porządny sklep i fachowa obsługa i podejście do klientów tez maja życiowe, z Lacoste też mają może nie aż taki duży wybór ale chybe z tych popularniejszych modeli maja wszystko zobacz - www.butyjana.pl/lacoste.html
      • Gość: Kamil Re: buty lacoste IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.14, 14:07
        witam
        ja kupuje od 5 lat na www.3buty.pl - zero problemów
    • piotrpegaz Re: buty lacoste 23.10.16, 17:29
      Ostatni raz kupiłem buty lacoste, mam 2 tygodnie a czubki już zdarte. Dali tak cienki materiał że śmiech, paznokciem można śmiało przeciąć. 550 zł i taka szmata :/ pierwszy i ostatni raz dałem się namówić na tę markę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka