Dodaj do ulubionych

RAPORT S.A.,

09.07.12, 15:39
Witam,
Czy ktoś z Was pracuje/pracował w firmie RAPORT S.A., z siedzibą w Koszalinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bolo Re: RAPORT S.A., IP: *.cable.net-inotel.pl 13.07.12, 21:20
      Tak wszyscy , ale niestety juz tam nie pracujemy bo malo placa od marnych efektow .
      • Gość: wind Re: RAPORT S.A., IP: *.205.96.133.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.07.12, 01:45
        moze ktos sie rozpisze, w końcu anonimowo , były ogłoszenia, co to za firma, warunki ok,czy nie bardzo???
    • valderama15 Re: RAPORT S.A., 22.07.12, 21:15
      Dokładnie. Mam prośbę do osób które pracowały/pracują w tej spółce aby napisali czy da się zarobić, jakie są warunki pracy, szefostwo itp.
      Słyszałem, że dają umowę zlecenie, parę groszy jako podstawę a resztę można zrobić ze ściągniętych pieniędzy. Sprawy do windykacji to masówki, głównie nakazy zapłaty za telefony komórkowe po bezskutecznej egzekucji komorniczej, czy to prawda? jaka się ściągalność z takich spraw?
      • Gość: Tasia Kusk Re: RAPORT S.A., IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.12, 19:39
        Praca w jakiejkolwiek firmie windykacyjnej bardzo utrudnia karierę zawodową. Przy wielu rekrutacjach takie osoby są od razu odrzucane. Szczególnie, jak ktoś pracował dłużej niż dwa-trzy miesiące. Firmy windykacyjne i ich pracownicy zapracowali sobie na opinię oszustów i złodziei. A z takimi nikt z uczciwej firmy nie chce się zadawać.
        Proszę mieć to na uwadze decydując się na pracę w takiej właśnie firmie.
        • Gość: hanka skakanka Re: RAPORT S.A., IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 14.08.12, 10:47
          Większej bzdury dawno nie czytałam.
      • Gość: Smerfik Re: RAPORT S.A., IP: *.centertel.pl 23.12.12, 17:50
        Odświeżam temat. RAPORT ponownie robi rekrutację, oferuje umowę zlecenie lub 1/8 etatu, oferują wszystkie narzędzia czyli jest dużo zleceń a oferowanie 1/8 etatu to oszustwo ze strony RAPORT-u więc i zarobić też nie dadzą bo jest powiedzenie że u gó...zjada się nie najesz. Drugą sprawą jest częsta rekrutacja w firmie a to może świadczyć że nie potrafią zatrzymać pracownika przez dobre warunki pracy i płacy. 1/8 etatu nie jest tym co trzyma człowieka w pracy a zatrudniony emeryt służb mundurowych też się nie będzie starał o wynik bo kasę do życia dostaje a chce jedynie lekko dorobić. Stawianie na emerytów to jak wąż zjadający własny ogon, niby wszyscy się cieszą: firma bo ma taniego pracownika, emeryt bo ma pracę ale efekty są z tego marne dlatego nie rozumiem dlaczego tacy pracodawcy tego nie mogą pojąć ?
        • 19dawid80 Re: RAPORT S.A., 01.01.13, 22:19
          Ja sobie temat odpuściłem, chociaż miałem jechać podpisać umowę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka